Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקטבייה דיזל 2002 ,כשאני מכניס לd יש השהייה בערך של שנייה או שתיים עד שהגיר משתלב ,אם אני ישר נותן גז ולא מחכה אז יש מכה ,החלפתי שמן ופילטר אך לא ניפתרה הבעייה ,יכול להיות משהו חשמלי ?חשוב לציין כשהגיר משתלב הוא נוסע יפה מאוד

פורסם

כמי שברשותו בורה אוטומטית החל מיומה הראשון לפני 10 שנים, אני יכול להעיד כי התופעה הזו קיימת גם בה. האמת היא שטענת היבואן שמדובר במשהו נורמלי, נראתה לי אז סוג של התחמקות, אלא שלאחר בירור נוסף ובמיוחד העובדה שמאז עבר האוטו מעל 150K ק"מ, ללא כל שינוי בהתנהגות הגיר, כנראה שזה באמת נורמלי.

פורסם
ככה זה ברכבים הגרמניים.

לא הייתי מכליל את הרכבים הגרמניים. גם BMW שלי תוצרת גרמנייה, גם גיר נוכחי שלי (חדש) וגם גיר ישן (במצב לא משהו בכלל) שילבו הילוכים ללא השהיה. אוקטביה של אבא שלי עם מנוע בנזין, גם הילוך D נכנס ללא שום השהיה.

התופעה של השהיה כן מוכרת לי ממונית דיזל אוקטביה שפעם הייתה מסיעה אותי. מונית הזאת עברה מעל 300ק"מ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• ספונסר פורום
פורסם

השהיה של שתי שניות זה לא נורמלי וזה לא מצב טיבעי בכלל ,

ההשהיה התקינה היא בדיוק הזמן שלוקח מרגע עזיבת הבלם

ללחיצת דוושת הדלק ,בזמן הזה ההילוך כבר צריך להיות משולב .

השהיות כאלו מעידות בדרך כלל על בלאי בתיבת ההילוכים

ולחץ שמן נמוך בתיבה .

אין צורך לרוץ ולתקן תקלה כזאת כי זה אומר שיפוץ של התיבה

ואפשר לחיות עם זה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...