Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלון שלי נפל , אני מרגיש כאילו אני נוהג בפורד פוקוס :-(

חלון קדמי ימני - החלון של הנהג. המנגנון מורכב ממסילה שבה עובר חוט ברזל (החוט מחזיק חתיכת ברזל שצמודה לחלון עצמו), ובתוך המנגנון עצמו (צמוד למנוע החשמלי, ומסתובב על ידו) יש גלגל צהוב שעליו החוט מלופף. כעיקרון, המנוע מסובב את הגלגל הצהוב שעליו יש מסילות מחורצות על מנת שהחוט יתיישב עליו טוב, מצד אחד החוט נגלל החוצה ומהצד השני החוט מתלפף מחדש על הגלגל ( וכנ"ל ליהפך, תלוי אם סוגרים או פותחים את החלון)

הבעיה אצלי שהגלגל הזה (צהוב מפלסטיק) כבר מחורטש וגמור לגמרי, במיוחד החורים שמחזיקים את שני קצוות החוט.

אם הייתי יכול להשיג את הגלגל הזה , בעיותי היו נפתרות. אני כבר מיומן בהתאמה וליפוף החוט על מנגנון.

מה שמדאיג אותי זה לקנות מפירוק , או לקנות מ"משפצי מנגנונים" למיניהם, אני מפחד שאקבל משהו לא הכי טוב, או אולי חלק שעבד כבר ברכב אחר, ומי יודע כמה זמן הוא יחזיק?

דעות, רעיונות, ואולי המלצות מהיכן לקנות חלקים או מנגנון שלם יתקבלו בברכה,

ארז

AD14-ALGO-150.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...