Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, בא לי לקנות צורב

לא משהו בשביל לחרוש עליו, אלא לצרוב מידי פעם, שיהיה לי בבית

חשבתי על משהו בסביבות 500 ש"ח (מעל אפשרי, מתחת עדיף)

מהירות לא חשובה לי כ"כ, העיקר איכות!

איך סוני? מישהו המליץ לי עליו ב-410 ש"ח

ועל LG כלשהו ב-300 ומשהו נראה לי....

בגלל שהכסף הולך מכיסי (תמיד דופקים את השחורים), אני רוצה את ה"תמורה לשקל" הכי גבוהה

יובל.

פורסם

אל תיקח yamaha :!:

אבא שלי לקח yamaha והוא שווה ל.....

אין לי מושג לגבי אחרים אבל יש לי עצה

תרחיק אותו מאבק הם מאוד רגישים לאבק :!:

אני שונא את הקיץ!

פורסם
אל תיקח yamaha :!:

אבא שלי לקח yamaha והוא שווה ל.....

אין לי מושג לגבי אחרים אבל יש לי עצה

תרחיק אותו מאבק הם מאוד רגישים לאבק :!:

יש לי YAMAHA כבר שנתיים וחצי ואפילו יותר..

והצורב ממשיך לצרוב..

המלצתי היא : קח LG , כי LG מעוליים מניסיון ארוך ומחברים שקונים ..

SONY הוא טוב אבל זכה במקום אחרון במבחן שעשו

PLEXTOR במקום הראשון

LG שני

YAMAHA שלישי..

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לפי דעתי, זאת בכלל לא שאלה של איכות!!

(תלוי באיכות של הקבצים עצמם..)

שאתה רוצה לקנות צורב טוב, אתה צריך לחפש צורב במהירות גבוהה,ואחד שלא ידפוק דיסקים על ימין ושמאל....

לפי דעתי הבחירה הנכונה פה תיהיה LG (והוא גם יותר זול..)

פורסם

Ricoh MP7200A

במהירות של 40*10*20 .

קניתי אותו לפני שנה, צורב אמין מאוד (יאאיקס, אני אמרתי "אמין" :shock: ) ונחשב בזמנו לאחד הטובים מבחינת Value for Money ובכלל.

תבדוק מה יש להם להציע היום, ותבדוק ביקורות - בכל מקרה בזמנו המגמה שלהם היתה לתת צורבים שהם באמת Best Value for Money.

טל.

פורסם

קודם כל תודה רבה לעונים, שמח שאתם עוזרים כאן :) באמת תודה

ותבדוק ביקורות.

באותה הזדמנות מישהו יכול לתת לי לינק לאתר עם ביקורות/ציונים לצורבים למיניהם?

יובל.

פורסם

נתחיל מזה:

אם אי פעם חשבת לקנות או שיציעו לך לקנות "ריקו" - תוריד אותו מייד מהרשימה (לא אמין בעליל).

בנוגע לשאר - לכל אחד יתרונות וחסרונות (נמדד לפי קריטריונים שונים כמו: איכות צריבה ב DATA, SOUND, זמן זיהוי דיסק, זמן סגירת דיסק, יכולת צריבה על מדיות לא איכותיות וכו').

בעבר קראתי במגזין ישראלי כלשהוא השוואה שעשו בין כמה צורבים: הימהה יצא הכי טוב בצריבת SOUND. כל השאר היו גם כן טובים מאוד - לדעתי השיקול כאן צריך להיות של מחיר מול תועלת ואחריות.

חבר קרוב שלי שקנה לפני כמה חודשים צורב ימהה, הוא מברך את הרגע, צורב מעולה.

ברשותי צורב ימהה בן שנתיים, סוס עבודה - מזהה וצורב על כל דיסק, גם על המדיה הכי זולה ומחורבנת (ללא שום בעיות).

רוב הצורבים האיכותיים היום נותנים את השנתיים אחריות (ואין לך מושג כמה זה חשוב) אז קודם כל לוודא שמקבלים את השנתיים ואז לעשות סלקציה נוספת ולבחור את מה שמתאים מבחינת מחיר, תועלת ומותג.

בנוגע למחירי פלקסטור וסוני, דבר איתי במסנג'ר אם אתה רציני.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
Ricoh MP7200A

במהירות של 40*10*20 .

קניתי אותו לפני שנה, צורב אמין מאוד (יאאיקס, אני אמרתי "אמין" :shock: ) ונחשב בזמנו לאחד הטובים מבחינת Value for Money ובכלל.

תבדוק מה יש להם להציע היום, ותבדוק ביקורות - בכל מקרה בזמנו המגמה שלהם היתה לתת צורבים שהם באמת Best Value for Money.

טל.

אני חוזר ומדגיש, לא לגעת :!: (סליחה טל :-))

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, גם הRicoh שלי אמין ביותר :!: (פעם שנייה כבר ...) לא דפק לי אף פעם דיסק וכבר צרבתי על מדיות דפוקות ביותר.

אגב גם הדגם שיצא לפני הדגם שלי נחשב לאמין מאוד.

גם באתרי ביקורות מחו"ל הRicoh היה בזמנו בגדר Bargain, היום אני כבר לא יודע מה המצב, אבל שווה לבדוק.

קבל כתובת של אתר חומרה ישראלי שנעזרתי בו בעבר: http://www.hwzone.co.il

טל.

עריכה: אם איציק אומר הוא כנראה יודע טוב ממני מה אמין ומה לא מבין הצורבים היום ... אז תקשיב לו :!:

פורסם

עזוב אותך מה אנשים אומרים ... !!

תבדוק את הספסיפיקציות של כל צורב !! אני מוכר צורבים כאלה כל יום בכמויות ... תבדוק מה גודל ה BUFFER של כל צורב שאתה לוקח ... !

המלצה חמה שלי ... PHILIPS 2412K , ככה נקרא הדגם , הוא מאוד זול , נמכר באופיס דיפו ב 380 ש"ח ... מהירויות 24X16X40 ... עובד בממשק IDE ,

8 BUFFER MB . אחלה צורב ... שנתיים אחריות !

נכון , הוא לא הכי מהיר אבל הצריבה תמיד תצא !

אתה יכול להביא אותו במכרז באינטרנט בהרבה פחות , בערך 260 ...

תחפש ב http://www.zap.co.il .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
איציק, גם הRicoh שלי אמין ביותר :!: (פעם שנייה כבר ...) לא דפק לי אף פעם דיסק וכבר צרבתי על מדיות דפוקות ביותר.

אגב גם הדגם שיצא לפני הדגם שלי נחשב לאמין מאוד.

גם באתרי ביקורות מחו"ל הRicoh היה בזמנו בגדר Bargain, היום אני כבר לא יודע מה המצב, אבל שווה לבדוק.

קבל כתובת של אתר חומרה ישראלי שנעזרתי בו בעבר: http://www.hwzone.co.il

טל.

עריכה: אם איציק אומר הוא כנראה יודע טוב ממני מה אמין ומה לא מבין הצורבים היום ... אז תקשיב לו :!:

גם לי יש צורב של ריקו משולב עם DVD (לא שאני משתמש בו... קניתי החודש DVD לסלון...) ואני מאוד מרוצה ממנו...

וסך הכל עלה לי 400 ש"ח... (לפני שנה וחצי...)

פורסם
אני מוכר צורבים כאלה כל יום בכמויות ...

איפה אתה עובד?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...