Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני חדש בפורום וגם מתכוון לקנות ת'אוטו הראשון שלי. תקציב עד 20 אלף. דרישות - אוטו מרווח ולא קטן, שיוכלו להכנס 5 אנשים מבלי להצטופף, ולעיתים גם ציוד מסויים, שהאוטו יסחב כשהוא מלא גם בעליות, אמין, צריכת דלק נמוכה עד כמה שאפשר, כמה שפחות ביקורים במוסך ובכללי אוטו שיחזיק לאורך זמן. משכה את תשומת לבי ניסן אלמרה שנת 96-97, נפח מנוע 1.6, ידני. עד כה ראיתי בעיקר תגובות טובות על הרכב, אך לא בפירוט. מבקש עצה ממישהו מנוסה, פירוט על הרכב הנ"ל (יתרונות וחסרונות) וגם כן המלצות לגבי רכבים אחרים (וגם השוואה ביניהם). כמו כן אשמח לדעת מה ההבדל בין דגם GX ל-SLX. מודה מראש.

פורסם

כלומר הדרישות שלי גבוהות מדי? לא התכוונתי לשלמות בכל התחומים שהזכרתי, אלה רק למשהו אופטימלי. אני לא מבין גדול במכוניות, אבל ממה שאתה כותב אני מבין שכל אוטו ישן משנת יצור 2000 שווה לזבל וצריך לזרוק אותו או להשקיע בו המון כסף כדי שהוא יהיה במצב סביר בלבד. תקן אותי אם הבנתי לא נכון

פורסם

אלמרה לדעתי רכב מצויין ובחירה נבונה.

גם מבחינת תמורה לכסף, גם אמינות בדגם הספציפי, והפשטות.

רכב מרווח ביותר, פינוקים חשמליים, תא מטען מכובד, מנוע שסחוב יופי, נראה טוב חיצונית.

כל מי שאני מכיר מבעלי הרכב בעבר או בהווה מאד מרוצים מהרכב, וחלקם החליפו לדגם פרפקט "התקדמו".

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

• תוכן חדש...