Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח חניה שתפח לסכום ענק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חיכתה לי מתנה ליד הדלת של הבית .

גובה של חברת מילגם שפועלת מטעם ערית קרית מוצקין

ברשותו טופס שמורה לי לשלם מייד !

הקנס המקורי 100 שח + 65 ריבית ופיגורים

הוצאות גביה 745 שח!!!

סכום שערוריתי

חברה מה ניתן לעשות ?

יובל

פורסם

נראה לי שאתה לא ממש מוטרד: חיפוש בפורום היה מסביר לך שחוץ ממה שניתן ולא ניתן לעשות, אתה עלול למצוא את עצמך עם האפשרות של חשבון בנק מעוקל, עוד לפני שתחליט לעשות משהו.

כשהחשבון יעוקל, ממילא תרגיש חבל על הצוואר ותבחר ברע במיעוטו וכנראה תשלם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כמה דברים:

א. אתה יכול לא לשלם - ולהילחם. במצב זה אתה עלול למצוא עצמך עם חשבון בנק מעוקל והוצאות נוספות שישולמו לטובת העיריה.

ב. אתה יכול לשלם תחת לחץ, ואז להילחם.

הטענות האפשריות העיקריות -

1. הדו"ח התיישן (לא הודיעו לך על העבירה תוך שנה מיום ביצועה.

2. העונש התיישן (במשך 3 שנים ושלושה חודשים לא עשו כלום לגביית הקנס).

3. הוצאות הגביה מוגזמות.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

פעם הבאה תשלם בזמן.

תנסה פשוט להתקשר לעיריה, ולבקש לבוא לקראתם ולשלם פחות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ב. אתה יכול לשלם תחת לחץ, ואז להילחם. .

בילתי אפשרי!

ברגע ששילמת, בעצם הודעת באשמה והתיק נסגר ללא יכולת ערעור.

כל המלחמה שלך צריכה להתנהל בזמן שחשבון הבנק והרכב מעוקלים ובדיוק על זה משרדי הגביה שעובדים בשיטות של גביה בשוק האפור מסתמכים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קרה לי כבר מקרה דומה,

תעשה ככה, תבקש להישפט, כשתגיע לבית המשפט יהיה איזה פקיד לפני שתיכנס לבית המשפט שינסה לסגור איתך עסקת טיעון.

מה בעצם אומרת העסקת הטיעון אתה שואל, הוא ינסה להגיע איתך לפשרה על איזה סכום ייקבע הקנס ואתה ממש כמו בשוק תוכל להתמקח איתו על כמה תסגרו ובסוף אתה תוריד בערך 60-70 אחוז מהסכום שאתה אמור לשלם.

אם אתה מצפה שתתנער מהתשלום אז תשכח מזה אין לך במי להילחם פה ואם תיכנס למשפט אולי תצא בנזק כבד יותר, תנסה ללכת על מה שהצעתי לפי דעתי זאת האפשרות הכי טובה שלך

פורסם

קרה לי כבר מקרה דומה,

תעשה ככה, תבקש להישפט, כשתגיע לבית המשפט יהיה איזה פקיד לפני שתיכנס לבית המשפט שינסה לסגור איתך עסקת טיעון.

מה בעצם אומרת העסקת הטיעון אתה שואל, הוא ינסה להגיע איתך לפשרה על איזה סכום ייקבע הקנס ואתה ממש כמו בשוק תוכל להתמקח איתו על כמה תסגרו ובסוף אתה תוריד בערך 60-70 אחוז מהסכום שאתה אמור לשלם.

אם אתה מצפה שתתנער מהתשלום אז תשכח מזה אין לך במי להילחם פה ואם תיכנס למשפט אולי תצא בנזק כבד יותר, תנסה ללכת על מה שהצעתי לפי דעתי זאת האפשרות הכי טובה שלך

גם לי קרה אותו הדבר,עם עיריית נתניה,בסוף מחוב הזוי של 7K שילמתי רק את הדוחות המקוריים 900ש"ח.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
בילתי אפשרי!

ברגע ששילמת, בעצם הודעת באשמה והתיק נסגר ללא יכולת ערעור.

כל המלחמה שלך צריכה להתנהל בזמן שחשבון הבנק והרכב מעוקלים ובדיוק על זה משרדי הגביה שעובדים בשיטות של גביה בשוק האפור מסתמכים.

לא נכון.

דו"ח שהגיע לגביה הוא כבר "פסק דין חלוט". התשלום נועד לעצור את הליכי הגביה - וצריך להיות מתועד כך. את המלחמה אפשר לנהל אחר כך.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...