Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופשבוע מטורף...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צדק דני רופ, היה חצי-הוריקן.

בעצם הוריקן שלם - חצי ממנו מזג-אוויר, החצי השני נהגים סתומים.

החצי הראשון - היה די מפחיד... נסעתי בשישי בערב לאורך הטיילת בתל-אביב, רוח מטורפת, שלוליות עפות באויר... איפשהו בדרך מתנתק פח מאחת הגדרות שמסביב ופוגע במונית שנסעה לפני, איכשהו חמקתי הצידה...

אחר כך ישבנו עם חברים ב"סוזנה" (וכל הזמן רעש של ענפים על הגגון, כאילו כל העסק הולך לעוף תיכף), והראשונה שיצאה הביתה חוזרת אחרי דקה ואומרת שהשמשה האחורית של המכונית מרוסקת, נפל עליה מרזב. השאלנו לה מצלמה דיגיטלית בשביל לתעד לביטוח, היא החזירה אחר כך את המצלמה וראינו את הצילום - מפחיד! לא רוצה לחשוב מה קורה אם זה פוגע בך בנסיעה... מזל שהחניתי בכוונה רחוק מעצים ובתים, באמצע מגרש חצץ.

אבל החצי השני, של הנהגים הסתומים, הכי גרוע.

בשבת אני נוסע בהלכה מערבה, כשפתאום נכנסת לצומת באדום איזה מיצובישי קולט די חדשה, ובתוכה - לא יאמן - נהגת צעירה (אבא קנה אוטו?) מדברת בסלולרי (אבא לא קנה דיבורית!) ולא שמה את-מה-שאין-לה על כל העולם. צופרים לה, אני מנסה לדבר איתה - כלום.

החלטתי שחייבים להבהיר לה מה היא עשתה. סטיתי מהדרך שלי, נסעתי אחריה, בכל רמזור שהיא נעצרת אני לידה מסמן לה שתקשיב - כלום.

אחר כך היא עצרה, עצרתי לידה ואמרתי לה שתקשיב לי, או שאני מדווח למשטרה. כלום. נאדא.

לזה אני קורה "נהג אוטיסט". אין לזה הגדרה בחוק, ומשום מה זה לעתים קרובות נהגות. אני חושב שגברים הרבה פעמים עושים יותר עבירות במודע מאשר נשים, מתוך רצון להראות יכולת, אבל התופעה הזאת של אוטיזם, של נהיגה ברמת ניתוק כזאת כאילו שאין בכלל אנשים חיים מסביב - לא יודע, אני באמת מנסה להיות אוביקטיבי, אבל זה קורה הרבה יותר בצד הנשי...

בכל מקרה, האוטיזם הזה חייב להפסק, ועדיף בבית-משפט מאשר בבית קברות. אני שולח דיווח מפורט למשטרה, ונראה, אולי יצא מהם משהו חיובי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

גם אני חוויתי כמה חוויות דומות סופ"ש..

אבל יש לי משהו להגיד לך..

אתה באמת חושב שתוכל לחנך את אותה ילדה??

למה אתה חושב שתוכל להשפיע עליה??

אז דיווחת עליה למשטרה.. אתה באמת חושב שזה ישפיע?, הכל מתחיל מלמטה למטה..

מהגן, מבית ספר, מהחינוך.

אני במקומך הייתי חוסך את הדלק, ואת הזמן.. :? ..

(בעקרון, אני מסכים איתך מאה אחוז.!, אבל אין מה לעשות - הכל תלוי בחינוך.)

ד"א, הקליאו + רוחות + כביש רטוב = מזה הדבר הזה שנקרא אחיזה?

נסעתי ביום שישי בויצמן, רעננה. משהו כמו 60-5, פתאום נגחה במכונית איזה רוח מטורפת, והקליאו פשוט החליקה למסלול הנגדי..!!!!!!!!!!!!!!, הלב שלי נפל לתחתונים..

פורסם
אני במקומך הייתי חוסך את הדלק, אולי מקלל קצת, אבל ממשיך הלאה.. :? ..

הדלק על חשבון העבודה (כן, כן, יש לי אלפא והעסק מתדלק... :lol: ) אבל החיים הם שלי... אולי אם הילדת שמנת תגיע פעם בחיים לבית-משפט, זה ינער אותה קצת.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

הדלק על חשבון העבודה (כן, כן, יש לי אלפא והעסק מתדלק... :lol: ) אבל החיים הם שלי... אולי אם הילדת שמנת תגיע פעם בחיים לבית-משפט, זה ינער אותה קצת.

ינער אותה קצת?, אז נגיד ווהעו"ד של אבא לא מצליח ושללו לה את הרישיון (לא מאמין שזה יקרה.) אחרי חצי שנה היא חוזרת כמו גדולה לכביש, אחרי שהיא לא נהגה חצי שנה. אתה חושב שהנהיגה שלה תשתפר?

ומה יפריע לאחותה מ- סביון, לנהוג כמו שהיא נוהגת?,

ומה יפריע לאחותה מ- יד אליהו, לנהוג כמו שהיא נוהגת?. אתה לא תיהיה שם בשבילהם..

חבל על המאמץ..

ואם אנחנו כבר בנושא של חינוך, הבנתי שישראל אחרת פורשת מהמרוץ, האם זה נכון??

פורסם

ינער אותה קצת?, אז נגיד ווהעו"ד של אבא לא מצליח ושללו לה את הרישיון (לא מאמין שזה יקרה.) אחרי חצי שנה היא חוזרת כמו גדולה לכביש, אחרי שהיא לא נהגה חצי שנה. אתה חושב שהנהיגה שלה תשתפר?

ומה יפריע לאחותה מ- סביון, לנהוג כמו שהיא נוהגת?,

ומה יפריע לאחותה מ- יד אליהו, לנהוג כמו שהיא נוהגת?. אתה לא תיהיה שם בשבילהם..

חבל על המאמץ..

ואם אנחנו כבר בנושא של חינוך, הבנתי שישראל אחרת פורשת מהמרוץ, האם זה נכון??

קודם כל, אם יש דבר שאני יודע, והמלך ליר אצל שייקספיר אמר את זה עוד לפני, nothing comes out of nothing.

אז יכול להיות, ואולי אפילו סביר, שלא ישתנה כלום אצלה, אבל יכול להיות שכן ישתנה ואז היה שווה, לא? תשמע, יש חוויות מתקנות בחיים.

ולגבי ישראל אחרת, עדיף שיפרשו, אני פוחד שהם יגנבו קולות מ"עלה ירוק"! :Fade-color

פורסם

אם בפגעי מזג האוויר עסקינן ...

בשיא הרוחות החזקות בין שישי לשבת

בערך לפנות בוקר..

אני יושב בבית וצופה בטלויזיה

לפתע נשמע רעש חזק .. לאחר מכן בום מתכתי

ואז אזעקה ..

.אני יוצא לחלון .. רואה שמהגג של הבניין שלי נפלה אנטנה שלמה

ענקית!! משהו כמו 3 מטר לתוך רכב חונה ( ביואיק לה סברה )

ופשוט ריסקה את הגג וחדרה דרכו

כול החלונות מנופצים והאזעקה משתוללת..

פורסם

ראשית,

אני חושב שלא צריך להעליב אנשים אוטיסטים בכך שמשווים את אותה נהגת אליהם !!

שנית,

אם למצלמה הדיגיטלית שלי לא היה לוקח כחצי דקה (זה נראה כמו שנה) מההדלקה ועד שהיא מוכנה לצילום, הייתי יכול לספק למשטרה הרבה עדויות מרשיעות על נהגים.

שלא יובן לא נכון - אני נגד הלשנה למשטרה על עבירות ע"י אזרחים שאינם מוסמכים, אבל כשמישהו חוצה רמזור אדום בצורה שלא משתמעת לשתי פנים, אז אני בעד.

פורסם
ראשית,

אני חושב שלא צריך להעליב אנשים אוטיסטים בכך שמשווים אתה אותה נהגת אליהם !!

שנית,

אם למצלמה הדיגיטלית שלי לא היה לוקח כחצי דקה (זה נראה כמו שנה) מההדלקה ועד שהיא מוכנה לצילום, הייתי יכול לספק למשטרה הרבה עדויות מרשיעות על נהגים.

שלא יובן לא נכון - אני נגד הלשנה למשטרה על עבירות ע"י אזרחים שאינם מוסמכים, אבל כשמישהו חוצה רמזור אדום בצורה שלא משתמעת לשתי פנים, אז אני בעד.[/b]

קודם כל - חייבים להבהיר - לא התכוונתי להעליב... אני פשוט מתייחס לפירוש המילולי של אוטיזם, תראה את הפירוש הבא - ותראה כמה שהוא מתאים לכמה נהגים שכולנו רואים כל יום...

autism

n : (psychiatry) an abnormal absorption with the self; marked by communication disorders and short attention span and inability to treat others as people

"... אי יכולת להתייחס לאחרים כבני אדם" :? זה בדיוק זה

לגבי "הלשנה", דרך אגב - שמתי לעצמי כלל, די אגואיסטי - לשקול פניה למשטרה רק אם הבנאדם לא סתם עשה עבירה, אלא כזאת שהיתה יכולה - בשינוי קל של זמן ונסיבות - להרוג אותי. וגם אז, רק אם יש איזו אפשרות להוכיח משהו, אחרת חבל"ז

• תוכן חדש...