Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה להכניס את הרכב שלי למוסך לתיקון ויש לי קודן עטלף אני לא רוצה למסור את הקוד למכונאים במוסך ולכן

1. האם באמת יש מצב שניקרא מצב מוסך? את הוא נכון גם לקודן עטלף שיש לי ?ובנוסף מה זה אומר?

2. אם כן אך ניתן לעשות זאת? ואך ניתן לחזור למצב ההתחלתי כלומר לבטל מצב זה?

פורסם

ידידי על בעל המוסך אני סומך מוסך מורשה של מזדה אבל על העובדים אני לא סומך.

המקרה של גנבת רכבים לאחר טיפול במוסכים ולאחר שמסרו את הקוד ידוע ומוכר לכולם וגם לחברות ביטוח.

כשנגנב רכב הם יש שואלים מתי טיפלת לאחרונה ברכב במוסך כל שהוא? וחוקרים את העיניין אני אומר לך זאת מנסיון.

פורסם

אתה יכול להכניס את הקודן מצב מוסך (אאל"ט, היה לנו קודן דומה, ינשוף) לחיצה ארוכה על לחצן הכוכבית, עד שהוא משמיע שני צפצופים, שאומרים כי הוא נכנס למצב מוסך לרבע שעה. זה היה רשום בחוברת ההוראות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני מבין ממך שקימת אפשרות כזאת וזה כבר טוב .

מה קורה לאחר רבע שעה? הרכב יהיה שם יום שלם ברור שזה לא מספק לא ניראה לי הגיוני.

כאשר הרכב במצב מוסך האם אפשר להתניע בלי קוד כלל? אולי זה גם מוגבל במספר פעמים של הנעה של הרכב?

פורסם

כשהוא נכנס למצב מוסך - הרכב משוחרר מקוד למשך כבע שעה. אפשר להניע ואפשר לעשות הכל. כל רבע שעה צריך ללחוץ שתי שניות על הכוכבית, ואז הקודן משמיע שני צפצופים שמודיעים על כניסה למצב מוסך. להזכירך - כל רבע שעה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...