Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

החלפתי משאבת שמן ומרות זאת כאשר אני נוסע במכונית למעלה מחצי שעה ,כאשר השמן נמצא כניראה בטמפרטורה גבוהה יותר ,מעל 3500 סל"ד נורית השמן נדלקת .

לאחר עצירה והתקררות אין בעיה .

ושוב בנסיעה שעשיתי מאומצת הכוונה בסביביות 4000-5000 סל"ד נורית לחצץ השמן דולקת .

יש למישהו רעיון מה קורה .:|

פורסם

סתימת המשמרת, חדירת אויר למערכת השימון (צינור משמרת סדוק) או לאגרים של המנוע שחוקים.

סבירות נמוכה יותר ליוניט לא תקינה או מסנן שמן לא תקין.

יש לבדוק לחץ שמן בסרק חם, ואם לא תקין, לפרק אגן שמן לבדיקת הגורמים שהוזכרו.

פורסם

תודה

חיישן שמן תקין החלפתי.

כבל של החיישן גם הוחלף .

כאמור גם המשאבה הוחלפה .

אני לא חושב שזה בוצה היות שכאשר הוחלפה המשאבה קרוב לוואדי שניקו את עגן השמן .

עשיתי נסיעת מבחן ב 5000 סל"ד בהילוך שלישי ומשכתי את המנוע ,ואכן הבעיה הופיעה לאחר שמד הטמ" עבר קצת מעל 90 מעלות .

המיסבים לא משמיעים רעשים ואינם דופקים .

האם הכוונה למיסבים שמחזיקים את גל הארכובה או של הטלטלים .

תודה

www.cactusbike.co.il

:cry:

פורסם

אני לא מבין כ"כ ברכב הזה אבל ברוב המכוניות יש ליד מסנן השמן שסטום לחץ שמן, שמווסת את לחץ השמן אולי השסטום הזה נתפס ביגלל בוצה, השסטום בנוי מגולה וקפיץ.

מה עם מסנן השמן האם הוא חדש ומקורי?

• תוכן חדש...