Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

הורי מחפשים עכשיו רכב (שיחליף את הטולדו שהיתה להם ונגנבה).

הדרישות מעט בעיתיות:

1.התקציב הוא מקסימום 60K ויש עדיפות להסתפק בפחות.

2.הרכב יכול להיות מסגמנט הסופר-מיני או משפחתית קומפקטית.

3.הרכב צריך להיות לפחות שנת 2004,עדיף שיהיה מעל.

4.רצוי מאוד שהרכב יהיה ידני. ההורים שלי מסתדרים מעולה עם גיר ידני ומחירי שיפוץ של תיבה אוטומטית רק חיזקו אצלם את ההעדפה הזאת (למרות שאם לא תיהיה ברירה הם יתפשרו על אוטומט).

הסעיפים למעלה הם "MUST". חוץ מזה,היות והם אוהבים לטייל,הם יעדיפו רכב עם תא מטען בנפח 300 ליטר ומעלה. שיהיו ביצועים סבירים ועלויות אחזקה שפויות. ומכיוון שהרכב הולך לשמש בעיקר את אמא אז כדאי גם שיראה נחמד ויהיה אמין יחסית :-).

בינתיים ממה שראיתי מצפה לנו משימה לא פשוטה למצוא רכב מתאים.

ראיתי C4 בנזין ידנית,אבל בשבילה צריך למתוח את התקציב.

חשבתי על קורדובה ידנית עם מנוע 1400/1600 מהשנים 06-07.

אפילו פונטו דיינמיק (עם 80 כ"ס) נלקחה בחשבון למרות שהיא אוטומטית (לא מצאתי את הדגם הזה בידני).

הם מאוד פתוחים להצעות מכיוון שהמבחר (במיוחד של ידניות) מאוד מצומצם.

אז מה יש לכם לומר בנושא?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
שלום לחברי הפורום.

הורי מחפשים עכשיו רכב (שיחליף את הטולדו שהיתה להם ונגנבה).

הדרישות מעט בעיתיות:

1.התקציב הוא מקסימום 60K ויש עדיפות להסתפק בפחות.

2.הרכב יכול להיות מסגמנט הסופר-מיני או משפחתית קומפקטית.

3.הרכב צריך להיות לפחות שנת 2004,עדיף שיהיה מעל.

4.רצוי מאוד שהרכב יהיה ידני. ההורים שלי מסתדרים מעולה עם גיר ידני ומחירי שיפוץ של תיבה אוטומטית רק חיזקו אצלם את ההעדפה הזאת (למרות שאם לא תיהיה ברירה הם יתפשרו על אוטומט).

הסעיפים למעלה הם "MUST". חוץ מזה,היות והם אוהבים לטייל,הם יעדיפו רכב עם תא מטען בנפח 300 ליטר ומעלה. שיהיו ביצועים סבירים ועלויות אחזקה שפויות. ומכיוון שהרכב הולך לשמש בעיקר את אמא אז כדאי גם שיראה נחמד ויהיה אמין יחסית :-).

בינתיים ממה שראיתי מצפה לנו משימה לא פשוטה למצוא רכב מתאים.

ראיתי C4 בנזין ידנית,אבל בשבילה צריך למתוח את התקציב.

חשבתי על קורדובה ידנית עם מנוע 1400/1600 מהשנים 06-07.

אפילו פונטו דיינמיק (עם 80 כ"ס) נלקחה בחשבון למרות שהיא אוטומטית (לא מצאתי את הדגם הזה בידני).

הם מאוד פתוחים להצעות מכיוון שהמבחר (במיוחד של ידניות) מאוד מצומצם.

אז מה יש לכם לומר בנושא?

לכו על 307 ידנית גם יותר מרווחת מהc4 וגם מתאימה לתקציב.

פורסם

307 גם לא כל כך פשוט למצוא. ראיתי שעכשיו למשל יש למכירה איזה 3 והן מ02-03 וזה כבר מעט ישן.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

במקרה והם מתפשרים על אוטומט,האם יש הבדלים בין התיבה של הקסארה לזו של הC4 (אני יודע שבשתיהן זו AL4,השאלה היא האם בוצעו שינויים כלשהם כי אמרו לי שבC4 הגיר מראה אמינות טובה יותר מבקסארה)?

פורסם

מישהו? עוד הצעות?

פורסם

מצאתי מגאן 2 ידנית משנת 05/06 . איך היא מבחינת אמינות? ואחזקה?

פורסם

קראתי את כל הדרישות שלך מהודעה הראשונה.

מגאן ידנית עונה על כולם, כולל בגאז' גדול, שנתון מתקדם, מחיר.

בנוסף, הרכב הזה בטיחותי,נח, מרווח.

אין הרבה מגאן כאלה ידניות למכירה (אני מתכוון לבנזין), הרוב אוטומטיות.

אם מצאת מגאן ידנית במצב טוב, אני ממליץ מאוד לשקול אותה ברצינות.

הטיפולים כל 30 אלף ק"מ, במוסך מורשה לא זול, אבל לא חייבים לטפל במוסכי חברה (כבר אין אחריות).

הביטוחים לא יקרים בכלל, צריכת דלק של הדגם הידני די טובה (1:12-1:14, בהתאם לסגנון הנהיגה, בעיר\מחוץ לעיר).

גיר רגיל, לדעתי, מפחית סיכויים לתקלות יקרות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחרי שני רנו מגאן....המכונית הזאת עושה הרבה בעיות חשמליות. האמינות שלה היא לא הכי גבוהה וזה לא כי היא צרפתיה אלא בגלל הרכב עצמו. כרגע עם הפוקוס החדשה הרבה יותר טוב. למרות שהבנתי שגם הישנה יותר מלפני 2007 הייתה אחלה רכב. בכל מקרה לא ממליץ על הרכב הזה.

פורסם

אני רכשתי מגאן ידנית 2004.

מצד אחד הVALUE FOR MONEY במקרה שלה הוא אדיר. ב40-45K אתה מקבל רכב מרווח, נוח מאד, שקט וכו'.

מצד שני, הרכבים האלו נוטים לתקלות חיישנים ואלקטרוניקה- חלק ניכר מהם, גם אם לא כולם.

הכלל (שתמיד נכון, אגב) להתייחס לרכבים עם היסטוריה מוכחת, לא יעזור במיוחד כאן. כשחיישן מת, הוא מת מיד ובלי שום קשר לאם הרכב מטופל או לא. סתם ככה- זה מה שקרה לי. אין הרבה מה לעשות נגד זה.

התיקון של העניינים האלו הוא ברמות של אלפי שקלים. השירות של קרסו ומחירי החלפים הם שערוריה.

אני הסתכלתי על היסטוריית הטיפולים של הרכב שלי,שאלוהים ישמור. אין חיישן שלא הלך שם מתי שהוא והשאיר את הבעלים הקודם מחכה לגרר (קרה גם לי, שבוע אחרי הקנייה). למזלו הוא היה עדיין במסגרת האחריות...ואני לא:cry:

לסיכום העניין- אם אתה מחליט ללכת על המגאן זוהי עצתי:

חוץ מהבדיקה הרגילה במכון, קח את הרכב למוסך מורשה, תשלם עוד 200 ש"ח ותעשה דיאגנוזה מעודכנת על מצב האלקטרוניקה ברכב. במקום תקבל הצעת מחיר לליקויים, וכמובן תבדוק היטב היסטוריית טיפולים.

וקח בחשבון שהחזקת מגאן שלא במסגרת האחריות עלולה להיות תענוג יקר. מצד שני זה רכב מצויין.

אגב

גיר רגיל, לדעתי, מפחית סיכויים לתקלות יקרות.

אני צריך להחליף קלאץ' בקרוב. 5500 ש"ח. אם זה לא יקר, אני לא יודע מה כן..

פורסם

אריאל,

אתה לא חייב להחליף קלאצ' במוסך מורשה רנו.

במוסך אחר תוכל לבצע את ההחלפה בהרבה פחות, עם חלפים מקוריים.

מה יקר? שיפוץ כללי בגיר האוטומטי באותה המגאן במוסך מורשה קרסו- בערך כפול מהמחיר החלפת קלאצ' שנקבת.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

fuck!! כמעט נפלתי מהכסא עכשיו,5500 ש"ח החלפת קלאץ'? אנחנו מדברים על רנו נכון?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תישאר על הכיסא.

אלה המחירים של מוסכי קרסו .

כאשר נכנסתי לאחד המוסכים שלהם, כדי לברר מה המחיר של מעבה (רדיאטור מזגן), קיבלתי הצעה של 4000 ש"ח רק לחלק.

במוסך שמתמחה במיזוג אויר, החלק הזה (של חברת VALEO הצרפתית) עלה פחות מחצי, וגם העבודה פחות מחצי מהמחיר של מוסך רנו.

פורסם

אוקטביה/פאביה ט"ד לא עומדות על הפרק מכיוון שההורים שלי עדיין לא עיכלו את הטולדו TDI שנגנבה להם :evil:

פאביה 5 דלתות בנזין דווקא באה בחשבון.

כרגע לפי מה שיש ביד 2 קיימים הדגמים הבאים:

איביזה 1.4 ידנית (עם עדיפות לגרסת "ספורט"),פאביה ופולו קצת פחות מוצאות חן בעיניהם.

307 1600 ידנית - קשה למצוא ויכול להיות שהם יאלצו להתפשר על שנתון.

C3 1.4 ידנית - גם פה קיימת התפשרות על שנתון (2004).

גרנדה פונטו 1.4 ידנית.

מגאן ידנית - לאחר מה שאמרו פה החברה שהיתה להם כזאת על בעיות חשמל,היא כבר נראת לי פחות אטרקטיבית.

למישהו יש דגשים לרכבים האלה?

הצעות נוספות יתקבלו בברכה מכיוון שהמבחר מצומצם.

• תוכן חדש...