Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי גולף 2001 אלפיים סמק אוטמטית ויש לי בעיה שמנורת הצאק אנזן נדלקת .

הגיר לא מתפקד כרגיל כשהמנורה נדלקת והבעיה הכי גדולה שהרביעי לא נכנס כלומר עד שלישי כולל הכל כרגיל.

היתי במכון של גירים אוטומטים ונאמר לי לאחר בדיקה במחשב שזה לא בעית גיר אלא משהו שמשפיע על הגיר , אולי בעיה במחשב .

פניתי למתמחים במחשוב רכב (בחולון) ושם לאחר בדיקה נאמר שהבעיה ב"מצערת" שבאוטו.

האם הדבר הגיוני ומשיהו עבר בעיה כזאת ?

תודה שחר

שכחתי חוץ מזה , יש רעש מהממיר קטלטי אבל הבנתי שזה לא קשור .

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

• ספונסר פורום
פורסם

תקלה במצערת המנוע יכולה להכניס את התיבה למצב חרום

מאחר ונתון מצב המצערת הינו נתון קריטי לפעולת התיבה .

כנס למוסך שמכיר את הדגם הספציפי הזה ותקבל חוות דעת לעיניין התקלה .

אגב ,לאיזו מעבדה בחולון אתה מתכוון ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

היתי ב-המחוון ספידומטרים בע"מ , ות'אמת ראיתי את האתר וחשבתי שאני יגיע למכון מתוקתק ועובדים עם כפפות גומי , אבל המקון ליד מפעל בטון ולא נראה הכי הכי .

בכל מקרה קיבלתי שירות טוב ותשובה ישירה שמקווה שהיא מדויקת .

לגבי הבעיה , מהודעות שקראתי עד כה בעזרת החיפוש אני בטוח 99 אחוז שלפי הנסיבות הממיר קטליטי שלי סתום , הוא מרעיש בטירוף והאוטו "כבד" לנסיעה . פשוט לא עשיתי את החיבור בין הרעש שלו והמנורה עד כה.

איך אני יכול לבדוק עם זה הממיר בלבד או גם חיישן ה"למדה" כמו שחלק מהחברים הסבירו .

מבאס לאללה

תודה שחר

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

• תוכן חדש...