Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הגיע הזמן להשתדרג, והחלטתי לרכוש טלוייזית 29 אינץ בתקציב של עד 3000-3500 ש"ח, (כמה שפחות יותר טוב).

יש איזה טלוויזיות מומלצות במחיר הנ"ל?

פורסם

בטווח המחירים הנ"ל אתה יכול למצוא היום טלוויזיות "32 - "34 ללא כל קושי.

אני רכשתי טלוויזיה של לנקו אם אינני טועה דגם LTV 34 משהו... (הדגם החדש ביותר שלהם) במחיר של 3300 במזומן...

הטלוויזיה מצוינת - במיוחד לאור המחיר הזול ואפילו מיוצרת באירופה...מי היה מאמין!

בהצלחה...

BMW M135I

פורסם
טושיבה בומבה, ואני ממליץ בחום לקנות אחת במכרז באינטרנט, בכ-2500 ש"ח

גם אני חשבתי על הדגם הנ"ל, איך הוא מבחינת סאונד ואיכות ראייה?.

בקשר ללנקו, אני מעדיף פחות אינץ, אבל של חברה יותר מוכרת :lol:

יש עוד כמה הצעות?

פורסם

אתם רציניים?

10..

9..

8..

7..

אני סופר את הזמן עד שהשרשור ימחק.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

מה הבעייה? :?:mad:

לא מצאתי שום מקום שאפשר לשאול שאלה על טלוויזיות באינטרנט... ולכן רציתי לשאול אולי פה אנשים מבינים קצת בטלוויזיות.

ולשאול שאלות על חברות כבלים זה בסדר? :mad:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...