Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי דיבורית מהסוג הנ"ל, והיום הדיבורית פשוט נתקעה. האור האדום במרכז דלוק קבוע ואף לחיצה על הכפתורים לא מגיבה (גם לא לחיצה ארוכה על הכפתור האדום, שאמור למחוק מהזכרון את כל הטלפונים).

מה שמוזר זה שגם כשאני מכבה את הרכב ומוציא את המפתח מהסוויץ', הדיבורית עדיין נשארת תקועה באוטו מצב (בד"כ היא נכבית כשמכבים את הסוויץ').

האם יש למישהו מושג כיצד מבצעים איפוס לדיבורית הזו?

תודה

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

גם לי יש אותה הבעיה (לא בטוח לגבי הדגם של הדיבורית - יש לי את הדיבורית הסטנדרטית של אורנג'). מישהו יודע איך מסדרים את זה?

תודה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש אותה תקלה בדיוק!!!

זה הדגם של הדיבורית שלי, ומשום מה כל הנורות דולקות , היא לא נכבית עם כיבוי האוטו [מה שהיה בד"כ] והכי חשוב היא לא מגיבה ולא מתקשרת ולא קולטת בלוטוס'!!

בדיוק לפני חודש נגמרה האחריות בסלקום. מה אפשר לעשות??

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

היי סליחה שהתגובה שלי באה באיחור, אבל אם לא תיקנתים את הבעיה והיא עדיין קיימת אצל חלקכם, ניתן לתקן אותה.

יש לי בדיוק את אותה הדיבורית בסובארו שלי, מה שעשיתי היה די פשוט: הוצאתי את הפלאג מהצד החיובי של המצב לשניה והחזרתי למקום.

המהלך הזה פתר את הבעיה בשניה.

אם למישהו יש בעיה בדיבורית הזו שיפנה אליי ואשמח גם לספק מפרט התקנה של הדיבורית בשמחה:)

• תוכן חדש...