Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שהיה כך היה

משלב לראשון מתחיל לנסוע וקדמת הרכב וההגה זזים מצד לצד בפראות. ככל שמתגברת הנסיעה ולו בקמשים בודדים התופעה מחריפה.

ידית ההילוכים גם היא משתוללת מצד לצד וגם כאן התופעה מחריפה מאוד כשהמהירות גוברת.

שם בניוטרל. התופעה עדיין קיימת.

מרגיש שהגלגל לא מסתובבב עגול כאילו הוא עומד להיתלש.

עוצר את הרכב.

מרים על ג'ק כל גלגל בניפרד(גם אחוריים..בדיקה ללא אנדברקס משוך כמובן)אין חופשים אין בליטות כלום.

יורד מתחת לרכב. לא מזהה שום דבר לא תקין.

נכנס לרכב נוסע קצת. הבעיה ממשיכה ופתאום...

שומע תאק חזק והכל בסדר.

180 ק"מ אחר זה הבעיה לא חזרה על עצמה.

אם מצב זה היה קורה לי במהירות 80/70 ומעלה אני בטוח שאין מצב שאני הצליח להשתלט על הזריקות של החלק הקדמי.

אם זה יקרה לאשתי שהילד ברכב...מפחיד!!!

אני לא נותן לה לנהוג עליו. אבל זה לא פיתרון.

חפרתי וחפרתי ואני לא מזהה כלום.

ואני מכיר כל בורג ברכב הזה

אין חופשים אין שום דבר שאני יכול לשים עליו את האצבע.

מה יכול להרוס איזון בכזו אגרסיביות ומידיות ובאותה מהירות להסתדר?

אובד עצות.

איתי

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

ברור לך שלא הצלחת לאבחן את כל המתלה , כנס למוסך ובדוק את כל חלקי המתלה ובמיוחד את הציריות, הייתי בודק תושבות מנוע על הדרך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

נשמע כמו תושבת מנוע גמורה או רכיבי הציריה

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

+1.

כנראה שנתפסה ציריה, כדאי לבדוק לפני שהיא תתפס בזוית חדה ואז גם אולי תדפוק את התושבות מנוע.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

תושבת מנוע גמורה לא תגרום לרעידות כאלו חזקות ומתגברות שהמהירות גוברת...כשהגיר בניוטרל.

ציריה שנתפסה..מעניין. לא ידעתי שזה אפשרי.

נ.ב מדובר בציריות חדשות תחליפיות שעשו אולי 5000 ק"מ. לעניות דעתי יותר קרוב ל 3000 ק"מ.

האם מישהו התנסה בצריה שנתפסה או שמע או טיפל בזה?

איך מאבחנים שזו הכן הבעיה?

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...