Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור מי שעובד במתחם ונקעה נפשו מהסלאלום התמידי בין משאית שחוסמת נתיב למשאית שחוסמת את הנתיב הנגדי 50 מ' אח"כ:

מה דעתכם (אלו שמכירים את האיזור ובעיקר עובדים בו, ויש פה הרבה כאלו) להפוך את שלושת הרחובות הארד, הנחושת, והברזל - לחד סטריים?

בכוונתי לכתוב בנושא למקומון/עירייה/WHATEVER, ומעניין אותי לדעת אם אני היחיד שחושב שזה רעיון טוב...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בתור אחד שגם עובד ברמת החייל וחווה את הבלאגן על בשרו יום יום אני לא חושב שהבעיה היא בכבישים עצמם.

הבעיה היא דווקא במנהלי אתרי הבניה באיזור שמרשים לעצמם הרבה יותר מידי וגם חברות ליסניג שמרשות לעצמן לחסום כביש כדי להוריד רכבי ליסניג מהמשאית.

ישנו אתר בניה גדול שגובל גם בנחושת וגם בברזל, מנהלי האתר הזה מתנהגים כאילו כל רמת החייל היא אתר אחד גדול, עוצרים משאיות באמצע הכביש כדי לפרוק סחורה עם מנוף,

חוסמים כביש עם משאיות כי המשאיות צריכות להמתין,

חוסמות מדרכות ומחייבות הולכי רגל ללכת באמצע הכביש, שלא לדבר על הזרמת מים גשם שנשאבו מתוך האתר ישירות למדרכה ולא לאפשר להולכי רגל לעבור.

ברגע שיהיה סדר בכל הבלאגן שם לא יהיה שום צורך בכבישים חד סטריים.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
בתור אחד שגם עובד ברמת החייל וחווה את הבלאגן על בשרו יום יום אני לא חושב שהבעיה היא בכבישים עצמם.

הבעיה היא דווקא במנהלי אתרי הבניה באיזור שמרשים לעצמם הרבה יותר מידי וגם חברות ליסניג שמרשות לעצמן לחסום כביש כדי להוריד רכבי ליסניג מהמשאית.

ישנו אתר בניה גדול שגובל גם בנחושת וגם בברזל, מנהלי האתר הזה מתנהגים כאילו כל רמת החייל היא אתר אחד גדול, עוצרים משאיות באמצע הכביש כדי לפרוק סחורה עם מנוף,

חוסמים כביש עם משאיות כי המשאיות צריכות להמתין,

חוסמות מדרכות ומחייבות הולכי רגל ללכת באמצע הכביש, שלא לדבר על הזרמת מים גשם שנשאבו מתוך האתר ישירות למדרכה ולא לאפשר להולכי רגל לעבור.

ברגע שיהיה סדר בכל הבלאגן שם לא יהיה שום צורך בכבישים חד סטריים.

שי

כמובן שהפתרון הרצוי היה להעיף את המטרדים השונים, אבל המצב הוא עד-כדי כך ג'ונגל (תיארת זאת היטב) שאני לא בטוח שאפשר.

אתה באמת חושב שאם יבואו ויתנו דוחות חניה של 250 שקל למשאיות ולמובילים של חברות הליסינג (לפני כשבוע-שבועיים היו 2 מובילים כאלו שעמדו אחד אחרי השני ברחוב הארד, ובעצם הפכו אותו לנתיב אחד לכל אורכו, לשני הכיוונים יחד.) זה יעזור במשהו? יום אחרי זה המצב יחזור למצב הנוכחי.

אני כמובן אשמח אם תהיה פעילות אכיפה מאסיבית בעניין זרימת התנועה כאן (בעיקר בבוקר) אבל אני פשוט לא רואה את זה קורה באופן עקבי :x

אני מעוניין לנסח מכתב בעניין לאחד המקומונים, שבמקרה משרדיו נמצאים ברח' וולנברג הסמוך כך שהם יתרשמו בעצמם ויפנו לעיריה (העיריה מתייחסת יותר ברצינות לפניות של התקשורת מאשר לאזרחים פרטיים)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

דווקא נראה לי רעיון מצויין מתאים לי אש אם זה יצא לפועל :p

אני יחסית ממש עובד חדש באיזור הזה(שבועיים)וכבר שמתי לב שזה ממש קשה לתמרן שם אם הBMW 740 שאוטו עומד וצריך לעקוף אותו שבאים מלפנים מכוניות ואופנועים מעצבנים :mad:

רעיון טוב :)

פורסם

אתה מתאר לעצמך איזה פקק יהיה ברחוב הברזל לכל אלה שירצו לצאת מהאיזור?

כל העבודות שם הם מוגדרות כזמניות, גם אם הן לקחו 5 שנים ויקחו עוד 5..

פורסם

רק לא חד סיטרי... אני אשתגע אם אני אצטרך לעשות סיבוב שלם כל בוקר/ערב.

עדיף שוטר שיתן דו"חות על חסימות נתיב במקום מהירות מופרזת כל היום (כרגיל).

ככה לא תהיה שם כזאת שכונה ואולי יתחילו להתחשב בנהגים האחרים קצת.

ושאלה לעופר - יש מצב שראית אותי ועוד איזה ניגר מעונב ולא מזוהה בפנדה אדומה שנוסעת על הצד באחת הכיכרות שם לפני כמה ימים..? כי אני חושב שאני ראיתי אותך..?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
רק לא חד סיטרי... אני אשתגע אם אני אצטרך לעשות סיבוב שלם כל בוקר/ערב.

עדיף שוטר שיתן דו"חות על חסימות נתיב במקום מהירות מופרזת כל היום (כרגיל).

ככה לא תהיה שם כזאת שכונה ואולי יתחילו להתחשב בנהגים האחרים קצת.

ושאלה לעופר - יש מצב שראית אותי ועוד איזה ניגר מעונב ולא מזוהה בפנדה אדומה שנוסעת על הצד באחת הכיכרות שם לפני כמה ימים..? כי אני חושב שאני ראיתי אותך..?

כן ישי ראיתי אותך ואת תומר לוקחים סיבוב נחמד עם פנדה :shock:

לא הספקתי לקרוא לכם, תגיד ישי איפה את עובד שם באזור :?:

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

והיום רובו של רחוב הברזל הפך לחד סיטרי. משעה 4 אחהצ עד 8 בערב היו שם פקקים שלא מביישים את פארק הירקון כשמדונה + מייקל גקסון + החיפושיות מופיעים יחד.

חלמאות במיטבה.

פורסם

אם יהיו הרחובות חד סיטריים הברדק יחגוג. בשעות העומס, במקום שהתנועה תתפצל היא תעמוד ברחוב אחד ויהיה פקק אינסופי.

רעיון רע, גנוז אותו.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

שתי אופציות:

1.תגיעו לעבודה עם אוטובוס.

2.עובדי האזור שמגיעים לבד במכונית משפחתית שקיבלו מהעבודה יקבלו GWIZ מהעבודה במקום.

כבישי האזור לא מתאימים לכל הרכבים שמגיעים לשם,צריך כבישים יותר רחבים אבל זה באמצע שכונת מגורים.

אני אישית מגיעה לשם כמה פעמים בשבוע עם האופנוע ואין לי שום בעיה.

אייל

פורסם
והיום רובו של רחוב הברזל הפך לחד סיטרי. משעה 4 אחהצ עד 8 בערב היו שם פקקים שלא מביישים את פארק הירקון כשמדונה + מייקל גקסון + החיפושיות מופיעים יחד.

חלמאות במיטבה.

יחד עם הפיכת הפניה מהנחושת לראול ולנברג (שמאלה) לדו מסלולית, כלומר סתמו את הפניה ימינה לכיוון עתידים וגורמים לפקק עוד יותר גדול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יום ראשון שלי בעבודה החדשה ברמת החייל והייתי כולי מחויך מאוזן לאוזן שהגעתי עם הרכב ובגלל שלא היה לי הסדר חנייה עדיין בתוקף חניתי בעתידים, פשוט הלכתי 5 דקות ברגל ועקפתי את כל הפקק

איאיאי

אבי

• תוכן חדש...