Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,ברצוני לבדוק את טיב השמן בתיבה האם זה אפשרי בלי להרים את הרכב על ליפט ?

הרכב רנו קליאו B רמת גימור RXT אוטו',תודה מראש !:roll:

פורסם

ברכב הזה אין מדיד רגיל לשמן תיבה אוטומטית, במידה ואין נזילה נראת לעין רצוי לבדוק את מפלס השמן אחת ל 60.000 ק"מ.

ע"פ היצרן אין הוראה להחליף את השמן בתיבה באופן יזום. בנוסף המחשב של התיבה מבצע חישוב ע"פ מספר פרמטרים את מצב השמן בתיבה.

פורסם
ברכב הזה אין מדיד רגיל לשמן תיבה אוטומטית, במידה ואין נזילה נראת לעין אין צורך לבדוק.

הרעיון לבדוק את איכות השמן עלה בגלל בעיה בגיר אמרתי אולי שמן שרוף,נזילות אין ואני לא יודע מתי הבעלים הקודמים החליף שמן ופילטר (אם בכלל) אתה מכיר את הגירים האלה בדגם הזה? תודה על התשובה :)

פורסם

הבעיה שבתחילת הנסיעה (שהאטו קר) הגיר מתפקד מצוין,אחרי נסיעה של חצי שעה בתוך העיר עם הרבה עצירות פתאום ההילוך לא נכנס למרות הלחיצה על הגז רק שהרכב עוצר ההילוך נכנס עם בעיטה עצבנית יודע שהגירים האלה סובלים מלחץ שמן נמוך,הגיר צריך שיפוץ מלא

או אפשר לסדר אותו בלי לשפץ ? תודה !

פורסם

כמה ק"מ הרכב עבר? האם הגיר עבר שיפוץ אי פעם? נדלקה נורה של הגיר?

כשהרכב חם הוא לא משלב הילוך בכלל והרכב לא נוסע?

פורסם
כמה ק"מ הרכב עבר? האם הגיר עבר שיפוץ אי פעם? נדלקה נורה של הגיר?

הרכב ב 110 אלף ק"מ,ואני כמעט בטוח שהגיר לא עבר שיפוץ כולל החלפת שמן ופילטר,בקשר לנורה לפני כשנה נדלקה לי נורה צהובה של הגיר והגיר נכנס למצב חרום לקחתי את הרכב למכון לשיפוץ גירים והבעיה היתה שסתום הבעיה סודרה,לפני כמה ימים באמצע הנסיעה דלקה שוב הנורית של הגיר והגיר נכנס למצב חרום,לאחר כיבוי והדלקה מחדש של הרכב הנורית כבתה והגיר חזר להיות רגיל מוזר לא?

פורסם

בדוק אם הוחלפו שסתומים מהדגם המתקדם יותר ואם בוצע עדכון תוכנה של המחשב. דרך אגב בהחלפה של שסתומים לפחות 1.5 ליטר שמן מוחלף.

יתכן ואתה מתקרב לקראת שיפוץ התיבה בכל מקרה אני אישית הייתי מחליף שמן בתור התחלה לפני כל הבלאגן.

פורסם
בדוק אם הוחלפו שסתומים מהדגם המתקדם יותר ואם בוצע עדכון תוכנה של הגיר. דרך אגב בהחלפה של שסתומים לפחות 1.5 ליטר שמן מוחלף.

אני כמעט בטוח שזה שסתום שהוחלף לפני כשנה,ומוזר כי אני הייתי ליד הרכב בכל שלב התיקון ובדוק שלא הוחלף שמן בכלל,

שאלה ואם לא בוצע עדכון תוכנה של הגיר יש מצב שזה הגורם לבעיה בגיר? תודה רבה :)

פורסם

בהתחלה גילו שהשסתומים שהורכבו בתיבות הללו לא כ"כ מוצלחים ויצא סוג אחר של שסתומים תוצרת יצרן אחר.

אם החליפו לך שסתום מהסוג הטוב יותר היו צריכים לבצע עדכון תוכנה למחשב הגיר. בכל מקרה של פתיחת הבלוק שסתומים יש ריקון של 1.5 ליטר שמן.

פורסם

הבעיה שאתה מתאר מעידה על לחץ שמן נמוך בגיר, דבר שמצריך שיפוץ תיבת הילוכים.

לעיתים ניתן לפתור את הבעיה ע"י פירוק חלק מהגיר והחלפת טבעות אטימה על השאפט המרכזי.

גש למכון שיפוץ גירים ע"מ שיוכלו לבחון את הפתרון שהכי מתאים לבעיה בגיר שלך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בהתחלה גילו שהשסתומים שהורכבו בתיבות הללו לא כ"כ מוצלחים ויצא סוג אחר של שסתומים תוצרת יצרן אחר.

אם החליפו לך שסתום מהסוג הטוב יותר היו צריכים לבצע עדכון תוכנה למחשב הגיר. בכל מקרה של פתיחת הבלוק שסתומים יש ריקון של 1.5 ליטר שמן.

בסדר הבנתי,תודה רבה לך על כל המידע עזרת לי מאוד :-D

פורסם
הבעיה שאתה מתאר מעידה על לחץ שמן נמוך בגיר, דבר שמצריך שיפוץ תיבת הילוכים.

לעיתים ניתן לפתור את הבעיה ע"י פירוק חלק מהגיר והחלפת טבעות אטימה על השאפט המרכזי.

גש למכון שיפוץ גירים ע"מ שיוכלו לבחון את הפתרון שהכי מתאים לבעיה בגיר שלך.

איציק

אני יודע חשבתי למצוא משהו שיעזור לגיר חוץ משיפוץ !:cry: תודה רבה !

פורסם

במידה ואתה הולך לקראת שיפוץ הגיר הייתי ממליץ לך לקבל הצעת מחיר ביותר ממקום אחד וללכת רק למכון גירים ולא למוסך.

מוסכים בדר"כ מפרקים את הגיר שולחים למכון גירים שמשפץ להם אותו והם מרכיבים בחזרה ואז אתה משלם למוסך עבור פירוק והרכבה שיפוץ הגיר ועוד רווח שהמוסך עצמו רוצה להרוויח מהשיפוץ. במכון גירים הכל נעשה במקום אחד ואתה תשלם פחות. ההפרשים יכולים להגיע לאלפי שקלים.

פורסם
במידה ואתה הולך לקראת שיפוץ הגיר הייתי ממליץ לך לקבל הצעת מחיר ביותר ממקום אחד וללכת רק למכון גירים ולא למוסך.

מוסכים בדר"כ מפרקים את הגיר שולחים למכון גירים שמשפץ להם אותו והם מרכיבים בחזרה ואז אתה משלם למוסך עבור פירוק והרכבה שיפוץ הגיר ועוד רווח שהמוסך עצמו רוצה להרוויח מהשיפוץ. במכון גירים הכל נעשה במקום אחד ואתה תשלם פחות. ההפרשים יכולים להגיע לאלפי שקלים.

תודה רבה אני יבצע את מה שהמלצת לי :wink:

• תוכן חדש...