Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני בערך חודשיים החלפתי טיימינג ברכב ובנוסף לזה הוחלפה גם משאבת מים וכמובן גם הוחלף נוזל הקירור לחדש לפרסטון.

כעבור כמה כמה זמן שמתי לב שהנוזל קירור הולך מהר (משהו כמו חצי מיכל של הנוזל לשבוע וחצי), ולפני כמה ימים שמתי לב שבמיכל הנוזל קירור יש מן בוצה חומה ושמנונית, אתמול פירקתי את המיכל רוקנתי אותו ושטפתי מכול הבוצה, היום לאחר נסיעה שמתי לב שהבוצה חוזרת. יש למישהו השערה מה זה יכול להיות?

הרכב הוא שנת 97 עם הזרקה, עבר 251000 ק"מ, טיפולים מבוצעים בזמן והרכב שמור.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

שלום לך ובוקר טוב,אמנם אני לא מומחה גדול אך נראה כי אטם ראש מנוע אצלך ברכב נפרץ,ז"א קיים מעבר שמן לתוך מערכת קירור,פתרון לבעיה היא כמובן פירוק ראש מנוע (שליחת ראש מנוע עצמו למכון לשיפוץ ראשים) הרכבת אטם ראש חדש וכ'ו,אני ממש לא בקיע במחירים של מוסכים אך זה יכול בקלות להגיע ל 2500 תלוי במוסך כמובן

מאחל לך הצלחה והמתן לתגובות של אנשים יותר מקצועיים ממני אולי מצב אינו סופני כמו שתיארתי

פורסם

אתה מתכוון לזה שאם הוא נפרץ אז אני צריך לעשות שיפוץ ראש מנוע עכשיו?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

משהו כזה, תיגש למוסך שיוודאו כי אכן נפרץ אטם הראש ותמשיך משם. רוב הסיכויים כי אכן מדובר בכך.

יתכן והראש במצב טוב ותצטרך לעשות רק השחזה ואטם חדש במקרה הטוב.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

שאלת התייעצות נוספת לגבי הבעיה:

הייתי במוסך שבו מכונאי בדק את הרכב ואמר לי שיש לפרק את הראש מנוע וצריך לעשות לו השחזה פלוס החלפת אטם ראש. הוא הוא אמר שהוא יכול לעשות את כול זה ביום אחד וכול התיקון כולל עבודה עולה 1500 ש"ח.

השאלה האם באמת צריך לעשות השחזה לראש מנוע ולא רק להחליף אטם ראש מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...