Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לסובארו,הוא חיבר את האוטו למחשב,הוא אמר לי שצריך לעדכן גירסה כי יש איזה בעיה בממיר.

300 שקל בדיקה ועדכון

זה מחיר סביר?

פורסם
נסעתי לסובארו,הוא חיבר את האוטו למחשב,הוא אמר לי שצריך לעדכן גירסה כי יש איזה בעיה בממיר.

300 שקל בדיקה ועדכון

זה מחיר סביר?

סביר בהחלט :wink:

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם

איזה בעיה בממיר ניתן לפתור ע"י עדכון תכנה?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

המחיר אולי סביר אבל תוכנה לא מתקלקלת, ממיר כן.

אם עד היום במשך שנים התוכנה הייתה טובה בלי "באגים" מה קרה שפתאום היא לא טובה?

המחשב של האוטו לא מחובר לאינטרנט ולא חוטף וירוסים.

יכול להיות שיש גירסת תוכנה "עוקפת תקלה" או משהו כזה אבל כדאי תמיד לטפל במחלה ולא בסימטום.

פורסם

לא ניתן לפתור בעיה בממיר על ידי עידכון תוכנה, אבל ניתן על ידי עידכון תוכנה לגרום למחשב מנוע להיות פחות "מחמיר", וכך הנורה לא תדלק.

סתם דוגמה לא בהכרח משקפת את המצב, אלא לצורך הצגת הרעיון :

למשל, בתוכנה הישנה מותר שיהיה X הפרש בין קריאות מחיישן חמצן קידמי לחיישן חצמן אחורי. אם הפרש הוא X+1, המחשב מדליק נורת תקלה.

בתוכנה החדשה המחשב ידליק את הנורה רק אם ההפרש הוא X+2/3/4.

ולא, זה לא "עוקף תקלה"

לפעמים התוכנה המקורית לא מתאימה לסוג הדלק, לחום בארץ וכו' ואתה לא תרוץ להחליף ממיר באלפי שקלים ברגע שאיכותו ירדה טיפה והוא הפך להיות קצת פחות יעיל. תזכרו, שהעידכון מופץ על ידי היצרן, זה לא משהוא פיראטי.

פורסם
לא ניתן לפתור בעיה בממיר על ידי עידכון תוכנה, אבל ניתן על ידי עידכון תוכנה לגרום למחשב מנוע להיות פחות "מחמיר", וכך הנורה לא תדלק.

סתם דוגמה לא בהכרח משקפת את המצב, אלא לצורך הצגת הרעיון :

למשל, בתוכנה הישנה מותר שיהיה X הפרש בין קריאות מחיישן חמצן קידמי לחיישן חצמן אחורי. אם הפרש הוא X+1, המחשב מדליק נורת תקלה.

בתוכנה החדשה המחשב ידליק את הנורה רק אם ההפרש הוא X+2/3/4.

מובן

ולצורך העיניין הגרסה של התוכנה שסובארו מוציאה עולה למוסכים כסף?

פורסם

נגיד שהגרסה לא עולה קסף, אבל אתה משלם כסף על עצם פעולת העידכון, שהיא עבודת מוסך לכל דבר, כמו החלפת שמן.

כמובן, שאם האוטו עוד באחריות - אמורים לעדכן לך ללא תשלום.

פורסם

האוטו לא באחריות אבל כואב לי על 10 דקות עבודה 300 שקל.

נגיד שהגרסה לא עולה קסף, אבל אתה משלם כסף על עצם פעולת העידכון, שהיא עבודת מוסך לכל דבר, כמו החלפת שמן.

כמובן, שאם האוטו עוד באחריות - אמורים לעדכן לך ללא תשלום.

פורסם

אני חושב שזה חוצפה !

זה לא עדכון שעולה כסף והמוסך לא משלם על רישיון בכל פעם שהוא מעדכן לאיזה רכב גירסא, זה לא ווינדוס.

לי אישית הייתה בעייה של נורה של כרית אוויר שדלקה, לקחתי אותו למוסך מורשה ותוך 5 דקות סידרו לי את הבעייה

בלי לבקש ממני שקל . (האוטו שלי לא באחריות, הוא 10 שנים על הכביש).

אם האוטו צריך לעבור עדכון גירסא על מנת שיתאים לאקלים הישראלי אז זה באחריות הייבואן לסדר בכל רכב גירסת

תוכנה מתאימה, אין דבר כזה לקנות היום אוטו ואז להפוך אותו ל"ישראלי" בעלות של 300 ש"ח בנפרד, זה לא בסדר.

פורסם

רשמתי התאמה לאקלים הישראלי רק בתור דוגמה, אין לזה קשר לתקלה כאן.

אחרי סיום האחריות אף אחד לא חייב לך שום דבר, וכל פעולה באוטו עולה כסף.

אם איפסו לך את התקלה ולא גבו תשלום - זה נחמד, אבל זו פעולה של "רצון טוב" של המוסך, ושירות ללקוח קבוע, והייתה להם זהות מלאה לדרוש על זה תשלום.

פורסם

300 שקל ???

אני יכול להוריד את תוכנת ה-VAG COM ללפטופ שלי ולקנות מאיביי את הקונקטור המתאים עם חיבור USB ועם קצת תחקיר לעשות הכל לבד.

תגיד 50 ש"ח טוב יאללה בסדר אבל 300 שקל ל-10 דקות עבודה? באמת...

פורסם

אני יכול לומר לך איך זה אצלנו במכשירי תנועה אני בעל מוסך

עדכון תוכנה לרכבים אלו הלקוחות שלי לא משלמים לי אלא מכשירי תנועה מהסיבה שאם צריך עדכון תוכנה כנראה שמשהו בתוכנה הישנה לא מספיק טוב ולכן היבואן משלם

אני לא יודע איך זה ביבואן של סוברו אבל אני ממליץ לך לבדוק !!

בכל אופן לפחות ברכבים שאני מטפל בהם , לא תוכל לבצע עדכון תוכנה בשום מוסך חוץ מהמוסכים המורשים

1234567

פורסם

שלום, האם אתה מדבר על רכבים, שכבר יצאו מתקופת האחריות ?

כלומר אם מגיע אליך לקוח עם סוזוקי איגניס שנת 2002, אתה מעדכן לו תוכנה ללא תשלום ?

• תוכן חדש...