Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנתיים עם הונדה טורבו לפני 3 חודשיים קניתי איי 3 1800 טורבו 2003

התכנון הראשון כמובן הוא להחליט איזה טורבו להזמין

T3 סופר סקסטי

2871 AR הגדול

3071 אותו AR

מתי פול בוסט של כול אחד מהם?

הבעיה שלי כרגע שאני נשאר על מנוע סגור,במצב מדהים עם 85 אלף

אני מנסה לדעת איפה נמצאים החולשות של המנוע?

היחידי שיש לי נסיון מעולה איתו מההונדה הוא סרדיין,ככה שמבינת סעפת וריתוכים אני יפנה אליו בקרוב

מי מתעסק עם כיוונים של המחשב המקורי בארץ?

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. נא לכתוב עם סימני פיסוק. אם אינך יודע חפש ילד שעולה לכיתה ב' והוא יעזור לך. עכשיו חופש והם פנויים לסייע. ***

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. נא לכתוב עם סימני פיסוק. אם אינך יודע חפש ילד שעולה לכיתה ב' והוא יעזור לך. עכשיו חופש והם פנויים לסייע. ***

פורסם

התלתלים הם נקודת התורפה

ברכב שלך ישנם תלתלים עם פין בוכנה 19 מ"מ שנחשבים לחלשים יותר

ברמה העקרונית יש מספר לא מבוטל של רכבים שנוסעים עם הטורבואים שהזכרת וגדולים יותר עם מנוע מקורי ולא שברו כלום

כך שזה גם עניין של מזל

לגבי תוכנה מתאימה לסט אפ שלך אין שום בעיה להתאים תוכנה שתעבוד בצורה אופטימלית ובטוחה עם המחשב המקורי

ME7 {עשינו מספר לא מבוטל של רכבים כאלה}‏‏‏‏שהוא נחשב למחשב ניהול מנוע חכם יחסית ומשתמש בחיישן למדה WIDEBAND

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

פורסם

פורסם

פורסם

פורסם

פורסם

ה-30/71 באמת יהיה בפול בוסט קרוב לחמש טור' תחשוב פעמיים לפנית שתקנה בכל זאת לא כל יום קונים טורבו.

גולף GTI כי חיים פעם אחת:twisted:

פורסם

GT3071 AR 0.63 היה לך פול בוסט באיזור 4200,AR 0.82 איזור 4וחצי.

הרבה תלוי גם בסעפת פליטה,יניקה,שתהיה לך.

והכי חשוב הטיונינג.

פורסם

נתחיל בזה שאני מצטער שרמת הכתיבה שלי נמוכה לרמה של האתר הזה.

אבל ישנם עוד הרבה כמוני,ואבקש הכוונה לאיזה אתר כן אפשרי שיקבלו אותי כמו שאני.

לפחות מהבושה שגרמתם לי פה מול כולם,לא אני יכתוב פה את ההודעה,אלו אישתי תעשה זאת בשבילי.

ולנושא.

big כמה חשובה סעפת הפליטה?

והאם הטובולרית של סרדיין נחשבת לרמה גבוהה?

סעפת יניקה המקורית לא מתאימה לטורבו גדול?

תודה רבה.

גילי שלצערו הבריז יותר מידי מבית הספר:lol:,וזאת תגובתה האמיתית של אישתו נירית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...