Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה נישרף לי ערוץ אחד במגבר מישהוא יודע כמה עולה לתקן את הערוץ?

ועוד שאלה אם אני מגשר בין הערוץ השרוף לערוץ שלא שרוף ומגשר בינהם לסאב זה יעבוד טוב בגישור או בגלל שערוץ אחד שרוף זה לא יפעל טוב?

תודהה רבה!!

דגם המגבר הוא מק אודיו zx4500

פורסם

קובי- אי אפשר לספק לך תשובה לשאלה ששאלת מבלי ליבדוק את המגבר. מומלץ שתיפנה למתקין שיבדוק את המגבר ויעריך את הנזק ליפני התיקון

A3

K04 Inside

פורסם

בוקר טוב

אני מעריך שתיקון כזה יעלה בסביבות 200-300 ש"ח

זאת במידה ונשרפו רכיבים בלבד

במידה ויש נזק בפרינט וצריך לעשות שחזור של הפרינט אני ממליץ לא לתקן כי התיקון יהיה יקר יותר ולעיתים שווה להחליף מגבר ולהשתדרג באחד טוב יותר

כעיקרון ברוב המעבדות תוכל לקבל הצעת מחיר ללא התחייבות תשלום מראש

לגבי גישור של ערוץ תקין לערוץ שרוף :

אני לא מבין מה השאלה ? ומה הרעיון או מה אתה מנסה להשיג בכך ?

יש לך ערוץ שרוף לדבריך אז הוא שרוף אין מה לעשות

דרור

פורסם

הפיוזים בסדר גמור בדקתי אותם,דרור היתכוונתי שעכשיו על 2 ערוצים מחוברים קומפוננט,ואני רוצה להוסיף סאב למגבר הזה[עם ערוץ 1 שרוף] ועכשיו שערוץ אחד שרוף זה אומר שאני לא יכול להפעיל סאב בגישור של 2 ערוצים?

תודה רבה ושבת שלום לכולם.

פורסם

או קיי אני מקווה שהבנתי אותך

אם הבנתי אותך אז מה שאתה רוצה בעצם לעשות זה להשתמש בערוצים התקינים ועדיין להפעיל גם סאב וגם רמקולים

אם זו כוונתך אז התשובה היא כן זה אפשרי וזה אפשרי בצורה הזו

מאותם ערוצים שאתה יוצא בחיבור מלא (סטריאו) לכיוון הרמקולים אתה יוצא בנוסף לרמקולים ביציאה מגושרת ((+) מימין ו (-) משמאל ממש כאילו שאתה מחבר סאב תוך התעלמות מכך שחיברת כבר רמקולים באותה יציאה) אל הסאב

על החוט של הפלוס ביציאה לסאב מהמגבר אתה צריך לשים סליל בערך של 6.4 (פחות או יותר) זהו סליל שלהערכתי עולה בסביבות 50-100 ש"ח והוא יושב על הפלוס בלבד

הסליל הזה יחתוך את הסאב לעבודה בתדר המקובל

את הקרוס במגבר של היציאה התקינה עליך לשים בפול ריינ"ג

כל המהלך הזה הוא לא ממש נוהל תקין ואני לא בטוח שהמגבר שלך יעמוד בעומס (אם כי זה מגבר טוב ויש סיכוי שהוא יעמוד בכך)

אבל אם אתה קצר בכסף ניתן לבצע זאת די בקלות ולסחוב עוד קצת עם המגבר תוך הפעלה של הרמקולים והסאב עד למצב כספי טוב יותר

דרך אגב בעבר הרחוק 1995-1997 זו הייתה צורת התקנה די נפוצה והיינו עושים זאת הרבה עם מגברי שני ערוצים

מקווה שזה יעבוד לך אשמח לעזור אם תיתקל בבעיה

שבת שלום

דרור

פורסם

הבנתי בערך מה הולך, או לתקן את הערוץ ואז להפעיל בגישור ,או מה שדרור אמר שזה קצת מורכב בישבילי,אז ככה קודם כל תודה רבה! לכם באמת שעזרתם לי להבין מה הולך בבאלגן הזה אני שמח שיש אנשים כמוכם שככה תורמים מיזמנם ועוזרים מכל הלב, ניראה לי שאני ילך למעבדה ואני יתקן את הערוץ ויפעיל בגישור רגיל וזהוא..אם מישהוא מכיר מעבדה מומלצת ויכול להמליץ לי בפרטי אני אשמח. תודה רבה:)

• תוכן חדש...