Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק לרכב דיזל אמין, חסכוני וזול (10K-15K) לאחזקה שיגמע כ-100 ק"מ ביום מחדרה לחיפה דרך כביש החוף. עד לאחרונה הייתי בעלים של סקודה פאביה 2002 1.9 דיזל ידנית. הפאביה הייתה בעלת אמינות מופלגת וגמעה 1/18 ליטר/ק"מ. מכרנו רק כדי שדרג את המשפחה לסיטרואן פיקסו דיזל 2.0, שנתון 04 אולם כעת אנו זקוקים לרכב נוסף. אני מתלבט בין הרכבים הבאים:סקודה פאביה 1.9, פולו דיזל 1.9 (אמורה להיות זהה), סיטרואן קסארה 1.9/סאקסו 1.5, רנו מגאן 1.9/1.5. לגבי הצרפתיות כמובן התייחסות למערכת חשמל ואמינות בבקשה בלי לטייח..

תודה לכולם בועז.

פורסם

אני חושב שכדאי שתמשיך עם המוכר לך- פאביה דיזל/ קורדובה/ פולו דיזל. אני הייתי נוטה יותר לפאביה מפני שהיא יותר מוצלחת (מקום מאחור ומשענות ראש במושב האחורי שכמעט ולא קיימים בפולו). אלא אם כן אתה מתכוון לפולו 2003 ואילך שהיא עדיפה, אך היא לא בתקציב.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצטרף להמלצה על הקורדובה/פולו קלאסיק.

סוס עבודה במחיר מצחיק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...