Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגן מדיה Western Digital WD TV Live,איכות תמורת מחיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

יצא לי לראות אצל חבר היום את הנגן מדיה הנ"ל.

ביררתי מחירים קצת באינטרנט ויש מספר דגמים הנעים החל מ500 עד 900 ש"ח.

מה בעצם ההבדל,ההבדלים בינו לבין DVD רגיל ידועים לי אך השאלה החשובה ביותר,מי מהם ינגן יותר איכותי HD?

שווה את הכסף או בזבוז?

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

DVD רגיל לא מנגן HD.

התחדשתי לאחרונה באקסטרימר (XTreamer) ואני מרוצה עד הגג. היו לי מזרימי-מדיה אחרים וללק ספק האקסטרימר הוא המוצלח והגמיש מביניהם.

המחיר הוא 99 יורו + 20 יורו משלוח. הוא נמכר בבאג בדיוטי-פרי באותו מחיר בדיוק (120 יורו).

הוא מנגן HD בלי שום בעיה - החסרון אין לו DVD, וצריך לחבר לו DVD USB של מחשבים. מצד שני זה אומר שאפשר לחבר לו גם כונן בלו ריי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

היצרן נותן אחריות עד הדלת.

זאת אומרת שאם המכשיר שלך שבק או משהו כזה הם שולחים לך אחד אחר עם שליח ולוקחים את שלך למעבדה.

וזאת לא סתם ססמא, אני מכיר מישהו שהמכשיר שלו שבק לאחר חודש וחצי והם אכן עמדו בהתחייבות הזאת. (למרות שהיינו סקפטים לאללה).

פורסם

לגבי WD - יש להם 2 גרסאות.

הLITE - לא תומכת HD - מנגנת באיכות DVD את רוב סוגי הקבצים.

הגרסה האמצעית תומכת FULL HD ומנגנת יפה מאד, + רוב סוגי הקבצים האחרים.

הגרסה היקרה כוללת כ. רשת שמתחבר לראוטר אלחוטי ומשדר בבית.

פורסם

לדעתי לאף דגם של WDTV אין שום יתרון ביחס לאקסטרימר, בטח שלא ביחס למחיר שלו.

פורסם

היתרון שלו זה הגודל.

הדגם שאני חושב לרכוש הוא הwd tv לא הדגם שמתחבר לרשת כי אין לי צורך בכך.

ראיתי סטרימרים של פופקורן טיימ אך הם עולים מעל פי 2 מהWD.

יצא לי לראות את הWD בebay בסביבות ה80-100 דולר.

אם למישהו יש ניסיון עם המכשיר של WD אשמח אם הוא יוכל להגיד לי מה דעתו .

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

אחת הבעיות של הWD היא התימכור הבעייתי שלו כאן בארץ,

דווקא במכשירים כמו סטרימרים שלהם יש עידכוני קושחה (מערכת ההפעלה של המכשיר) ועלולים להפסיק לעבוד עקב כשל בעדכון כזה או אחר או פשוט הפסקת חשמל באמצע עדכון - חשובה אחריות .

האקסטרימר נמכר בארץ במחיר לא רע לאזרח הממוצע , הוא הפך ללהיט ובצדק כי בשילוב עם מסך הLCD הישראלי הממוצע (שבדר"כ לא מגיע מהסדרות הטובות שלא לדבר על החברות הטובות שקיימות) הוא מספק תמורה מצויינת מבחינת איכות תמונה וכולל גמישות ותאימות לתרגומים בשפת הקודש.

המלצותיי הן:

אם בא לך מכשיר מעט יותר רציני -

פופקורן מדגם A110 או דביקו 6600 יהיו מצויינים (למרות שבימים אלה כבר החל שיווקו של הפופקורן A200 המחליף את הA110)

אם בא לך להוציא יותר ולקבל תמורה ואיכות מהגבוהות שניתן (כדאי שיהיה לך מסך טוב) -

פופקורן C200 או דביקו 7000

בהצלחה.

תומר.

(* גילוי נאות - אני עובד ברשת באג מחשבים)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תלוי מה אתה מתכוון לראות.

ה TV לא יתן לך HD אלא איכות DVD גג.

לי בבית יש את ה HD - משמש בעיקר את הילדים לסרטים מצויירים בפורמט DIVX.

מעל ומעבר.

פורסם

האקסטרימר גם כן מכשיר קטן, וחוץ מתמיכה שחסרה כרגע בסאונד trueHD (אבל הוא כן מעביר את זה למגבר שיודע לתמוך בזה) המכשיר עדיף בכל פרמטר על פני ה- WDTV (גם בעניין הגודל). לפני שאתה קונה אחד מהם תן קפיצה לבאג ותראה אותם בעיניים שלך.

לגבי הפופקורן (אני מכיר את ה-110), אין לו שום יתרון לדעתי על פני האקסטרימר באיכות הוידאו שהוא מוציא, ושניהם נבדקו מול מסכים איכותיים.

הנה ביקורת עליו:

http://www.dtown.co.il/articles/962.html

• תוכן חדש...