Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תמיד , לעיתים , ממש לזמן קצר , מחוגי חיווי חום מי קרור , ומחוג דלק במיכל, לפתע עולים באיטיות למעלה , ומיד לאחר מכן יורדים באיטיות למקומם הטבעי.

לאלו שיכולים לעזור לי , היכן להתחיל בבדיקות ? יש ציוד בדיקה חשמלי ואלקטרוני די מתקדם .

יש לי עוד בעיות במכוניות אחרות, כמו גם שאלות לאספנים מקבילים לי , אין טעם להציף במכה אחת , לאט לאט , נהרוג תורכי , ננוח , ונמשיך הלאה .

חן חן למשיבים :-D

הערה

חום המנוע עצמו תקין המים פיקס והמיכל בודאי שאינו מתמלא פתאום מאליו בדלק.

פורסם
לא תמיד , לעיתים , ממש לזמן קצר , מחוגי חיווי חום מי קרור , ומחוג דלק במיכל, לפתע עולים באיטיות למעלה , ומיד לאחר מכן יורדים באיטיות למקומם הטבעי.

לאלו שיכולים לעזור לי , היכן להתחיל בבדיקות ? יש ציוד בדיקה חשמלי ואלקטרוני די מתקדם .

יש לי עוד בעיות במכוניות אחרות, כמו גם שאלות לאספנים מקבילים לי , אין טעם להציף במכה אחת , לאט לאט , נהרוג תורכי , ננוח , ונמשיך הלאה .

חן חן למשיבים :-D

הערה

חום המנוע עצמו תקין המים פיקס והמיכל בודאי שאינו מתמלא פתאום מאליו בדלק.

שלום רב!

אם כל התופעות קשורות למרכיבים שדורשים זרם . נראה שיש בעייה במתח/זרם טעינה שמגיעה מהאלטרנטור או הווסת טעינה.

בדוק את המתח של המצבר בזמן טעינה . יתכן ששם הבעייה.

בכל מקרה רצוי לבדוק את מצב כבלי המתח ונעלי הכבל על המצבר.

סופ"ש טוב!

צ'צ'יק

פורסם
שלום רב!

אם כל התופעות קשורות למרכיבים שדורשים זרם . נראה שיש בעייה במתח/זרם טעינה שמגיעה מהאלטרנטור או הווסת טעינה.

בדוק את המתח של המצבר בזמן טעינה . יתכן ששם הבעייה.

בכל מקרה רצוי לבדוק את מצב כבלי המתח ונעלי הכבל על המצבר.

סופ"ש טוב!

מהו תחום גבולות הטעינה שהם כבר מעל המותר ? או מתחת.

פורסם

מכוון שבלוח השעונים יש ווסת מגביל מתח (ל8-10 וולט) בעיות טעינה לרוב לא משפיעות על תצוגת השעונים. לעומת זאת, הארקה לא תקינה יכולה לגרום לתופעות שציינת.

בדוק את כבל הארקה ראשי שעל המצבר, שאסי ומנוע ואת נקודות ההארקה של לוח השעונים.

פורסם
מכוון שבלוח השעונים יש ווסת מגביל מתח (ל8-10 וולט) בעיות טעינה לרוב לא משפיעות על תצוגת השעונים. לעומת זאת, הארקה לא תקינה יכולה לגרום לתופעות שציינת.

בדוק את כבל הארקה ראשי שעל המצבר, שאסי ומנוע ואת נקודות ההארקה של לוח השעונים.

אחלה נשמע לי אמין מאוד מה שאתה אומר.

אם אני מבין נכון ככל שההארקה רופפת יותר הרגש מרגיש התנגדות גדולה יותר ? או ההפך ?

בכל מקרה אבצע את העצות שלך ואחזור עם תשובות.

אחלה פורום תודה

פורסם
שלום צביקה פיק

נוח לי מאוד בלב תל אביב , אין לי בעיות חנייה.

נסה אצל צנטרל, ברחוב שונצינו פינת יצחק שדה או אצל משה מג'נרל-ברקס, ברחוב המסגר מול בית ספר שבח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
באיזה אזור בארץ?

הייתי אצל שניהם ,לא הגענו לעמק השווה.

בשונצינו דילגתי עוד שתי חנויות דרומה מצנטרל , יש אדם חביב ביותר בשם חיים , יש לו שם אוצרות רבים במחירי כמעט חצי חינם.

תודה לעוזרים.

מי שרוצה את הטלפון שלו יפנה אליי במסר.

פורסם
בדיוק, הארקה לא תקינה תגרום לקריאת שעונים גבוהה יותר.

רשעים יעלוזו לעולם ועד , אבל גם מומחים , תודה לך על הטיפ , חיזקתי וכרגע התופעה לא חזרה על עצמה.

אחלה תודה לכולם.

פורסם

הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה גם בשרייד 93,

ככל הנראה אין שום משמעות ובפועל חום המנוע לא עולה וזה בעיה חשמלית נטו,

זה עולה ויורד מייד ולכן לא נראה לי שזה צריך להפריע לך.

פורסם
הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה גם בשרייד 93,

ככל הנראה אין שום משמעות ובפועל חום המנוע לא עולה וזה בעיה חשמלית נטו,

זה עולה ויורד מייד ולכן לא נראה לי שזה צריך להפריע לך.

דניאל היציע פתרון , על הנסיון הראשו הסתבר שצדק , הארקות ...

אתה צודק בפועל לא מפריע , רק שמישהו אחר נוהג הוא נבהל מעט וישר עוצר ומתקשר אליי.

• תוכן חדש...