Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה-DSG שומר על המנוע בסל"ד גבוה רק כשהוא במצב S (ספורט). במצב הרגיל הוא שומר עליו בסל"ד יחסית צנוע, לפחות מהניסיון שלי עם DSG בשילוב מנוע TSI.

זה כמובן לא משהו רע, כי ל-TSI יש סופרצ'רג'ר שנותן לו חתיכת כוח כבר בסל"ד מאוד נמוך.

מעולם עדיין לא בדקתי את זה באופן מדוייק, אבל ההרגשה האישית שלי היא שהתאוצה מ-0 ל-100 דווקא מהירה יותר במצב הרגיל ולא במצב הספורט. אבל כמובן ייתכן שאני סתם מדמיין וזה פסיכולוגי.

אתה מדמיין, כאחד שיש לו את אותה תיבת ה DSG עם הילוך ה S

כאשר הינך משלב את הילוך ה S, כל לחיצה עדינה על דוושת הגז, הרכב מאיץ ל 4000 סל"ד, כאשר בהילוך הרגיל S, אתה צריך להביא חצי לחיצה כדי להגיע ל 4000 סל"ד.

ובכלל ה S מושך הילוכים ממש עד הסוף, הצלחתי להגיע ל הילוך 6 ב DSG רק במהירות 140.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...