Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום .

יש לי כיום בעייה בלוח השעונים - שנאמר שאם אני מניע את הרכב ונוסע איתו יש פעמים שמחוג הדלק לא עולה כלל.

ז"א הוא נשאר כאילו מיכל הדלק ריק לגמרי , למרות שהוא מלא לחלוטין , כשהתופעה הזו קוראת גם שעון החום נשאר ללא תזוזה כביכול המנוע קר לחלוטין .

תיקנתי את לוח השעונים אצל מקום מוכר - שמתקן אך ורק לוחות שעונים במרכז הארץ .

כמובן שזה כבר לא באחריות .

גם פעם קודמת שהייתה לי את התקלה שבעקבותיה נכנסתי ע"מ לתקן את לוח השעונים , כששאלתי את מי שתיקן לי את לוח השעונים מה הייתה הבעייה הוא אמר לי משהו בסגנון "וסת" כלשהו אני לא זוכר את שמו ,או איזה נגד בתוך לוח השעונים .

כששאלתי אותו אם הוא הרכיב לי חלק חדש , אז הוא צחק ואמר "מה בשביל 300 ש"ח - אני ישים לך חלק חדש " .

את לוח השעונים אני יודע ויכול לפרק בעצמי .

חשבתי אם מישהו יכול להכווין אותי איזה חלק בתוך לוח השעונים גורם לבעייה הזו , אני יחליף אותו אם זה לא מסובך לעשות את זה לבד .

אני מעוניין להחליף את החלק התקול לחדש - ואיכותי , נמאס לי מתיקונים של בעלי מקצוע חאפרים .

תודה מראש , אמיר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אם שתי המחוונים,לא פועלים,באותו זמן,סביר להניח שה פלוס או ה מינוס מתנתקים מהם,ובגלל זה שניהם לא עובדים.

אתה יכול לנתק את הפלוס והמינוס הקיימים,ולחבר חוטים + - חדשים לכל מחוון ,או שתאתר את מקום התקלה ותתקן.

פורסם

תודה על התשובה .

האם מישהו יודע איך ניתן לפרק את הכבל של הספידומטר מלוח השעונים , זה מש המנוע ממני שלוח השעונים יהיה מפורק לגמרי .

תודה מראש .

פורסם

לגבי כבל הספידומטר תוציא את החלק הראש מהלוח של הקמש בעדינות תוציא אותו ואת החלק השני תפרק מהגיר

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון : קניתי שני לוחות שעונים מאדם פרטי - שמכר לי שני לוחות שעונים במחיר של 100 ש"ח .

את כבל הספידומטר , משחררים עם מברג שטוח - ז"א פותחים את ה"בננות" שלו ויש שלושה כאלה עם המברג והכבל מפורק מלוח השעונים .

נכון לעכשיו הן מחוג הדלק והן מחוג הטמפ' תקינים לחלוטין .

בפעם הקודמת שתקינו לי אצל מכון ספידומטרים את אותה הבעייה - הוא אמר לי שהוא החליף לי ווסת בתוך לוח השעונים .

היום מתוך סקרנות אני ינסה לפתוח את לוח השעונים הישן שלי ולראות אם אני ימצא את הווסת התקול .

כל עזרה תתקבל בברכה .

פורסם

ייתכן שקיים ווסת מתח=מייצב מתח ל-10 וולט כמו בגולף דור 2 המספק מתח מיוצב לרכיבים בלוח השעונים.

איזה כייף לי :)

פורסם

היי מרק תודה על התשובה .

פירקתי את לוח השעונים .

צילמתי את "הלוח של הדלק ומד הטמפ' "

אני יעלה יותר מאוחר תמונות לפורום .

שתהיה שבת שלום .

• תוכן חדש...