Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה: ידיות פתיחה (אפשר גם ידית אחת) לסיאט איביזה / קורדובה מהשנים 1999-2002. הידיות המקוריות של היצרן נוטות להיסדק ולהישבר ובסופו של דבר, צידה הפנימי של הדלת שלכם תיראה כך (קרדיט לאלירן על הצילום):

14032009337.jpg

המחיר בצ'מפיון לידיות כאלה שתשיברנה שוב בשלב מסויים בחייהן הוא 710 ש"ח לפני מע"מ. גם אני סבלתי מאותה בעיה ולא הייתי מוכן לקנות את אותן ידיות בדיוק (שתישברנה שוב) במחיר מופקע. אז מצאתי ידיות חזקות ועמידות יותר (יציקה) בחצי מחיר:

3743259226_64a2ca554d_o.jpg

* למען הסר ספק - מדובר בידיות מתכת, לא בפלסטיקה מסביב. לחידוש הפלסטיקה יש את הפרויקט הבא שביצעתי על סמך מדריך שמצאתי. לא אני צילמתי את התמונות:

הסירו את החלק העליון של הפאנל בעזרת מברג שטוח

photo0759.jpg

ברגע שיש מספיק מרווח להכניס את האצבעות (:-)) אפשר למשוך את הפאנל

photo0760.jpg

בצעו שוב את התהליך שתואר לעיל על הפאנל התחתון. הפעם יש להיות עדינים יותר

photo0761.jpg

הוציאו את הקונקטור בעזרת השחלת מברג שטוח כמתואר בתמונה

photo0764.jpg

כעת יש לנקות את הפאנל משומנים ואז להתחיל בעבודת השיוף המתישה. יש להמשיך עד שהפאנל חלק לחלוטין (זה עלול לארוך שעתיים. הישמרו מיבלות). חשוב לזכור שככל שתקיעו כאן יותר מאמץ, כך התוצאה תהיה טובה יותר. העבירו מטלית לחה וחמה בסיום השיוף.

photo0767.jpg

ריכשו ספריי צבע שחור מאט והעבירו מספר שכבות.

photo0773a.jpg

החזירו את הקונקטור

photo0775j.jpg

החזירו את הפאנל התחתון למקום

photo0776f.jpg

התוצאה הסופית

photo0777x.jpg

לסיכום: זו מודעת מכירה, לא פרויקט :-)

הפריט: זוג ידיות מתכת חדשות, חזקות ועמידות.

הרכב: סיאט איביזה קורדובה 1999-2002.

טלפון: 054-5557525 (אפשר גם בהודעה פרטית)

השאר: השאר זה סתם פרויקט שתוכלו לעשות.

• תוכן חדש...