Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו מכיר את הבעיה או יש רעיון לפתרון אשמח לשמוע.

הכפתור בידית ההילוכים מאלץ אותי להשתמש ביותר מידי כוח (ממה שאני חושב שצריך) ואז לא ממש משתחרר (כלומר אני נאלץ למשוך אותו החוצה) בלי המשיכה נוצר מצב שהידית לא "ננעלת" במקומה.

ועל הדרך למרות שזה לא מפריע, אלא יותר מציק.

- כאשר מניעים את האוטו יש לתת סיבוב\נגיעה קלה חזרה למפתח ורק אז האור נדלק.

- אין חיווי לתקלה אבל מד הדיגיטלי של הקלומטראז הופך -------- לאחר כדקה מהדלקת הרכב במקום להציג את המספר הקילומטרים.

תודה על העזרה :)

פורסם

שלום לך danigo .

אתה מתלונן על שני תקלות שונות.

בראשונה, לחצן ידית ההילוכים שלך שבור לכן קשה לך ללחוץ עליו, וכן הוא נתפס ולא משתחרר לאחר לחיצה ויש צורך למשוך אותו החוצה בכוח כדי לשחרר את המפתח מהסויטץ.

הברירה היחידה במצב זה, היא הח' תפוח ידית הילוכים.

בתקלה השניה עליה אתה מתלונן, יש לך תקלה בחלק החשמלי של הסויטץ ועכב כך אינו חוזר למקומו לאחר ההתנעה ואז נעלם לך לוח השעונים, אורות ראשים לא דולקים, אין צופר, אין מזגן, ועוד...

גם כאן הברירה היחידיה היא הח' החלק החשמלי של הסויטץ.

ביי

יעקב

סימל יעקב

מנהל מוסך - מומחה וולוו הונדה

מדריך ירי מעשי בשעות הפנאי.

פורסם

כמובן שתודה על ההתיחסות.

יש מספר תקלות שונות שלא קשורות אחת לשניה (למיטב הבנתי).

הבעיה שבאמת מציקה היא כפתור ידית ההילוכים (אין מגבלה על סויטץ).

כיוון שאימא שלי נוהגת על המכונית אני דואג שבלי שתשים לב היא תזיז את ידית ההילוכים בזמן נהיגה (אני רואה בזה בעית בטיחות) או במקרה שהיא מחנה את הרכב ב-P ושהידית לא תיהיה בדיוק במקום והאוטו ידרדר.

במידה וניתן להעריך כמה באופן גס יעלה להחליף את התפוח ידית ההילוכים ?

• תוכן חדש...