Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי את הנתונים של הגולף GTI לעומת הגולף הרגילה, וגיליתי להפתעתי שאף שה- GTI גבוהה במ"מ מהרצפה, זוויות הגישה והנטישה חדות יותר, 11.2 מול 13.1, ו- 14 מול 17.6. בדקתי וראיתי שהמרחק בין הסרנים זהה, אף שרוחבם שונה.

האם הרוחב השונה הוא הסיבה לשוני?

כמובן, לא מדובר ברכב שטח, אבל אצלנו מותר לחנות על המדרכות, ורציתי לוודא שאני לא צריך כבר טיגואן ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתה בטוח שאתה יודע מה פירוש זווית גישה?

והסיבה להבדל היא טמבונים שונים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

תודה, ענית לי. לא חשבתי על זה.

אם אתה חושב שאני טועה במונח, אשמח לתיקון.

פורסם

מה שגורם לחשוב שאתה לא מבין את משמעות המננח זה המשפט, בו הזכרת את עיניין רוחב הסרנים.

אין לרוחב הסרנים כל קשר לזווית גישה או נטישה.

מה שמשפיע זה רק הגובה של הרכב ומרחקים בין קצוות הרכב לגלגלים.

הנתון האחרון מכנה "סרכי עודף"

גובה רב וסרחי עודף קצרים יתנו זווית גישה טובה ולהפיך.

פורסם

חשבתי שזה משפיע על הזווית שבה ניתן לגשת למכשול (טוב, מדרכה גבוהה) מבחינת הזוויות בין הגלגלים, כאשר הם לא בזווית ישרה למדרכה. בכל מקרה, תודה על ההסבר.

פורסם

הנה תמונה להשלמת ההסבר.

A - זווית גישה

C - זווית נטישה

זווית B מכונה בעיברית "זווית בטן" והיא מושפעת מאורך בסיס הגלגלים ומגובה המרכב.

1.gif

• תוכן חדש...