Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש יציאה של מגבר בכלל במערכת הנל?

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

ככול שידוע לי לא,אבל ניתן לחבר מגבר ע"י שימוש במנחת.

בנוסף ניתן להסיר את המערכת המקורית ולהתקין מסגרת רדיו חלופית ורדיודיסק אפטרמרקט לפי בחירתך.

פורסם

עוד משהו קטן , ניתן להשאר עם המערכת המקורית ולחבר מגבר גם כניסת HI LEVEL , אמנם האופציה של החלפת ה HU המקורי לאפטרמרקט טובה יותר משום שלא תהיה מוגבל מבחינת מגבר וגם לרוב הסאונד יהיה טוב יותר (תלוי במכשיר האפטרמרקט).

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

אני מאבד את השליטה מההגה.

בעייתי לגמריי,אי אפשר לחבר את המערכת המקורית פשוט? ומזה מנחת?

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

אתה לא יכול לחבר מערכת ללא יציאה למגבר סתם ככה.

אתה זקוק למנחת שתפקידו להתאים את האות מיציאות הרמקולים במערכת המובנת, לעוצמה שהמגבר יכול לעבוד איתה (למעשה צריך להנחית את האות ומכאן השם).

חפש כאן בפורום ותמצא הרבה מידע.

יש מנחתים מאד פשוטים (וממש לא מומלצים) ויש גם פרוססורים באלפי שקלים שיכולים לעבוד עם מערכות מובנות (כמו JBL MS-8 שמוצע למכירה כאן בלוח).

כמו שאמר הקינג - הכל עניין של תקציב.

אתה יכול לחילופין לרכוש מגבר בעל כניסות hi-level שבעצם מכיל מנחת פנימי (אין לי מושג לגבי האיכות).

לגבי רכישה של מסגרת ומכשיר אפטרמרקט - בימינו יש הרבה מכשירים שיכולים לעבוד עם השליטה מההגה בעזרת מתאם. יש מצב שזה הפיתרון המשתלם ביותר מבחינת עלות/איכות.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...