Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Vienna. מה מומלץ, מה רצוי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין יורו בציריך.שניצל באימביס בציריך צריך להיות בסביבות 8-10 CHF בעמידה ומ-10 ומעלה בישיבה + זנבות,כנראה שבלבל משהו. הרחובות הם בציריך.

לא בילבלתי, תסתכל ב google maps ותראה.

ובקשר ל imbis, אכן יצאתי חומוס ! :wink: להגנתי אומר שהייתי אז בדיוק אחרי הצבא, כל עוד השניצל היה טעים לא עניין אותי מה זה imbis 8), מאז לא בדקתי את העניין. תמיד טוב ללמוד משהו חדש, derish תודה על ההסבר. אני אספר את זה לחברי לטיול האירופאי דאז, הוא גם יצחק.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אם RS והמשפחה בקטע האומנותי, אין סיבה שלא יעבירו שם

איזה אח"צ אביבי. זאת לא משימת עבודה עם צ'ק-ליסט שממלאים בסוף, אלא חופשה שכדאי לבלות

בנחת ובקצב רגוע.

אישית אני לא חסיד גדול של אירופה הקלאסית, אבל אבדוק את הנושא עם אחותי שהייתה בוויינה לפני

מספר חודשים, אולי היא תמליץ על משהו שווה.

1. ואדים, יש לי שם. אני נוסע עם חברים.

2. תודה רבה. אשמח לכל פיסת מידע, גם על מלונות מומלצים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מסעדה שכל המנות בה מבוססות על תפו"א ותפו"ע (לא ביחד...).

http://www.jonathan-sieglinde.com/

מאוד מוצלחת ועם מחירים טובים (נכון לאוקטובר 2008).

בנוסף - אם אתם אוהבי אמנות - חפשו את האקדמיה למדעים. נמצאת בסמוך ל"כנסיית הישועים" (הכנסייה הכי יפה שראיתי באירופה עד כה!). באקדמיה למדעים יש אולם מקסים עם ציור-תקרה ענק ומאוד מוצלח.

אם אתה רוצה ספר טיולים טוב - חפשו את הספר "על השניצל, מוצרט ובתי הקפה" של יונה קרוננברג. יש בספר תיאורים של הרבה מקומות לא מתויירים אבל מאוד מוצלחים - מאוד מתאים לסתם שיטוט בעיר. כולל גם המלצות על מקומות לאכול בהם.

פורסם

אוראל, לצערי לא קיבלתי מאחותי הרבה מידע. היא עדיין די באופוריה מה"חווייה" ולא ממש זוכרת פרטים ספציפיים, למעט הסיור בתיאטרון האופרה והארמון המלכותי. אני מניח שאלה דברים שפחות יעניינו אתכם.

מה שכן, שמעתי שהאוסטרים לוקחים את השניצלים שלהם ברצינות. מבט באתר של אחת המסעדות הוותיקות בעיר מחזק את הטענה הזאת: http://www.figlmueller.at/index.php.

שיהיה בהצלחה (ובתאבון), אעדכן בהמשך אם אתקל במידע שימושי.

פורסם

אני אתן לכם כיוון של מה היה בפעם האחרונה באוסטריה, קמנו בבוקר והתחלנו ללכת ברגל בעיר לראות מקומות שסימנו מראש וגם כאלה שגילינו על הדרך.

ככה הינו עושים מ-7 בבוקר בערך ועד 7 בערב במשך 3 ימים, היה כיף!

במוזיאונים לא הינו, פשוט טיילנו בעיר!

some people need a high five

in the face

with a chair

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...