Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלפני חודשיים וחצי עברתי עם הרכב תאונה שנקבעה כטוטל לוסט , שלחתי את כל המסמכים וחתמתי על הסכום שהם אמורים להעביר לי .

מאז אני מתקשר כל שבוע ומקבל כל פעם מחדש מהסוכן ביטוח סיפורים על מנת למשוך אותי .

שבוע שעבר התקשרתי והסוכן אמר "שזהו השבוע זה תתבצע העברה" , ביום חמישי התקשרתי לאחר שלא הייתה שום העברה והוא אמר לי שהעברה התבצעה ביום רביעי .

היום כבר יום שני ושום כסף לא נכנס ואתמול והיום התקשרתי והוא אמר שזה אמור להופיע וכל מיני סיפורים אחרים .

מה שבטוח ששנה הבאה אני לא אמשיך איתם , ההתייחסות פשוט מתחת לכל ביקורת , זה היה רכב של אמא שלי תאורטית, אבל בפועל היא קנתה רכב חדש ואני חודשיים וחצי ברגל !

שאלתי היא, האם יש לעשות משהו בנידון ? אם כן מה ? (אולי זה בכלל מקובל)

קשה לתפוס את הסוכן ועד שאני תופס אותו הוא מתנער ומרגיע אותי ישר ..

פורסם

חודשיים וחצי הם חריגה מעבר לסביר.

שלח מכתב רשום מחר בבוקר לחברת הביטוח, המכתב היה אמור להשלח כבר לפני יותר מחודש.

אם עדיין לא תקבל תשובה - תבע אותם ובקש גם את הוצאות המשפט ובנוסף בקש פיצוי נוסף על האחור וההתעלמות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חודש לאחר התאונה התקשרתי ישירות לביטוח וכששאלתי למה הכסף עדיין לא הגיע אז נאמר לי ש"הסוכן לא העביר את התיק"

ומפילים תמיד את האשמה אחד על השני , ואומרים תמיד אתה צודק אתה צודק ושום דבר לא משתנה

כרגע צריכים לשלוח לי פקס מהביטוח לגבי העברת הכסף אז אני מחכה עם זה

פשוט שירות על הפנים - מדובר במנורה מבטחים .

פורסם

אם הסוכן לא העביר את החומר - מה אשמה מנורה.

תחליף סוכן. לא מגיע לסוכן כזה פרס שתפרנס אותו עוד שנה.

חומר שאני מעביר לסוכן שלי, עובר לחברת הביטוח במייל עוד באותו היום. בא נגיד שעוד לפני שהחומר הגיע פיזית לחברה, כבר יש לי תשובה מה כמה ולמה.

אני לא תובע כל שני וחמישי, נהפוך הוא, יש לי רק לשלם להם. אבל גם כשהיתה תביעה, זה עבד ביעילות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אם הסוכן לא העביר את החומר - מה אשמה מנורה.

.

זה לא בדיוק נכון. כבר נקבע בכל מיני מקרים שסוכן הביטוח כשלוח של חברת הביטוח מייצג אותה כאילו היה עובד שלה לכן דבר ועניין גם במקרים שבהם הסוכן עשה דברים שלא על דעת חברת הביטוח.

כמו כן עד כמה שאני זוכר יש מסגרת זמן קבועה בחוק שמחייבת את חברת הביטוח לשלם במקרה של טוטל לוס.

פורסם

כמדומני 60 יום במקרה של תיקון ו-90 יום במקרה של טוטאל לוס (או הפוך, הזכרון קצת בוגד בי). בכל מקרה זה צריך להיות רשום בפוליסה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
זה לא בדיוק נכון.

אתה צודק. אך לא לזה כיוונתי.

נכון שאתה כלקוח לא צריך לסבול מסוכן עצלן, אך העובדה היא שרובנו בוחרים סוכן שיטפל בנו ומגלים סוג של נאמנות אחריו. הסוכן בוחר לנו את חברת הביטוח ולא אנחנו בוחרים. מכאן למעשה (ולא להלכה) הסוכן הוא יותר הנציג שלנו ולא של חב' הביטוח - לפחות זאת הציפיה של רבים מהמבוטחים.

עובדתית חברת הביטוח מאחרת בגלל שהנציג שאנחנו בחרנו לטפל בתיק שלנו, הוא זה שסרח.

נכון שאפשר להאשים את חברת הביטוח בהתרשלות הסוכן, אך זה טוב למי שמחפש אשמים ולא מעוניין להפיק לקחים.

הפקת לקחים אומרת שסוכן שסרח לא יקבל פרס.

.

פורסם

בעקרון החברה אמורה לשלם תוך 45 יום, ומעבר לכך עליה לשלם ריבית לא קטנה.

אני הייתי כותב מכתב לסוכן עם העתק לחברת הביטוח האומר שאם לא תקבל את המגיע לך תוך 7 ימים, תפנה למפקח על הביטוח.

אחרי זה הסוכן שלך ב-ט-ו-ח יענה לטלפון שלך.

אם לא תקבל תשובה מניחה את מהסוכן וחברת הביטוח - פנה למפקח על הביטוח עם מכתב המפרט את כל השתלשלות העניינים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פעם שגנבו לי רכב משכו אותי בטענה שרכב נמצא בשטחים והם מנסים להחזיר אותו.

הסוכן היה קרוב משפחה שהלך לעולמו לצערי.

הוא ניסח לי מכתב דרישה שבו נאמר שאני שכרתי לעצמי רכב ואני אתבע את עלות ההשכרה + ריבית חריגה + עוגמת נפש על כל יום מעבר לנקוב בפוליסה. את המכתב שלחתי אליו בפקס והוא העביר אותו לחברת ביטוח.

כעבור 3 ימים הכסף נכנס.

פורסם

כנראה שבלי צעקות לא תקבל שום דבר במדינה כמו שצריך .

הכסף הועבר לאחר עיקובים רבים והוא נכנס בשעה טובה.

עכשיו רק נשאר למצוא רכב .

תודה על התגובות .

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בעקרון החברה אמורה לשלם תוך 45 יום, ומעבר לכך עליה לשלם ריבית לא קטנה.

אני הייתי כותב מכתב לסוכן עם העתק לחברת הביטוח האומר שאם לא תקבל את המגיע לך תוך 7 ימים, תפנה למפקח על הביטוח.

אחרי זה הסוכן שלך ב-ט-ו-ח יענה לטלפון שלך.

אם לא תקבל תשובה מניחה את מהסוכן וחברת הביטוח - פנה למפקח על הביטוח עם מכתב המפרט את כל השתלשלות העניינים.

לפי חוק 45 יום או 90 יום? - במקרה של טוטל-לוס

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

• תוכן חדש...