Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

נתבקשתי לעזור לידידה שמחפשת רכב עד 40K.

היא מצאה סיטרואן C3 מודל 2005 מנוע 1400 עם 90 אלף ק"מ יד ראשונה, על פניו האוטו נשמע סבבה.

השאלה שלי עד כמה C3 נחשבת אמינה? כי בכל זאת היא בחורה ולא רוצה להתעסק יותר מדי עם מוסכניקים ובעיות חשמל מוזרות צרפתיות.

אני אישית הצעתי לה למתוח את התקציב וללכת על פיג'ו 107 או סיטרואן C1.

או איביזה מודל 2005-6.

אשמח לשמוע דעה נוספת בעניין.

תודה.

Polo 2012

פורסם

איך אחד כמוך עם מעל 1700 הודעות בפורום לא שמע על "חיפוש".

יש המון שרשורים שנפתחו על ה C3 המדוברת.

ובאופן יותר ספציפי, כל עוד הרכב טופל כהלכה, לא יהיו בעיות חשמל או בעיות צרפתיות מוזרות.

אם נתנו לסנדלרים לטפל ברכב, ולכל מיני חאפרים לעשות התקנות מקומיות, שלא תתפלא אם כל מיני נורות מוזרות ידלקו בלוח השעונים. (הכל מנסיון של מעל 6 שנים עם C3 שנקנתה חדשה).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני הייתי ממליץ על רכב יפני אם הדרישה היא אמינות.

במחיר הנ"ל ניתן לבדוק את האופציות הבאות:

א. טויוטה יאריס.

ב. סוזוקי איגניס.

ג. דהייטסו סיריון.

אלו רכבים אמינים מאוד, וגם חזקים יחסית עם מנוע 1,300 סמ"ק [ ולא 1,000 סמ"ק כמו ה - 107 ] ויחסית חסכוניות.

תחפש אחת שמורה שלא עברה הרבה ידיים ותקבל שקט נפשי.

פורסם

דווקא ה C3 רכב מצויין כמו שכתבו לפני.

הוא מבוסס על מכלולים זהים לאחות מבית פיג'ו [206] שהיא גם די אמינה.

אני חיפשתי אחת בעבר בגלל שאין לה שוק נרחב אתה מקבל רכב מאובזר בפחות כסף.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...