Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מיועד עבור אימי לא נוסעת יותר מידי.

נסיעות לרוב בתוך העיר(ירושלים) עדיפות לרכב עם בגאז'.

התקציב בין 50-60 אלף ש"ח.

הדרישות רכב חסכוני בדלק ואמין.

נוחות וכו' פחות חשובים.

הרכב צריך להיות אוטומט.

עדיפות למנוע 1.6 שיסחוב טוב בעליות של ירושלים.

כרגע אני חושב על טויוטה קורולה (מתלבט בין פרטי לליסינג ששם אקבל שנתון יותר גבוה)

מה אתם ממליצים? ואם אפשר לכתוב על יד ההמלצה צריכת דלק ממוצעת במיוחד בעיר וכן בבין עירוני)

תודה, אהד

פורסם

מציע לבדוק את הסוזוקי ליאנה. יותר נוחה מהקורולה (גבוהה - לכן נוחה לכניסה ויציאה). אמינות - לא פחותה מהטויוטה. בדגם ה-4 דלתות בגאז' ענק, אבל לאשה יחידה בהחלט יספיק דגם ה-5 דלתות הקצר יותר. החסרון העיקרי - רכב לא זריז ביותר, תגובה קצת איטית, אך לא חוסר כוח - מסתדרת מצויין עם העליות של חיפה. באותו תקציב תוכל להשיג שנתון יותר גבוה מהקורולה (2006 לעומת 2004).

מבחינת חסכון בדלק כל המשפחתומטיות ישתו ליטר ל-8-9 ק"מ בתוך העיר וזה תלוי יותר בתנאי ובסגנון הנהיגה מאשר בדגם. אם תרצה לחסוך בדלק בחר ברכב יותר קטן, שיהיה גם יותר נוח בתנועה עירונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה.

האם יש לך את הרכב הנ"ל? (זכור לי שהיה לאבא שלי רכב כזה למספר ימים והןא לא אהב אותו)

אם אפשר עוד תגובות.

ואגב לדעתי ההורים שלי יסעו בו לאירועים + שבתות אז כדאי באגז' נחמד.

פורסם

הי, ממליץ בחום גם על הסוזוקי ליאנה. בבעלותי אחת כזו, דגם 4 דלתות, רכב מצויין, אמין מאוד.

כמו שאמרו למעלה, הרכב נוח מאוד, זריז, בגאז' גדול ומרווח גם ליושבים מאחור.

הרכב חסכוני בדלק, בסביבות 1- 10 בתוך חיפה ומחוץ לעיר מציג נתונים יפים.

אם יש שאלות נוספות לגבי הליאנה אשמח לעזור.

בהצלחה,

רוני.

• תוכן חדש...