Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברצוני לרכוש את הרכב הנ"ל אבל אני לא ממש יודע איך הוא מכל בחינה

האם תוכלו בבקשה לתת לי חוות דעת ?

בנוסף ראיתי שמקבלים (או אפשר לקבל ) מערכת מולטימדיה בשווי 11 אלף ש"ח (עם המסך 6.5 במרכז הקונסולה)

מתנה ! מישהו יכל להסביר בבקשה ???

תודה רבה

פורסם

גם אני באותה דילמה אתך אחי, חיפושים רבים ברשת ולא עולה הרבה, אבל לרוב אומרים כי רכב זה מוצלח ומי שקונה מבסוט, בחו"ל קצת מבואסים על מנוע 1.4 אומרים כי הוא חלש קצת. חוץ מזה אני כנראה מזמין שבוע הבא לאחר נסיעת מבחן בידני...

פורסם

חפשו באתרי האינטרנט של מגזיני הרכב הישראלים (וואלה, מוטוקאר, אוטו, ויינט וכולי) אחר מבחני דרכים על הרכב. בנוסף בצעו חיפוש בפורום - יש לא מעט מידע. אם יש שאלות ספציפיות אחרי כל זה - שאלו כאן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראיתי שמקבלים (או אפשר לקבל ) מערכת מולטימדיה בשווי 11 אלף ש"ח (עם המסך 6.5 במרכז הקונסולה)

מתנה !

מישהו יכל להסביר בבקשה ???

תודה רבה

פורסם

שיהיה VAG

עדיף קומפקטי אפשר גם משפחתי

מושב קדמי שהולך אחורה הרבה ויורד נמוך (אני גבוה מאד )

ספורטיבי במראה ובנתונים

פורסם

איביזה 1.6 ידנית תתאים לדרישות שלך,אבל תנהג בה ותראה אם הרכב מדבר אליך,אתה יכול ללחוץ על כל יבואן שיש לו מלאים,כי סוף השנה מתקרבת ואף יבואן לא רוצה להיתקע עם מלאי שיהפוך ליד שניה.

פורסם

תודה על האינפורמציה

מה מקבלים בחבילת המתנה ?

מסך 6.5 עם דיבורית וGPS מובנה או GPS נפרד

ודיבורית נפרדת

מה לגבי האייפוד

פורסם

שמרנו עם צ'ק שני איביזות אחת 3 דלתות ספורט ידני אדומה (לי)

ואחת כחולה 3 דלתות DSG ספורט(לאחותי)

קשה לבחור צבע אין איפה לראות אותו על הרכב

מישהו יודע איפה אני יכל לראות אותה בכל מיני צבעים ?

פורסם

לא פיספסתם את מבול הפרסומות בעתונות לגבי מבצע ההנחות ב-14 עד ה-16 בחודש?

לדעתי כדאי לחכות.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

בצבעים הייתי הולך דווקא על הלבנה (שיש לה נגיעות של שחור פה ושם). שילוב מעולה (ב-3 דלתות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...