Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שיקרה זה שמכשירי תנועה יתחילו עם מחיר X ,

לא יצליחו למכור בכמות שחשבו אז יורידו את המחיר אני לא מבין ממה אתם מתרגשים,

זה שוק חופשי אתה לא רוצה לשלם אז אל תשלם בדיוק זה היתרון של כלכלה קפיטליסטית [לטוב ולרע]. :-)

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
זה מחיר מוערך ועדין לא סופי.

הרכב הזה אמור להיות בסביבות המחיר של ה-B4 2.5 אם הוא רוצה להתחרות כראוי.

ב-200,000 כבר אפשר לקנות כבר את האאוטבק.

עם תדמית עממית בעוכרי הקיזאשי, תחרות אמיתית ללגאסי (B4) היא להציע יותר בפחות. לשון אחר, קיזאשי 2.4 במחיר מעט נמוך מלגאסי 2.0. לקיזאשי אין כל street cred על מנת להתחרות ראש בראש מול לגאסי מקבילה.

אאוטבק זה סיפור אחר - והיא ממש לא מתחרה פוטנציאלית לקיזאשי, הן במהות והן במיצובה היוקרתי בשוק(יותר מהלגאסי).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
למה הם חושבים שמשהו יקנה במחיר כזה...ב157 זה גם יותר לרכב הזה.

למה זה מטריד אותך ?

הם בעלי העסק בידם נתון השיקול .

מי שרוצה קונה ,או מי שלא יקנה יגרום או להורדה או לחזרה לנמל האם .

פורסם
גם האופל אינסגניה במחיר קצת לא שפוי לדעתי עבור מותג שחוזר לשוק.

175K זה קצת לא שפוי? לגרסה חזקה ומאובזרת עם 220 כ"ס? ליצרן עם עבר מפואר שהיה אחד מהשחקנים הבולטים בארץ?

מה שתית?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
סתם שאלה, יש איזה מקום בארץ חוץ ממוטו קאר שפורסם בו המחיר הזה, כי זה באמת לא נשמע לי הגיוני.

נרשם בדה-מרקר שהמחיר יהיה באיזור ה200K

אל תמהרו להספיד את סוזוקי או לקבור אותה תחת מעטה המחיר הגבוה.

כנראה שיש ליצרן סיבה לכוון את הרכב לתחרות מול הטובות בשוק,

http://www.youtube.com/watch?v=hwc7HOfyehA&feature=relmfu דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נכון שיש הרבה הומור בפרסומת, נצטרך להמתין שיבוא לארץ

Confidence In Motion

פורסם

אולי יש לו סיבה, אבל מדובר על השוק הישראלי, שרווי בסטיגמות לגבי מכוניות. אני לכשעצמי אוהב את השיזאקי. הרכב נאה, והמפרט לא פחות מכך; השאלה היא כיצד יראה את הרכב מר ישראלי, שבטוח ש"יפני זה הכי טוב", שלנציה "הכל חלודה" ושאר אמרות מבוססות היטב

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם טויוטה אין לה תדמית של רכבי יוקרה ועדין היא מוכרת לנד קרוזר וקאמרי.

גם להונדה אין תדמית יוקרה והיא מוכרת לג'נד.

הקיזאשי לא מוצבת מול המאזדה 6, האקורד והלגאסי אלא מול האקורד האמריקאית, טויטה קאמרי, לה קרוס ואחרות...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כל זה נכון, אבל אני עדיין חושב שבפני הרכב תחרות מאוד קשה. כ"כ, קשה לי לראות לקוח של ביואיק (נגיד) נכנס לפתע לסוכנות סוזוקי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כמו שאמרתי בשרשור מקביל, לכל מותג יש את גבולות המותג (זה מין ביטוי כזה בשיווק), VW לא הצליחו לשבור את הגבולות עם הפייטון אז קצת לא ברור לי מאיפה האומץ של סוזוקי לנסות לשבור את הגבולות בצורה כ"כ קיצונית.

מי שמוציא 200K על האוטו מוציא אותו על רכב שאחד מהדברים שהוא יקבל מהאוטו הוא שהשכן ידע שזה עלה 200K ש"ח.

לא ברור לי מי יוציא 200K ש"ח על רכב שכזה ולא משנה בכלל מה טיב הרכב, מה הביקורות אומרות ומה האיבזור.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה לסוזוקי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
גם האופל אינסגניה במחיר קצת לא שפוי לדעתי עבור מותג שחוזר לשוק.

מכונית השנה באירוה בשנת 2007 אם אני לא טועה ,אם אתה לא סומך עלינו לפחות תסמוך על האירופאים :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה צודק.

בשביל מה מוכרים פה אאודי A4, אאודי A6,ג'טה, אוקטביה או סופרב

סובארו אמפרזה, לגאסי,, וולבוו - כולן ארבע על ארבע לא מוגבהות.

אולי לא הבנתי אותך טוב, אתה אומר שג'טה ואוקטביה 4X4 ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני רוצה לדעת איזה דגם ישווק בארץ, ה4X4 נמכרת בין 22K ל27K בארה"ב, לפני מיסים, אני כבר הבנתי שרכב שנמכר בארה"ב ב10K ימכר בישראל ב90K ש"ח, רכב שעולה $16K ימכר באיזור ה140-150K ש"ח. אז מבחינת תמחור אין כזאת בעיה, הבעיה נעוצה במיתוג של סוזוקי בישראל, אך אותה בעיה קיימת גם בשוק האמריקאי, עד עכשיו הרכבים הגדולים של סוזוקי היו למעשה דייהו בתחפושת, אופטרה שווקה כאן כסוזוקי, האפיקה נמכרה כסוזוקי, הקיזאשי היא הסדאן הגדולה הראשונה בפיתוח עצמאי, הביקורות מעולות, הרכב נראה טוב מאוד והמוניטין של סוזוקי, אף על-פי הייתו זול הוא נקשר לאמינות וחסכנות.

השוק הישראלי הוא שוק מפגר, אהבתי את התגובה שהתייחסה לקפיטליזם... אם הלקוח הישראלי היה מצביע עם הרגליים ומונע מעצמו את הסיפוק הרגעי, המצב היה טוב יותר, תחשבו מה יקרה לשוק הרכב אם במשך 3-4 חודשים לא ירכשו רכבים חדשים, היבואנים יפיעלו לחץ על הממשל להוריד מיסים, הם יורידו מהנתח שלהם ע"מ לקרוץ ללקוחות וזה יהיה גלגל שישפיע על הרבה דברים ורק לטובה, אני מאמין שכל אדם שרוכש רכב חדש יכול לסחוב מספר חודשים עם הרכב הישן או לחילופין, אפשר לקנות רכב משומש ולהימנע מרכישת חדש, הישראלי מבין דברים כשזה מגיע לכיס שלו, אך האגו גדול מההיגיון ואין כמו ההרגשה של לבוא לשכונה\לעבודה\לבית קפה עם הרכב הכי נוצץ.

אני למדתי מה זה הנחות, לא 7K ש"ח על רכב שעולה 130K, אני מדבר על הנחות של 20% ויותר על רכבים חדשים, תנאי מימיון סופר אטרקטיבים ואחריות מקיפה שכוללת טיפולים שוטפים ל3 שנים, זה כי אנשים מצביעים עם הרגליים, היום שרוב הנהגים מסתדרים עם רוב המכוניות, התחרות קשה, הרי לנהג ממוצע כל הסגמנט של המשפחתיות מציע את אותו הדבר, אז חרם מאורגן יכול רק לחזק את הלקוח, כיום ללקוח, לציבור אין כוח מול גופים, כל הקבוצות רכישה הללו זה בולשיט אחד גדול ויבואנים מסויימים אפילו משתינים על לקוחות בקשת, כשאני מספר לאנשים איך יפנאוטו גירשו אנשים מהסוכנות בשנות ה80 הם בשוק. \

אז כמו ששלום חנוך אמר : הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם.

זאת הדעה שלי, אני מאמין שהקיזאשי יקרה מדי ב200K, אך אני מאמין שכל רכב שנמכר בישראל הוא יקר מדי, אפילו הפיקנטו, מבחינתי לשלם כ"כ הרבה מיסים על רכב זה חולני ובבקשה בלי להצתדק (תקציב צבאי, תקציב מדיני וכד'), כ"כ הרבה כסף עושה כ"כ מעט בידי הממשלה הישראלית שזה קטסטרופלי, משכורות עתק, פרוייקטי בועה, חלומות על גבי חלומות, רק בישראל בונים גשרים איפה שאין מים.

שוב, אני מתנצל בפני כל מי שנפגע, משום מה למזוכיסטים יש איזה מנגנון הגנה עצמית כזה, הגנה בתקיפה, לא מבין...

ואחזור לקיזאשי - תמורה מצויינת למחיר בהשוואה למתחרות, ואם היה לו סמל של לקסוס אז הייתם אומרים עכשיו - וואו, איזה מחיר טוב .

haters will hate

• תוכן חדש...