Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכתבה שהופיעה בYNET הם הודיעו שכל הרעיון היה על מנת להשתמש בהיתר לקבלת הוזלה מהיבואנים הרגילים או כמו שציטטו שם: "אקדח על השולחן ..שלא יצטרכו להשתמש בו ...רק כדי להרתיע".

אתה כנראה לא מכיר את שלמה שמלצר.

יבוא מכוניות זה מה שתמיד עניין אותו. כאשר רמי אונגר גנב לו את קיאה מתחת לאף הבחור רתח. לכן אנחנו לא רואים הרבה קיאה בשלמה.

יש לו את כל התשתית, כולל מוסכים וחברת ביטוח. בשלב ראשון הוא יביא לליסינג והשכרה.

יש מצב שאחר כך הוא יתחיל גם למכור לצרכנים פרטיים גם.

פורסם
אני בספק גדול אם מאזדה נמכרת ב65K לשלמה SIXT, הם צקבלים הנחה אבל לא 40%.

זה סוד ידוע בענף הרכב שחברות הליסינג (לפחות הגדולות) מקבלות 4 מזדה במחיר 3.

זה ככה מאז ימי הלנטיס כשהרכב לא הצליח להתרומם בהתחלה וממשיך עד היום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אברוני, אני דווקא אשמח אם יהיה יבוא מקבילי ,כמו שנאמר לפני תחרות הינה דבר מועיל לכל הצדדים [למרות שבתחילה יראה הדבר כפוגע בזכויות היבואנים הרגילים].

הצרכן תמיד מרוויח מתחרות ,ראה מקרה רמי לוי והעופות :wink:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
זה סוד ידוע בענף הרכב שחברות הליסינג (לפחות הגדולות) מקבלות 4 מזדה במחיר 3.

זה ככה מאז ימי הלנטיס כשהרכב לא הצליח להתרומם בהתחלה וממשיך עד היום.

4 במחיר 3 זה בעצם 25% הנחה.

40% הנחה לא מקבלת אף חברת ליסינג.

פורסם
4 במחיר 3 זה בעצם 25% הנחה.

40% הנחה לא מקבלת אף חברת ליסינג.

נראה לי שעשית טעות בחשבון...

4 במחיר 3 זה בעצם 33% הנחה אילו היה מקבל את ההנחה בכסף ולא כשווה כסף (=רכב נוסף).

ו-33% יותר קרוב ל40% מאשר ל25% :)

• תוכן חדש...