Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

W.R.C. ראלי ירדן

michelmg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה סוף היום השני ואף אחד לא מניף אצבע !!

לאוב הצהיר , עוד לפני הזינוק , שהשבילים חלקים מאוד, כי הירדנים כיסו את פני השטח בחצץ כדי לתקן וכך האחיזה לא טובה והמזנק ראשון (לאוב) "יהנה" מחוסר אחיזה וכנראה מאובדן זמן על פני מתחריו הבאים אחריו !!

תוצאות היום הראשון מאמתים את חששותיו של המאסטרו, והוא כבר מתכנן את היום השלישי כך שלא יצטרך לזנק ראשון ביום האחרון והקובע !!

היום הראשון מסתיים כשלטבלה מוביל ב-30 שנ' על סבסטיאן אוג'ייר, אחריו לאוב +32שנ' ,פטר סולברג +32שנ' והירבונן ,חמישי, +42 שנ' !!

סיום הקטע ה-11 - לטבלה ולאוב בראש בזמן זהה. שלישי-אוג'ייר+11 ,פ.סולברג+24 וסורדו +33שנ' !!

הירבונן מאבד גלגל בסטייג' ה-8 ובסוף הקטע ה-11 נמצא בפיגור של 20דק' +10 שנ' ונדחק למקום ה-16 !!!

כרגע המובילים מסיימים הקטע הלפני אחרון להיום(12), לאוב מוביל ב-5 שנ' על לטבלה ,אוג'ייר +5,סולברג+20 וסורדו+38 !!

אני מתאר לעצמי שלקראת הקטע ה13 , לאוב יוריד את הרגל מהגז כדי לאפשר ללטבלה להוביל קלות את הדירוג וכך לתת לו לזנק ראשון, ומחר יוכל להנות מעוד יום של מסלול נקי יותר ולשלוט בקצב ולזכות בתחרות !!:-D:-D:-D

נחיה ונראה !!

שבת שלום ומועדים לשמחה !!

מישל

פורסם

הסתיים היום השני והתוצאות מבטיחות קרב מעניין ביום השלישי והקובע לדירוג הסופי !!

בניגוד לתחזית שלי , לאוב לא סופר את אף אחד (גם אותי) ולוחץ חזק על הגז ומנצח את הסטייג' האחרון בהפרש מכובד של -13 שנ' מאוג'ייר ו-22שנ' מלטבלה !! אחריהם פ.סולברג+43 וסורדו +49שנ' -- הירבונן הרחק מאחור +30דק' ו-10שנ'!!!!

תוצאות סופיות בכללי לקראת הזינוק ליום השלישי- לאוב מקדים את אוג'ייר הכשרוני +24.6שנ',לטבלה +27.7שנ' !! פער משמעותי ?? מי יודע ?

ביום האחרון לא ישחקו בשום חישובי זמן וכל אחד יצטרך ללחוץ כמה שהוא יוכל אם רצונו לזכות !

נראה מי הנהג עם התעוזה והביצים !!!:shock:

מישל

פורסם

הוא כל כך מהיר שהוא נשאר עם ה-24 שניות הפרש. קצת סיכון כי היום השלישי הוא די ארוך... יהיה מעניין

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני בטוח שללאוב היה ברור מלכתחילה שהוא שולט ביד רמה במירוץ והיה בטוח בנצחונו !!!!

ביום ה-1 נתן תחושה לכולם שסבל בהיותו ראשון כשהוא מנקה את השטח למתחריו וסיים בפיגור של 32 שנ' אחרי לטבלה !

ביום השני, כאשר זינק שלישי סיים את היום ראשון בפער של 28 שנ' מלטבלה , זאת אומרת שהקדים אותו בדקה שלמה בהתחשב בפיגור של היום הראשון!!

מי שחשב כמוני שיתחמק מלזנק ראשון ליום השלישי טעה.

הוא זינק ראשון, ניצח ב-4 קטעים מתוך שמונה והגדיל את יתרונו על לטבלה ל-35 שניות !!!

ניצחון גדול על מסלול מאוד חלקלק ומסוכן , טקטיקן בינוני שסומך על יכולתו ולא חושש כלל - אכן לו הביצים הגדולות יותר !!

דירוג סופי

1- לאוב

2- לטבלה +35.8 שנ'

3-פטר סולברג +1 דקה 11שנ'

4-סורדו + 1 דקה 49שנ'

במקום ה-8 , קימי רייקונן +12 דקות ו-31שנ'

בקיצור , חבל על הזמן בקצב הזה לא יודע אם אני אזכה לראות נהג ראלי שובר את שיאיו של סבסטיאן , פשוט ענק !!!

מישל

• תוכן חדש...