Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אממ אשמח עם משהו יכול לאשר לי עם ההבעיה במצבר

אז ככה לפני כשנה וחצי התחילו בעיות בהנעה אני מסובב את המפתח לא קורה כלום... (אין רעש של סטרטר)

לפני משהו כמו שנה וקצת אחרי שהמצבר הישן מת קניתי מצבר של שנפ עם 20 חודשי אחריות

לפני כחודש שעשיתי טיפול גדול המכונאי שם לב שהמצבר מקבל מתח מאוד גבוה

החלפתי גנרטור אבל הבעיה נפטרה לאיזה חודש

לדעתי בגלל שהמצבר קיבלת מתח גבוה במשך השנה הזאת הוא מתחיל למות

עכשיו עוד פעם התחילה הבעיה שאני מסובב את המפתח יש איזה 5 שניות של שקט ואז הרכב מניעה

הקטע שזה קורה רק מתי שהרכב עומד אחרי שאני מניע אותו בבוקר נגיד כמה שעות אחרי אני יכול להניעה את הרכב חופשי

ואז עוד פעם עם הרכב עומד כמה שעות יש את אותה הבעיה

רציתי לדעת עם הסימטומים תואמים את הסימטומים של מצבר שהולך למות ?

הקטע שאבא שלי אמר שיש מצב שזאת בעיה במנעול

למרות שזה לא נראה לי הגיוני כי אחרי שאני מניע פעם אחת, הרכב מניעה חופשי במשך השעות הקרובות ואז עוד פעם הבעיה חוזרת..

מישהו יכול לאשר לי שזה המצבר והעם כדי לממש אחריות או להתחיל לבדוק אופציות של המנעול או בעיות חשמל ?

(אני יודע שבאחריות רשום שעם המצבר מקבל מתח גבוה אז האחריות לא תקפה אבל יש לי גנרטור חדש וכרגע המתח בסדר ככה שאין להם איך להוכיח שהמצבר היה מקבל בעבר מתח גבוה)

תוןדה רבה לעוזרים !!!! :)

פורסם

ראשית בדוק אם לא חסרים מיים מזוקקים במצבר.

כל חשמלאי רכב יוכל לבדוק בקלות ומהר את מצב המצבר ואת טעינת האלטרנטור (גנרטור) ולראות מה מצבם ומה מקור הבעייה.

בברכה - רפי לין

פורסם
ראשית בדוק אם לא חסרים מיים מזוקקים במצבר.

כל חשמלאי רכב יוכל לבדוק בקלות ומהר את מצב המצבר ואת טעינת האלטרנטור (גנרטור) ולראות מה מצבם ומה מקור הבעייה.

בברכה - רפי לין

לא חסרים מים במצבר

והגנטרטור תקין 100% המצבר מקבל מתח 14.2 שהרכב מונע

אז זאת בעיה של המצבר או של המנעול...

ככה שהשאלה עם שווה ללכת לנסות לנצל אחריות ?

דרך אגב מתי שאין מצבר אז אין סטרטר ?

או שיש סטרטר והרכב לא מניעה ?

• ספונסר פורום
פורסם

אלטרנטור שנותן מתח גבוה מדי (מעל 14.4) אכן יוצר נזק חמור לפלטות המצבר ובנוסף מגביר את איבוד החומצה ומייבשו.

התיסמונת שאתה מתאר מתאימה למצב של התפוררות הפלטות, איבוד החומר הפעיל ועקב כך מתן זרם נמוך מדי לצרכי הסטרטר.

בנוסף החמרת יכולת ההתנעה לאחר המתנה משקף פריקה עצמית של המצבר או זליגה חזקה מאד ממערכות חיצוניות.

אין לי הסבר לזמן ההמתנה המלווה בחוסר תגובה של הסטרטר גם בזרם חלש התגובה היתה צריכה להיות מיידית, אולי יש בעיה אחרת או נוספת.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם
אלטרנטור שנותן מתח גבוה מדי (מעל 14.4) אכן יוצר נזק חמור לפלטות המצבר ובנוסף מגביר את איבוד החומצה ומייבשו.

התיסמונת שאתה מתאר מתאימה למצב של התפוררות הפלטות, איבוד החומר הפעיל ועקב כך מתן זרם נמוך מדי לצרכי הסטרטר.

בנוסף החמרת יכולת ההתנעה לאחר המתנה משקף פריקה עצמית של המצבר או זליגה חזקה מאד ממערכות חיצוניות.

אין לי הסבר לזמן ההמתנה המלווה בחוסר תגובה של הסטרטר גם בזרם חלש התגובה היתה צריכה להיות מיידית, אולי יש בעיה אחרת או נוספת.

לי היתה בעיה דומה בלנטרה 94' גם בהנעה של הבוקר עד שהמצבר נחלש ולא היה לו

כוח להניע את הסטרטר.

אתמול החלפתי מצבר חדש והכל בסדר.

ודרך אגב הטעינה של האלטנטור שלי היה 14.

לדעתי המצבר שלך לא תקין וכדאי מאוד להחליפו.

בברכה,

שגיא

פורסם

היום נגיד הנעתי את האוטו בלי שום דילי ובלי שום בעיה

אבל מחר זה עוד פעם יחזור (חחח מקווה שלא אבל זה כנראה מה שיקרה)

אממ מתי שהיה לי זמן אני ינסה לממש אחריות אין לי מה להפסיד...

דרך אגב תודה רבה למגיבים והעזורים !! :)

פורסם
לי היתה בעיה דומה בלנטרה 94' גם בהנעה של הבוקר עד שהמצבר נחלש ולא היה לו

כוח להניע את הסטרטר.

אתמול החלפתי מצבר חדש והכל בסדר.

ודרך אגב הטעינה של האלטנטור שלי היה 14.

לדעתי המצבר שלך לא תקין וכדאי מאוד להחליפו.

יש לי אחריות לעוד חצי שנה מקווה שלא יעשו לי בעיות שם

אני גם חושב שזה המצבר, יותר הגיוני שהמצבר עושה את הבעיות

כי זה יוצר רושם אחרי שאני מניע (גם עם זה בדיילי) כמה שעות אחרי הרכב מניע בסדר

ואז עוד פעם הבעיה חוזרת של ההנעה בדיילי... כנראה המצבר נפרק במזמן שהרכב לא מונע

אני לא יכול לחשוב על סיבה שהמנעול יעשה בעיה כזאת

חחח אבל האמת שאני לא מבין יותר מדי, עם למישהו יש דעה אחרת אשמח לשמוע תודה !! :)

פורסם
אממ אשמח עם משהו יכול לאשר לי עם ההבעיה במצבר

אז ככה לפני כשנה וחצי התחילו בעיות בהנעה אני מסובב את המפתח לא קורה כלום... (אין רעש של סטרטר)

לפני משהו כמו שנה וקצת אחרי שהמצבר הישן מת קניתי מצבר של שנפ עם 20 חודשי אחריות

לפני כחודש שעשיתי טיפול גדול המכונאי שם לב שהמצבר מקבל מתח מאוד גבוה

החלפתי גנרטור אבל הבעיה נפטרה לאיזה חודש

לדעתי בגלל שהמצבר קיבלת מתח גבוה במשך השנה הזאת הוא מתחיל למות

עכשיו עוד פעם התחילה הבעיה שאני מסובב את המפתח יש איזה 5 שניות של שקט ואז הרכב מניעה

הקטע שזה קורה רק מתי שהרכב עומד אחרי שאני מניע אותו בבוקר נגיד כמה שעות אחרי אני יכול להניעה את הרכב חופשי

ואז עוד פעם עם הרכב עומד כמה שעות יש את אותה הבעיה

רציתי לדעת עם הסימטומים תואמים את הסימטומים של מצבר שהולך למות ?

הקטע שאבא שלי אמר שיש מצב שזאת בעיה במנעול

למרות שזה לא נראה לי הגיוני כי אחרי שאני מניע פעם אחת, הרכב מניעה חופשי במשך השעות הקרובות ואז עוד פעם הבעיה חוזרת..

מישהו יכול לאשר לי שזה המצבר והעם כדי לממש אחריות או להתחיל לבדוק אופציות של המנעול או בעיות חשמל ?

(אני יודע שבאחריות רשום שעם המצבר מקבל מתח גבוה אז האחריות לא תקפה אבל יש לי גנרטור חדש וכרגע המתח בסדר ככה שאין להם איך להוכיח שהמצבר היה מקבל בעבר מתח גבוה)

תוןדה רבה לעוזרים !!!! :)

נא לקרוא את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני, בינהם, איך כותבים כותרת, איסור שימוש בסימני קריאה , שאלה, ונקודות מרובים, ועוד.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...