Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את ההודעה כי היא לא נראתה לי מתאימה לגמרי לפורום "ייעוץ בקנייה".

כרגע אני חייל בסדיר ונמצא בבית רק בסופשי"ם (אם אני לא נשאר בבסיס כמובן)

רכב לנסיעות מנהלתיות אני לא צריך, אני משתמש ברכבים של ההורים (407 ופוקוס אוטומטיות).

אני רוצה לשפר את מיומנות הנהיגה שלי (גם בטוחה ובעיקר גם ספורטיבית) - קורסים בנהיגה מתקדמת, נסיעות ספורטיביות לפעמים וכו'.

המכוניות של ההורים הן לא אופציה (אוטומטיות, esp שלא מתנתק, משפחומטיות של ההורים שאני לא יכול סתם ככה לקחת לאיזה כביש בצפון ביום שבת או לאיזה קורס נהיגה מתקדמת).

לוגיטק G25 עם LFS זה נחמד, אבל זה לא כמו הדבר האמיתי.

לכן חשבתי לקנות אוטו למטרה הזאת בלבד. הבעיה היא שהתקציב לאוטו בלבד הוא בסביבות 8-10K.

וממה שראיתי ושמעתי פיאסטה היא האופציה הכי טובה מבחינת מחיר, אמינות, חלפים וכו'.

ההתלבטות שלי היא האם אוטו כזה יתאים ויסבול נסיעות ספורטיביות? או שמבמכונית כזאת צריך לנהוג במנהלתי בלבד?

עוד התלבטות היא לא לקנות רכב בכלל, ולשפר את הנהיגה ע"י קורס ראלי באחד מבתי הספר ואיזה אימון ראלי פעם בכמה חודשים.

ולחכות עם האוטו עד אחרי הצבא, כי אז אני אוכל להרשות לעצמי איזה 106 ראלי\GTI או משהו בסגנון.

(גם במקרה הראשון אם אני אקנה פיאסטה אני אוכל להתקדם למשהו יותר טוב אחרי הצבא ככה שזה לא שיקול).

מה אתם חושבים שכדאי לעשות?

תמיר

פורסם

אתה כותב לא לעניין

אין סיבה אם אתה רוצה להתקדם בנהיגה (נהיגה בטוחה ונהיגה ספורטיבית) להשתמש במכוניות המשפחתיות. הם טובים בהרבה מאשר הפייאסטה שאתה רוצה לרכוש ב 10K.

כאשר תשתחרר תקנה משהו ספורטיבי ותשחוט אותה בזהירות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למה לקנות רכב בשביל זה?

יש פה בחור מקסים בפרום בשם דניG (ולא, זה לא קשור לנקודת G אצל גברים :lol:) שמעביר הדרכות נהגיה על BMW סידרה 3 קופה משופרת וידנית שנבנתה במיוחד לאנשים כמוך.

לפי מה שהבנתי הנ"ל מומלץ ביותר.

פורסם

אין דבר כזה אוטו ב8-10K במיוחד לא לנהיגה ספורטיבית.

רכב שמחיר הקניה שלו 8-10K בוודאות יצטרך השקעה כספית נוספת על מנת להביאו למצב נסיעה בטיחותית לא כל שכן ספורטיבית.

לדעתי תכין תקציב גדול יותר או שתעשה קורס עם הרכב של הוריך.

פורסם
למה לקנות רכב בשביל זה?

יש פה בחור מקסים בפרום בשם דניG (ולא, זה לא קשור לנקודת G אצל גברים :lol:) שמעביר הדרכות נהגיה על BMW סידרה 3 קופה משופרת וידנית שנבנתה במיוחד לאנשים כמוך.

למרות חווית הקורס הנ"ל ששמעתי עליו רק דברים טובים מומלץ לבדוק טוב טוב מה קורה מבחינת ביטוח שיש או אין לבחור ואת מידת חוקיות העברת קורס כזה על כבישים ציבוריים.

פורסם

בקורס לא עוברים על חוקי התנועה, לפי מה שהבנתי יש ביטוח.

הוא לא הראשון שמעביר קורס כזה ובטח לא האחרון.

מה שכן, הוא הראשון שמציע קורס על רכב ספורטיבי בכביש.

פורסם

שיערתי שזה בערך המצב אבל לא הייתי בטוח ובגלל זה שאלתי.

אז קניית רכב נפסלת כאופציה.

מה אתם אומרים על האופציה השנייה?

למה לקנות רכב בשביל זה?

שכחתי לרשום את דניG כאופציה בנוסף לקורסי ראלי.

אני צריך עוד לברר את סדר גודל המחיר שלו, את המחירים של קורסי ראלי אני כבר די יודע.

אז כמו שאמרתי, האופציה השנייה זה קורסים בסגנון ואימון פעם בכמה חודשים.

מה אתם אומרים על האופציה הזאת?

תעזור לי לשפר מיומנות?

ברכב לרכב אחרי הצבא, זה כבר משהו שיקרה בכל מקרה, וזה כבר סיפור אחר.

פורסם

ההבדל בין קורס לנהגיה מתקדמת בכביש ציבורי לקורס נהגית ראלי הוא עצום.

אתה רוצה ללמוד לנהוג ראלי? לך לקורס של ראלי.

אתה רוצה ללמוד לנהוג נכון על כביש? לך לנהיגה מתקדמת.

אתה רוצה ללמוד פורמולה 1? תשקיע 78 מיליון דולר ותהפוך להיות חנוך ניסאני הבא... (צדקתי בשם? :roll:)

פורסם

זאת כבר התלבטות אחרת שאני הולך לעשות.

אבל השאלה לי הייתה אם אתם חושבים שהקורסים האלה כן עוזרים לשפר מיומנות?

ואימון של פעם בכמה חודשים לא יהיה רחוק מידי?

פורסם

חד משמעית: קורס נהיגה מתקדמת מציל חיים!

הקורסים הנ"ל זה בדיוק כמו אילוף של כלב, אתה עושה קורס, בקורס מראים לך מה לעשות וכל עוד אתה מתאמן בבית וחוזר על הלמידה הקורס לא "יילך לאיבוד".

במידה ולא תיתאמן וסתם תעשה קורס כל כמה חודשים הוא עדיין יהיה אפקטיבי אבל הרבה פחות.

• תוכן חדש...