Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור S60 T5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני במהלך תכנון עבודה על S60 T5 2001.

רציתי להתייעץ, האם יש ב-א-מ-ת למישהו ניסיון עד כמה הגיר אוטומט יכול להחזיק כ"ס? (אני יודע שזה מזל)

האם יש קיטים של חיזוק הגיר בוולוו?

דבר שני אני מתלבט אם להזמין משוודיה את הקיט הנ"ל :

http://en.bsr.se/products/t1553/

שכולל מחשב קטן עצמאי שמובנה בו גרסה משופרת של ניהול המנוע, או שעדיף ללכת לפרילינג שיעשה טיונינג כמו שצריך.

לפי הבנתי לא ניצן להוציא יותר מ30 כ"ס בצ'יפ מהארץ, אבל אולי אני טועה.

דבר שלישי

אם אתקין צנרת מהדאון פייפ אצל סרדין ועד הסוף, האם יהיה שינוי משמעותי ברעש? בכ"ז זה לא אימפרזה. נהימה קטנה לא תזיק, אבל לא רעש עוצמתי.

או שעדיף גם כן להזמין צנרת ייעודית לT5 משוודיה.

המטרה שלי להגיע ל320 כ"ס לערך, טורבו אני מחליף ממילא הבעיה העיקרית שלי היא הגיר. בחו"ל רובן ידניות אז אין את הבעיה הזו.

פורסם

ראיתה את המחיר 3K+ אני לא ממש בקיע במחירים, אבל לא עדיף לעשות כבר צ'יפ קאסטום פה בארץ?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אבל היתרון במערכת הזו שבלחיצת כפתור אתה חוזר לסטנדרט או להיפך.

אין לאף אחד ניסיון עם פרילינג על T5 אני מבין...

UPSOLUTE אני לא אשים לפני 5 שנים עשיתי באודי שהייתה לי והייתי מאוכזב.

פורסם
אבל היתרון במערכת הזו שבלחיצת כפתור אתה חוזר לסטנדרט או להיפך...

בוסט קונטרול?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תחלס השיפור הכי זול והכי נציל שאתה יכול לעשות זה להפוך את האוטו לידני לפני שאתה משקיע כל כך הרבה מסביב

כי הגירים האוטומטים של וולוו הם קטסטרופה גם בלי שיפורים עם עוד קצת כח אתה בכלל תשבור ת'גיר (=את הגיר) גיר ידני אוטומטית יהפוך לך את האוטו לבהמה זו הדעה שלי לפחות בתור שיפור ראשון

מוסך יונתן כי מקצועיות מזמן הפכה לשם דבר :-)

פורסם

גיא פרילינג בהחלט תותח על !

לפי מיטב זכרוני,הוא עשה טויונינג לוולוו T-5 של בחור בשם דורון,האוטו נסע גיהינום ונתן בראש לאימפרזות גולפים ועוד גודשות,כך שנסיון לא חסר לו.

אני ממליץ בחום!

050-5299254-גיא

בהצלחה

פורסם
תחלס השיפור הכי זול והכי נציל שאתה יכול לעשות זה להפוך את האוטו לידני לפני שאתה משקיע כל כך הרבה מסביב

כי הגירים האוטומטים של וולוו הם קטסטרופה גם בלי שיפורים עם עוד קצת כח אתה בכלל תשבור ת'גיר גיר ידני אוטומטית יהפוך לך את האוטו לבהמה זו הדע שלי לפחות בתור שיפור ראשון

מה סדר הגודל של עלות החלפה כזאת? מאיפה לוקחים גיר? אני מניח שאין בארץ יותר מידי וולו ידניות.

פורסם

אפשר להביא גיר כזה מכל יבואן מנועים ..מחירים אני יכול לברר

פורסם

כל אחד פה זורק את המושג "הסבה לגיר רגיל" כאילו זה להחליף שמן באוטו

לפני שמישהו רץ לבדוק מחירים של גירים אני מודיע רשמית לפותח הת'רד

זה 20 אלף מינימום בהנחה דבילית שהגיר האוטומטי לא מבוקר מחשב

פורסם

מממש ממש לא 20 אלף ...הסבנו פעם A6 לידנית הכל עלה 6500 שקל ואגב מבוקר מחשב לא מבוקר מחשב זה גיר של ZF וזה חרא גירים תאמין לי אני יודע מי מביא לי פרנסה ...הם הולכים כמו פיסטוקים גם בלי שיפורים אתם יכולים לעשות מה בא לכם אני רק מציע לא צריך לריב חברים

• תוכן חדש...