Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טנדר וויליס לבן, זרוק באזור המוסכים של בני ברק.

לא נראה שהוא במצב בר-שיקום, אבל בהחלט יש כמה חלקי פח ופנים שאפשר לקחת.

כמה אנשים ביקשו ממני, אז אני מצרף תמונות של הרכב שצילמתי היום שעברתי באזור.

w1.jpg

w2.jpg

w3.jpg

w4.jpg

w5.jpg

w6.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

וואי! ככה נפלו הגיבורים...:x:? נראה, שהתחילו לשכם אותו, והפסיקו? יש מצב? בטוח, שהוא זרוק?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כמה אנשים ביקשו ממני, אז אני מצרף תמונות של הרכב שצילמתי היום שעברתי באזור.
לפחות לפי התמונות הוא דווקא נראה בר-שיקום, אם כי לא בקלות. לפי צילום-הפנים זהו דגם 4X4 - לא נשארו הרבה כאלו, ויש לזה ערך. הרוב בארץ היו עם הנעה אחורית בלבד.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
איפה בדיוק זה יוצא

עיר???????????? רחוב???????

אני מחפש טרנספוטר

זה בחצור..

אתה לא יודע איפה זה חצור? אחרי ראש פינה..אתה נכנס ובאחת הפניות ימינה אתה נכנס בפנים עד שאתה רואה את המוסך של סיטרואן ופג'ו ואת הטרייד אין..זה שם אז שם אתה פונה ואתה ממשיך יש לך שלט קטן עומט על המדרכה בצד שמאל שכתוב עליו רהיטים משהו לא זוכר...אז האוטו נמצא בתוך השטח של הזה של הרהיטים..רואים אותו מהכביש הוא בתוך השטח שלהם תנסה אולי במשרדים של הרהיטים אולי יביאו לך אותו..הוא בצבע אדום כמו צבע יסוד חום כזה..והגלגלים אין לו..רואים את הדיסקיות וכל מיני דברים..אני מציע לך לבדוק..יש מצב לפרוייקט שיפוץ אבל רק אם עוד טרנספורט לחלקים..

[size=1][color=yellow][/color][/size]

פורסם

רשימה מהשבועיים האחרונים:

שיבטי ישראל 2 בבני ברק-סימקה שנת 83

מעודה שלמה 8 ראש העין-פרינץ ודודג' דארט,שניהם אספנות,די רקובות ובלי אויר בגלגלים.

סוסיתא בבית החולים הגריאטרי בפ"ת-ניתן לראות אותה מרחוב צה"ל 50.

תרשיש 5 בנווה מונוסון-חיפושית עם פני רולס רויס מאובקת וללא טסט.

אנה פרנק 5 בבני ברק-פורד קורטינה.

אברבאנל 18 בני ברק-וספה ספרינט מתחת לבית-פנס מרובע,ללא גלגל אחורי וללא כנף שמאלית.

הרואה 213 ר"ג-ווקסהול צהובה בחניה.

ארלוזרוב 14 פ"ת-יש ווספה ראלי בחצר מאחורה,שוכבת בסככה ישנה.

עמק יזראל 13 בגני תיקווה-מיני מיינור.

העצמאות 28 ביהוד-עומד ג'פ"ס עם שלט למכירה עליו.

עד כאן.

"Get around better- travel Lambretta"

פורסם

שני "יקיות" מקריית בן-גוריון בחולון.

וולבו 144 שלמה ובמצב טוב, אך מאובקת ונראה שלא זזה המון זמן. הייתי מצלם עוד תמונה יותר ברורה אם לא הפיקוח העירוני שאמר לי להוריד את האוטו מהמדרכה :x

בזמן האחרון אני מוצא את ה144 בתור רכב חמוד...:roll:

הזוייייי :shock:

בצד השני של הכביש: מרצדס 220, עם שלט למכירה. מצב סביר בהחלט. הייתי מצלם את השלט אם היה נשאר ממנו משהו. באחת התמונות ניתן לראות את האיסוזו של הפקחים מתקרב לעברי.

וכמו כן, מספר חיפושיות, ומלאנת'לפים סובארו פשע :wink:

IMAG0091.JPG

IMAG0092.JPG

IMAG0093.JPG

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

טנדר כרמל דוכס (בטח יש לו שם אחר שאיני מכיר. מדובר בטנדר שחזיתו כמו של כרמל דוכס) זרוק בשדה ממערב לכביש החוף, 200 מטרים צפונית לתחנת דלק "סונול" שבין מחלף נתניה-צפון לנתניה-דרום.

נראה די מפורק, אבל ההגה עדיין שם. אולי גם חלקים נוספים.

נ.ב. (איך אפשר בלי) : ללא חלודה כלל. :-)

פורסם
רשימה מהשבועיים האחרונים:

שיבטי ישראל 2 בבני ברק-סימקה שנת 83

מעודה שלמה 8 ראש העין-פרינץ ודודג' דארט,שניהם אספנות,די רקובות ובלי אויר בגלגלים.

באיזו פרינץ מדובר?

פורסם

פיג'ו 404, עושה רושם שהבעלים שיפץ אותה ועזב אותה אחרי השיפוץ- רחוב בית חורון.

ברחוב בית חורון יש גם מרצדס ישנה, לבנה. אני לא בטוח בקשר לדגם, 5 דלתות (4 דלתות נוסעים ובגאז'), עגלגלה- מישהו יכול לנחש את הדגם?

רכב משנתון 84-89 (לא בטוח על איזה שנה, אבל בטווח הזה) בין הבודדים אם לא יחיד בארץ נחשב?

אם כן אז תכלילו גם nissan 300ZX turbo

תמונות יגיעו או בשישי או בשבת.

מאור

פורסם

היפיפייה הנמה..

מספר תמונות של פורד( נראה לי) שעומדת 11 שנים בחניה!!

כולל סמלים קדימה אחורה וכ"ו!!

בתיאבון...

Img_0601.jpg

Img_0602.jpg

Img_0603.jpg

Img_0604.jpg

Img_0605.jpg

Img_0606.jpg

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

2 חיפושיות משנות ה70 ,נראה שלא נסעו כבר כמה שנים,שתיהן במצב מושלם לגמרי.

בקרית שרת-אחת ברחוב צפת מאחורי אחד הבתים באמצע הרחוב בצד האי זוגי.

השנייה באחת הסמטאות שמאחורי שדרות ירושלים-מול בי"ס מקצועות הבנייה.

פורסם

סובארו פשע 4 דלתות יד ראשונה מזקן ,מנוע 1400 צבע לבן שנת 77 +טסט.

גיר ידני, נראית חיצונית מצויין כמעט בלי חלודה.

הרכב בנווה שרת עם שלט,אני לא זוכר את שם הרחוב אבל אני יכול לבדוק אם מישהו מעוניין.

ראיתי גם סובארו XT טורבו לבנה למכירה עם שלט בנוף ים בהרצליה מודל 86 נראת מצויין.

ברחוב הפרסה.

עוד בנוף ים בהרצליה סיטרואן בי איקס GTI 1900 ב1500 שקל-ככה כתוב בשלט.

הרכב בצבע שחור ובלי טסט,גיר אוטומטי ,שנת 92 +ספויילר וגג נפתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...