Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בלאנטיס 98. כאשר אני נוסע לדוושת הבלם יש כמו שטח מת כזה שבו היא עדיין לא פועלת כשלוחצים עליה ורק לאחר מרחק מסוים מהמרחק שניתן לבלום היא בולמת, האורך שניתן ללחוץ עליה הוא גדול מאוד וכשצריך לבלום בלימת חירום (בדקתי זאת גם במצבים נורמלים של נסיעה איטית ובלימה פתאומית) הלחיצה על הדוושה לא מגיעה עד הסוף משום שהסוף שלה יחסית קשה ללחיצה ועקב כך הבלימות לא מתבצעות כראוי, ברוב המקרים הלחיצה לא מספיקה עד כדי כך שהABS בקושי שעובד ומרחק הבלימה גדול וזאת אני ידוע מנסיעה על לאנטיס 04 של ההורים, כשדיברתי על כך במוסך מסוים שאלתי האם יש אפשרות לשנות את האורך אותו עושה הדוושה בלחיצה או משהו חשבתי אולי הבעיה בדוושה עצמה אמרו לי שלא ושאני לא אסתכל על ההבדלים בין המכוניות כי זה שתי מכוניות שונות בכל אחת זה יהיה לי שונה, אבל עדין תמיד יש לי את הפחד שבמקרה חרום באמת הבלימה לא תהיה כראוי, השאלה אם זה באמת כמו שאני חושב שאולי משהו עם כיוון של הדוושה עצמה? או שזה יכול להיות משהו אחר?

תודה רבה

פורסם

אני מציע לך לעשות בדיקת בלמים מקצועית במוסך שאתה סומך עליו. מתי לאחרונה הוחלפו רפידות וצלחות?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

מוסך מרכזי זה טוב או שיש מוסכים מיוחד בשביל בלמים?

לדעתי הוחלפו לפני כשנה משהו כזה או שנתיים

פורסם

מוסך מרכזי יכול להתמודד עם בלמים. שנה - שנתיים פרק זמן מכובד לדעתי אתה צריך להליף רפידות ואולי גם צלחות כבר על הדרך תלוי מה מצבם.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

רכב משנת 98 - כדאי גם שיבדקו את מצבם של בלמי התוף האחוריים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדיקת בלמים הכרחית. היה לי רכב דומה, לנטיס 98 1800, הדוושה עצמה רכה יחסית אך בלחיצה יפה הABS נכנס לפעולה. ובטח לא היה מרווח גבוה לבלימה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תאמת לפני חודש נעשה טיפול 10,000 שבו עשו טיפול של החלפת צינורות משהו של הבלמים, במוסך השני שבדקו שבו אמרו לי לא להתייחס לזה כי זה אוטו ישן ושונה מהאוטו של אמא לא הורידו את הגלגלים פשוט על סמך נסיעה שלא היה בא אפילו בדיקה של בלימת חירום... בתאכלס הבעיה הזאת היא כבר מזמן לאמא שלי תמיד אמרו שאין שום בעיה באוטו היא רק מחפשת על מה להוציא כסף (היה אוטו שלה שעבר אלי) ומאז שאני נוהג על האוטו זה ככה.. ופשוט אחרי שנהגתי על האוטו שלה יש לי תפחד הזה בגלל שהמרחק בלימה אצלי גדול יותר, מחר בבוקר כנראה שאני אלך למוסך לבדוק בצורה מעמיקה יותר נראה מה יגידו

פורסם

זה גם יכול להיות משהו פעוט כמו כוון מרחק בין נעלי בילום לתוך אחורי, תקלה במנגנון הכוונון העצמי של התופים או כוון לקוי של בלם היד. עדכן אותנו מה מצאו לאחר ביקורך במוסך.

פורסם

בסוף כנראה אני אלך ביום ראשון או שני למוסך לבדוק זאת כמו שצריך. אני אעדכן כשאני אצא משם למרות שכמו שאני מכיר אותם הם כל הזמן אמרו לאמא שלי "אין שום בעיה" אמא שלי ממש לא מבינה ברכבים ורוב הסיכויים שתאמת הם רק עשו סיבוב ובדקו ככה בקטנה בלי לבדוק לעומק לכן בתחילת השבוע אני אלך אליהם שיעשו בדיקה כמו שצריך

• תוכן חדש...