Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי לנטיס 323 1.8 שנת 2000.

מאז שקניתי את רכבי נדלקת מפעם לפעם מנורת כרית אוויר נהג,הנורה נדלקת למספר שניות בודדות ונכבת.

היום שמתי לב שקצב ההיבוב הוא כזה,פעמיים ארוכים ופעמיים קצרים.

אם תוכלו לעזור באיתור קוד התקלה אני ישמח,בתודה מראש

נירן.

פורסם

ברכב שלך 4 כ"א.

בעיה אופיינית ברכב הזה, היא תקלה בחיישנים של הכיסא.

בד"כ, הכיסא שליד הנהג.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
ברכב שלך 4 כ"א.

בעיה אופיינית ברכב הזה, היא תקלה בחיישנים של הכיסא.

בד"כ, הכיסא שליד הנהג.

אתה בטח מתכוון כיסא אישה, מישום מה תמיד הנזק בטווח שלה , כיסוי מראה בסך שמש ימין (כל רכב) שבור , ידית אחיזה ימין קד' (מונדאו) משוחררת , חיווט כרית אוויר כיסא ימין שימוש אינטנסיבי/אגרסיבי ,

סתם אני צוחק .

נירן זה לא החיישן בקורה ימין ?? בדקת?

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

אל תשאל שאלות קשות כך לא תשמע שקרים :-)

ועכשיו ברצינות קוד תקלה זה אינו שכיח ולכן היה לי צורך לבדוק מהו אומר ולאחר שראיתי וחזרתי לשרשור אתה כבר הגבת אז חיזקתי את דברייך, מה גם שלפני כשבועיים הייתה לי התעסקות עם אותה תקלה שרק לאחר שבדקתי את המספר נזכרתי שמדובר באותה התקלה בדיוק ורק אחרי החלפת החיישן בחדש נפתרה התקלה, כיווץ קונטורים בדיקת רציפויות בקו וכדו' לא פתרו את הבעיה.

דרך אגב ההחלטה לגבי החלפת החיישן נעשתה רק לאחר שהחלפתי בין שתי צידי החיישנים ימין ושמאל והתקלה עברה שמאלה מצד ימין.

פורסם

אוקי לאחר בדיקה של קוד התקלה,מסתבר שיש בעיה בחיישן בקורת צד,בצד הנהג.

בדיקה קלילה במחסן חלפים העלתה מחיר לא אמבציונלי של 1500 שקל,חיישן מקורי.

מי שיוכל לעזור במציאת החיישן במחיר קצת יותר אקטואלי אני ישמח

תודה מראש נירן.

פורסם

קוד תקלה 22 מעיד על תקלה בחיישן "קריסה"(ע"פ אוטודאטה), מחירו יקר משום שזו מערכת בטיחותית.

נדיר מאוד שהחישן מתקלקל, יש לבדוק את החיווט לחיישן ואת המגעים בקונקטור שלו.

פורסם

יקיר שלוש תגבות למעלה אני ציינתי כי בוצעו הבדיקות הללו על ידי במהלך השבוע שעבר ושורה תחתונה זהו חיישן סורר.

לגבי המחירים אני יודע רק כמה עלה החדש וזהו המחיר שנירן ציין מעלה, אך בוודאות קוד התקלה 22 זה קורה ימנית ולא קורת נהג על אף שמדובר באותו החיישן בדיוק.

פורסם

שלום .

יש לי שאלה נוספת, איך יכול להיות שהמנורה נדלקת ליום אחד, וחודש היא לא נדלקת ואחרי זה שוב נדלקת, וככה שוב ושוב

זה לא כל יום נדלק באופן קבוע.

תודה לכל העוזרים נירן.

פורסם

יקיר פעם שניה שאתה כותב את זה באותו שרשור ותעלה כמה תגובות מעלה תראה מה כתבתי בתחילה ומה הגבתי לאחר שכתבת את זה בפעם הראשונה ואני ממש לא מבין למה אתה כותב בשנית את אותו הדבר באותו השרשור.

• תוכן חדש...