Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

עוד חודשיים אמור להגיע הרכב החדש,מתי כדי לפרסם את הרכב למכירה?

טרייד אין לא בא בחשבון כי רוצים לתת לנו פחות 10K מהמחירון.

בתודה על ההמלצות,בן.

Got To love It

פורסם

לדעתי לקראת אמצע אפריל, השא' היא עד כמה אתה גמיש במחיר ועד כמה אתה מוכן להתפשר על מחיר פחות טוב ועסקה מהירה או מחיר יותר טוב ועסקה איטית יותר שעלולה להידחות גם לאחר קבלת הרכב.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תלוי גם במכונית שיש לך. אם מדובר בדגם מבוקש במצב טוב, אין סיבה שלא תמכור תוך פחות משבוע. אם מדובר בדגם נדיר יחסית, לא מבוקש או במצב מכני ו/או קוסמטי לא מושלם, יתכן שתמכור לתקופה ארוכה הרבה יותר מזה.

פורסם

המחירון הוא 63,אני מוכן להתגמש עד 60 (בפולקסווגן מוכנים לתת לי 52).

לרכב יש סימנים של פתיחת דלתות.

המצב המכני של הרכב מצויין,עבר השבוע טיימינג.

לא נראה לי שאני אמור להתגמש יותר ממה שרשמתי,אלה אם כן אני טועה?.

בן.

Got To love It

פורסם

אם הרכב במצב טוב חוץ מהסימנים שתיארת, אין שום סיבה להתגמש יותר. אבל זה אכן עשוי לקחת קצת זמן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במידה ואתה זקוק לכסף כדי לשלם על הרכב החדש - תפרסם את הרכב באופן מיידי. יכול להיות שהרכב יימכר תוך יום, אך מצד שני הוא יכול להימכר גם תוך חצי שנה. אחרי הכל זה לא פורום של נביאים, ואף אחד לא יכול לומר לך מתי יבוא קונה רציני (מקס' נוסעים באוטובוס / משכירים רכב).

במידה ואתה לא זקוק לכסף - תפרסם למכירה באותו היום כשהרכב החדש יגיע.

פורסם

את הרכב שלי אני מפרסם למכירה רק כשהרכב החדש כבר חונה על ידו.

אף פעם לא הייתי גמיש במחיר, בד"כ זה לקח לי 2-3 שבועות עד שהרכב נמכר במחיר שרציתי אולם היה כבר מקרה שדרשתי הרבה מעל המחירון הסטנדרטי (בגלל שיקלול) וחיכיתי מס' חודשים עד שבא הקונה המתאים.

נקודת הראיה שלי, שאיך שלא אסתכל על זה, התוספת ביטוח תמיד תהיה יותר זולה מאשר למכור לטרייד-אין של היבואן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...