Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לאחר שנים של נסיעה ברכב מסחרי של העבודה אבא שלי החליט לרכוש רכב פרטי, שישמש בין היתר גם אותי.

התקציב הוא עד 90K ש"ח והדרישות הן:

שיהיה משנתון 2006 ומעלה

שיהיה מרווח (לדוגמה האימפרזה שיש לי כרגע לא עונה על הדרישה).

שלא יהיה צרפתי, עדיפות ליפניות

שיהיה אמין - חשוב מאוד

שיהיה נוח, מפנק ומאובזר כמה שאפשר

שיהיה כיף לנהוג בו - זאת כבר העדפה שלי

ושימו לב: למרות מחירי הדלק אבא מעדיף מנוע חזק יותר מהממוצע (איזור ה2000 סמ"ק).

על פי כל הנתונים האלו הרכבים ששמתי לב אליהם הם:

מאזדה 6 2006-2007 דגם לוקצ'ורי ומעלה (כמובן הפרימיום בעדיפות עליונה)

מיצובישי לנסר 2008-2009 דגם ספורט ומעלה (לא יודע איך היא מבחינת הנאה בנהיגה)

אז קודם כל אשמח לשמוע פרטים על הרכבים האלו מאנשים שמכירים אותם ואת הבעיות שלהם, תגידו לי אתם אם אפשר בכלל להשוות בינהם, ואם יש עוד רכבים שעונים על הדרישות אשמח לשמוע.

תודה רבה

יקי:-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

האמת שאני קצת משוחד,

ובדיוק ההונדה שלי למכירה (בחתימה). :-D

אבל בגדול הסיוויק אחלה רכב בשבילכם גם מרווח, גם חזק וגם חסכוני, ממליץ בחום.

(גם אם לא תקנה את שלי :-D )

פורסם

אני מבין שאתה מתכוון לדגם החדש של הלאנסר ולא לדגם האקסקיוטיב. בכל מקרה ללאנסר ספורט יש מנוע 1800 ולא 2000 כמו שביקשת. היא נראית לא רע בכלל אבל היא לא נחשבת למכונית מאוד נוחה בגלל שהיא קצת קשה על הכביש.

אופציה אחרת שכדאי לשקול היא פורד מונדאו. נראה לי שזאת מכונית שתענה לדרישות שלכם בצורה קצת יותר טובה.

פורסם
האמת שאני קצת משוחד,

ובדיוק ההונדה שלי למכירה (בחתימה). :-D

אבל בגדול הסיוויק אחלה רכב בשבילכם גם מרווח, גם חזק וגם חסכוני, ממליץ בחום.

(גם אם לא תקנה את שלי :-D )

לא מאמין שניתן לקרוא לה חסכונית, אבל בכל השאר אני מסכים וממליץ.

פורסם

לא מסכים איתך,

לפני הסיויק הייתה לי ניסאן טידה אוטומטית ולפניה B3 ידנית.

ההונדה מציגה צריכת דלק עדיפה על הניסאן ודומה מאוד ל-B3 ולפעמים אפילו יותר טוב ממנה.

צריכת דלק על פני 9000 קילומטרים אחרונים 1 ל-10.75 כאשר רוב הנסיעות (לפחות 80% בתוך העיר).

וכמובן שבנוסף הביצועים שלה הרבה יותר טובים .

פורסם

בדיוק עכשיו ראיתי מודעה של חבר הפורום (אין לי שום קשר אליו) :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2921609#post2921609

נשמע מתאים לדרישות שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות עד כה.

קרסו טרייד אין - כן, מדובר על הלנסר החדשה מנוע 1800.

לגבי הפורד, אכן רכב מעולה, אבל אני אישית חושב שהיא משעממת.

M B3 - ההונדה ללא ספק נכנסה לרשימת האופציות, תודה! אשמח לשמוע עליה יותר. גם על החסרונות אם יש (למרות שאתה משוחד:-)).

vladclar - תודה רבה על המודעה. הB4 נשקלה בתחילה אבל עושה רושם שהרכב כולו מיושן, ולא מיישר קו עם המתחרים (למשל בתחום מערכות הבטיחות ESP וכדומה).

על פניו, המאזה בגרסת הפרימיום מציעה הרבה יותר "רכב" באותו מחיר (אמנם שנתון נמוך בשנה-שנתיים), אבל זהו דגם שהתחיל את דרכו ב2003 (למרות מתיחת הפנים). השאלה אם זה נחשב כחיסרון משמעותי, למשל כשנרצה למכור אותה בעוד כמה שנים היא תחשב כבר מאוד מיושנת ביחס לאופציות האחרות.

מה אתם אומרים?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

חשבתי להציע לך לבדוק את את הטיוטה אוונסיס, אבל אם כתבת שהמונדיאו משעממת אותך אז די בטוח שגם זאת תשעמם אותך.

אני לא חושב שהתיאוריה היפה שהצעת כאן תופסת בפועל. אני חושב שאת רוב הלקוחות זה פשוט לא מעניין והם לא בודקים את זה. אם כבר מטרידה אותך סוגיית הסחירות העתידית, אז כדאי שתדע שבאופן כללי הרכבים האלו לא נחשבים לסחירים מאוד במודלים ישנים יחסית.

פורסם
קודם כל תודה על התגובות עד כה.

M B3 - ההונדה ללא ספק נכנסה לרשימת האופציות, תודה! אשמח לשמוע עליה יותר. גם על החסרונות אם יש (למרות שאתה משוחד:-)).

הדרישות שלך היו :

שיהיה מרווח (לדוגמה האימפרזה שיש לי כרגע לא עונה על הדרישה). - ההונדה מרווחת מאוד לדעתי (גם לי הייתה אימפרזה)

שלא יהיה צרפתי, עדיפות ליפניות - יפנית.

שיהיה אמין - חשוב מאוד - אמין מספיק לטעמי.

שיהיה נוח, מפנק ומאובזר כמה שאפשר -די נוחה, הבולמים טיפה קשים אבל זה טוב כדי לעמוד בדרישה הבאה שלך בקשר לאיבזור אין יותר מידי פינוקים אבל אם תמצא את הדגם המפואר ES אז כבר יהיה יותר טוב

שיהיה כיף לנהוג בו - זאת כבר העדפה שלי - כיף לנהוג בה הרבה יותר מהמשפחתיות שהיו לי (אמנם לא רכב ספורט אבל עדיין מעל הממוצע לדעתי).

ושימו לב: למרות מחירי הדלק אבא מעדיף מנוע חזק יותר מהממוצע (איזור ה2000 סמ"ק). - מנוע 1800 עם 140 כ"ס .

בנוסף למרות מה שנאמר פה ההונדה יותר חסכונית ממאזדה 6 (מבדיקה שעשיתי עם חבר), ואפילו יותר מהמאזדה 3 שהייתה לי למשך חודש ואכלה לי את החיים .

בנוגע לחסרונות : אז אמרתי הבולמים טיפה קשים מידי , ותנוחת הישיבה קצת נמוכה אבל אפשר לכוון את הכיסא וההגה לכל הכיוונים ולמצוא תנוחת נהיגה נוחה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ורק אני חושב שהייתי מחפש איזו אאודי A4 משומשת?

למרות ששנת 2006 לא נכנסת בתקציב, לדעתי שווה לבדוק.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...