Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי היה סיפור דומה שהיה פארק בירושלים שאני וחברה שלי היינו יושבים בו קבוע כמה שבועות, וכל לילה הייתה עוברת שם ניידת קבוע, ומציקה לנו, פעם היו עושים חיפוש באוטו, פעם במסוף, פעם בשניהם, ופעם אפילו עשו חיפוש עליי...

עד שנמאס לנו, ולא חזרנו לשם יותר...:|

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היינו 3 חברים באוטו, משום מקום הגיעה ניידת של פיקוח עירוני בכלל, הפכו את כל האוטו!

הם אפילו לקחו טישואים משומשים מהפח לחפש סמים, אבל אחרי שאמרתי להם שקינחתי בהם את האף הם נסעו :-D.

אחרי איזה שעה חבר שלי (בעל הרכב) חזר הבייתה והם היו במקרה אצלו בביניין! צירוף מקרים משעשע...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לפיקוח עירוני אין סמכות לחפש ברכב. אולי מדובר בניידת שיטור משולב ואז מתלווה לפקחים שוטר. השוטר הוא שוטר לכל דבר וענין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כן, יכול להיות, אני לא כל-כך מבדיל ביניהם.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה לא בידיוק "בלי סיבה".

במידה ושוטר מעוניין לעשות חיפוש ברכב, צריך להיות לו חשד מסויים, ועם כל הצער שבעיניין, מספיק שתיראה לו לא במקום, ואתה עלול להיות "חשוד".

פורסם
תאמין לי זה לא רק אתה היחיד שחיפשו אצלך באוטו,

אצלי באוטו הונדה סיוויק קופה המוכרת ונפוצה לארץ שאוטו של ערבים/ערסים,

כל שוטר תופס אותי דורש חיפוש כי אני לא נראה טוב כאילו הוא רואה אותי שאני עבריין,

הבעייתי זה האוטו הונדה של ערבים, הם באים לבדוק ועושים בלאגן אתה מבין כמה אני עצבני שמחפשים הכל,

אבל אין ברירה, תקנה אוטו לא של ערסים תקנה אוטו צנוע ולא יחפשו לך יותר .

זו אחת ההודעות הטיפשיות יותר שנתקלתי בהם בפורום לאחרונה ובהחלט מיותרת.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
כן, יכול להיות, אני לא כל-כך מבדיל ביניהם.

ברכב של שיטור משולב חייב להיות שוטר הלבוש במדים של משטרת ישראל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

השוטרים עושים את העבודה שלהם וטוב שכך, אבל חבל שהם עושים את זה בצורה כל כך זוועה ומעצבנת.

עשו לי חיפושים ברכב לפחות 7 פעמים, וכל פעם מתחייחסים אלייך כעבריין. אני לא מבין למה אי אפשר לעשות חיפוש בצורה נחמדה בלי פרצוף שכאילו אני חייב לשוטר מיליון שקל, ועשיתי את אמו שלו בלילה והוא תפס אותנו.

השוטרים מסיקים מסקנות עוד לפני שיודעים איך קוראים לך... בגלל ה אני לא סובל אותם. התדמית הרעה שקיימת היא רק באשמתם.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...