Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיזר VW Polo 1.2Tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת נתונים:

תוספת הספק של כ 28 כ"ס (מ 105 ל 133 ) ותוספת של 4.5 קג"מ!

יש שינוי מבחינת הסל"ד?

בעדכון של ABT רצועת הכוח זזה כלפי מעלה - ז"א, שיא ההספק והמומנט מגיעים בשלב מאוחר יותר (משמעותית) מהמקור. גם ב-B&B ישנו שינוי אך הוא קליל, בעיקר מבחינת שיא המומנט.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שואל בשביל חבר - האם יש תוכנה גם לפאביה ? האם גם לדגם החלש יותר (1.2TSI עם 86 כ"ס - מה ההבדלים ביניהם בעצם ? רק תוכנה ?)

...CASKA for life

פורסם

עדיין לא, זאת הסיבה שRS (או א' בשמו באזרחות) מנהל מולם מלחמת חורמה על גבי הפורום :lol:

הוא מקנא לשVW הביאו ולתרנגולת הירוקה עדיין לא.

לפי דברי E&A בפורום ספונסרים יהיה תוכנה בקרוב מאוד.

פורסם
עדיין לא, זאת הסיבה שRS (או א' בשמו באזרחות) מנהל מולם מלחמת חורמה על גבי הפורום :lol:

הוא מקנא לשVW הביאו ולתרנגולת הירוקה עדיין לא.

לפי דברי E&A בפורום ספונסרים יהיה תוכנה בקרוב מאוד.

א'. חברי היקר, אין קשר לקנאה - יש קשר ישיר לחוסר היגיון. בכל העולם התוכנות יצאו קודם כל ליטי ולאוקטביה, ורק מעט לאחר מכן לפולו / פביה. וזה אותו המנוע בדיוק...

האמת שאני לא בטוח שאבחר בתוכנה שלהם. אני רוצה לנסות, לבחון ולראות מה יהיה הלאה.

כרגע אני נעול על הבאת תוכנה של B&B, שהיא חזקה משמעותית (150 כ"ס ומעל 22 קג"מ) - תוך שמירה על רצועת כוח מאוד דומה למקור. ההבדלים מאוד זניחים - בניגוד לתוכנה של ABT, כפי שציינתי קודם לכן.

יש גם תוכנה של SKN, רק שהיא דומה בשדרוג ההספק לזאת של Upsolute, כך שאיני יודע אם היא שווה את המאמץ של הרכישה בגרמניה. אבל אשקול הכל לחיוב.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ABT זה "פיגי באג" שמתחבר דרך הOBD?

לא מכיר את B&B....

אני הייתי מוותר על כמה סוסונים ולוקח תוכנה עם אבא ואמא (מעניין מי האמא בE&A:wink:) בארץ.

פורסם

איפה אני לוחץ בשרשור הזה על כפתור הLIKE :-D

מדהים - אם אלה התוצאות, אז הרכב אמור להיות חיה רעה בעור של כבשה רעה :twisted:

מה מחיר של עידכון כזה?

מקס

<-- זה היעד :evil:

פורסם
ABT זה "פיגי באג" שמתחבר דרך הOBD?

לא מכיר את B&B....

אני הייתי מוותר על כמה סוסונים ולוקח תוכנה עם אבא ואמא (מעניין מי האמא בE&A:wink:) בארץ.

יש יבואן רשמי ל-ABT בארץ. רק שעלויות התוכנה (מודול חיצוני) הן משולשות ביחס למחיר בגרמניה, וזה הופך ללא רלוונטי בעליל. אני מעדיף להביא את המודול מגרמניה.

B&B היא סדנה פסיכוטית של VAGיות מגרמניה. לממזרים האלה יש ביצים של יען - הם פשוט לוקחים הכל לרמות קיצוניות וזה עובד. החבר'ה בברישקודה מאוד ממליצים עליהם (ועל ABT), גם מסתם חיפושים בנט נאמר כי העדכוני תוכנה שלהם יותר מראויים לרכישה.

יש להם STAGE III למנוע הקטנטנן הזה, ועם ה-STAGE המקיף (יחסית) הזה, ההספק חוצה את ה-185 כ"ס / 25 קג"מ מומנט... :oops:

ישנה שמועה מבוססת האומרת כי בקרוב APR יוציאו עדכון שלהם למנוע המדובר. זה נשמע אטרקטיבי ורלוונטי עד מאוד.

דודי / נתי, אני ממתין לעדכונים מבוססים מכם לגבי אותה שמועה "זדונית".

האבא הוא אביחי. תפקיד האם שמור לאלי - AKA - ליצן העל.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שואל בשביל חבר - האם יש תוכנה גם לפאביה ? האם גם לדגם החלש יותר (1.2TSI עם 86 כ"ס - מה ההבדלים ביניהם בעצם ? רק תוכנה ?)

לפי מיטב ידיעתי ההבדל בין ה105HP ל86HP הוא תוכנת ניהול מנוע שונה

בדומה למה שעשו עם האיביזה FR 150HP והאיביזה {CUPRA 180HP {1.4TSI

כך שהשיפור במנוע ה"חלש" יהיה אפילו יותר מורגש מאשר במנוע 105HP

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

מעלה את ההספק והמומנט של המנוע.

סרטון נחמד, אך לא נותן אינדיקציה. תשים סרטון של לפני או לחלופין, שים אבטיח על הדשבורד לצורך השוואה:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

זה נראה אלים,מאוד!

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה

• תוכן חדש...