Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים,

מה תפקידה של היחידה הכדורית הירוקה שרואים בתמונה ?

תודה.

Reciver.jpg

פורסם

בוקי ידידי שלום רב !

היחידה משמשת כמאגר וואקום הכלוא בתוך הכדור הירוק, כדי לאגור וואקום לסולנויד להגברת סלד בקרבורטור, ולווקום צוק אוטומטי.

בתשעים אחוז מרכבים אלה תא הוואקום מנותק מצנרת ווקום, ולכן לא פעיל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בוקי ידידי שלום רב !

לאחר ששבתי וקראתי את כותרת השרשור , וגיליתי שמדובר במנוע 1.3, ולא במנוע 1.6, מכאן אני מניח שמדובר בקרבורטור פירבורג, בעל לוע יחיד.

בכל מקרה זה לא משנה את קביעתי שמדובר בתא ווקום, שמטרתו לאגור וואקום גם לאחר כבוי המנוע, והוא נמצע בכל דגמי אאודי 80

מנוע 1.6 ומנוע 1.8, והוא משמש כתא אגירה לסוולנויד האחראטי על הסלד בסרק, ועל וואקום צוק אוטומטי.

בצרוף מקרים נדיר, שיפצתי קרבורטור באאודי 80 1.8, של חבר מועדון ה5 , ביום ראשון זה, ותא הוואקום היה מבוטל גם ברכב זה.

בברכה

צביקה

פורסם

תודה צביקה.

זה קרבורטור קייהין 22-30 , כלומר שני תאים

אשמח להסבר יותר מפורט.

למה צריך לאגור ווקום לאחר כיבוי המנוע ואיך מכוניות אחרות מסתדרות ללא הרסיבר הזה?

שוב תודה.

פורסם

שלום רב !

קרבורטור קיהין, הנקרא בשפה של קרבורטורסטים , קרבורטור "יפני", נמצא עד כמה שזכור לי במנועי 1.6 ו1.8, והוא אכן בעל לוע כפול, ובעל צוק ידני.

לא זכור לי שהוא נמצא במנועי 1.3, אלא אם הסעפת שונתה ושודרגה לסעפת של מנוע 1.6, או הרכב הגיע ביבוא אישי, והוא לא היה נפוץ בארץ בזמנו.

אני חייב להודות לא ברור לי הסיבה מדוע יש לשמר את הוואקום, אך הוא נפוץ בקרבורטורים רבים , גם במנועי סיטרואן ופזו, קרבורטורים סולקס וויבר.

בברכה

צביקה

פורסם

Depending on the engine type this reservoir has two different functions.On some earlier Polo versions it was used for ignition timing control and then it was used for sustaining the operation of the choke vacuum pulldown unit.It is this latter function which is mostly seen now.However if the pulldown unit itself is in good condition and correctly connected to a vacuum supply the choke system will still work tolerably well without the green sphere.Basically its one further complication added to the over complex Pierburg carburetter.

בוקי,

חפש בגוגל: vw green vacuum reservoir

ותמצא עוד הרבה מידע.

מקוה שזה יענה לך על השאלה

פורסם
קרבורטור קיהין, הנקרא בשפה של קרבורטורסטים , קרבורטור "יפני", נמצא עד כמה שזכור לי במנועי 1.6 ו1.8, והוא אכן בעל לוע כפול, ובעל צוק ידני.

לא זכור לי שהוא נמצא במנועי 1.3

מנוע 1300 מודלים מוקדמים - קרבורטור SOLEX

מנוע 1300 מודלים מאחרים יותר - KEIHIN

מנוע 1600 85 כ"ס - קרבורטור ZENITH

מנוע 1600 110 כ"ס - K-JETRONIC

מנוע 1600 75 כ"ס ומנוע 1800 90 כ"ס - PIEBURG 2E2

מנוע 1800 112 כ"ס - K-JETRONIC

PLATINIUM - תודה.

פורסם

שני השמות נכונים,

receive = לקבל, לקלוט או להכיל וזה גם מתאים.

נתקלתי באיזה ספר דווקא בשם רסיבר ולכן זה מה שרשמתי.

• תוכן חדש...