Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פונטו HGT 1800 שנתון 01, רכב שמור, עבר בערך 85 ק"מ.

הספקתי כבר לבחון את כוחו של הרכב מהרבה בחינות, וגם הייתי דיי קרוב לסגירת סקאלה.

ברשותי כמה שאלות,

כמה יעלה לי, קנייה והתקנה של מגדש קטן?

איזה השפעה תיהיה על האוטו לאחר התקנה של אחד כזה?

מה בעניין החוקיות של הדבר?

באיזה סדר גודל זה יכול לפגוע באמינות המנוע?

אני אשמח לתשובות מפורטות, תודה :-).

פורסם

לא חוקי.

מתחיל ב20K ש"ח.

הכח יעלה בכמה עשרות כ"ס.

אמינות- תלוי בתקציב אותו תשקיע בנושא.

הרכב אצלך שבועיים בקושי- אתה לא באמת מכיר אותו גם אם "כמעט סגרת סקאלה".

חלאס שטויות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בפעם המיליון . אל תצטט את ההודעה שמעליך . יאשה .

20K?! אני מבין שאתה עוד מדבר על הזולים?

ואין קשר לסקאלה שבוע או לא שבוע, בכוח מרגישים כמעט במקום והספקתי לבחון בשבועיים האלה את כוח הרכב די הרבה.

פורסם

אני הייתי מפנה את התקציב לשיפורים אחרים שיהיו הרבה יותר משמעותיים מהוספת עוד כוח - צמיגים, בולמי זעזועים טובים, ברקסים טובים יתנו לך אפקט עצום עוד לפני שאפילו תוסיף סוס אחד - והם יבטיחו לך הנאה גדולה עם כל מרכיב שתוסיף ומבלי להיכנס לעניין החוקיות וכו' - לא ששיפורים כאלו הם חוקיים, אבל אף אחד לא יוריד לך את הרכב מהכביש בגללם.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

אני מצטער לומר, אבל נראה לי שרכשת רכב שאינו מתאים לך.

מהרגע שרכשת אותו אתה רק פותח שרשורים שונים העוסקים רובם ככולם בכמה הרכב לא מתנהג/סוחב/מסתובב.

הפיאט הזאת די טובה כבר בתצורתה המקורית. אם כבר ככה היא אינה מספקת אותך, לא היה עדיף לך למצוא משהו שתהנה ממנו יותר?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני הייתי מפנה את התקציב לשיפורים אחרים שיהיו הרבה יותר משמעותיים מהוספת עוד כוח - צמיגים, בולמי זעזועים טובים, ברקסים טובים יתנו לך אפקט עצום עוד לפני שאפילו תוסיף סוס אחד - והם יבטיחו לך הנאה גדולה עם כל מרכיב שתוסיף ומבלי להיכנס לעניין החוקיות וכו' - לא ששיפורים כאלו הם חוקיים, אבל אף אחד לא יוריד לך את הרכב מהכביש בגללם.

התוודעתי כרגע למחירים וקיבלתי חום.

המחיר של טורבו איכותי יעלה לי כשתי שליש מערכו של הרכב שלי, ואם אני לא רוצה לגור ברחוב, עם אוטו שכולל טורבו כדי שאני יירד מהעץ.

מישהו מכיר שיפורי כוח נוספים שיכולים לבצע עבודה נחמדה על ה-HGT?

אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך. מי שירצה לקרוא אותה פעמיים יצליח גם בלעדיך.

פורסם
אני מצטער לומר, אבל נראה לי שרכשת רכב שאינו מתאים לך.

מהרגע שרכשת אותו אתה רק פותח שרשורים שונים העוסקים רובם ככולם בכמה הרכב לא מתנהג/סוחב/מסתובב.

הפיאט הזאת די טובה כבר בתצורתה המקורית. אם כבר ככה היא אינה מספקת אותך, לא היה עדיף לך למצוא משהו שתהנה ממנו יותר?

אני סה"כ מתעניין ומרחיב את האופקים שלי לגבי הרכב שרכשתי, ככה שאני יידע בערך איפה אני עומד איתו, ואני נהנה ממנו כל רגע.

תאמין לי שאני שמח על כל שקל שהשקעתי ברכב, וידעתי לקראת מה אני הולך ואני מרוצה ממנה עד הסוף, אם לשאול שאלות זה עניין פסול בפורום הזה, אז מצטער.

פורסם

אין כל בעיה לשאול שאלות בפורום. נהפוך הוא, זוהי המטרה שלשמה הוא קם.

אינני מכיר אותך ואני מבסס את דבריי נטו על סמך ההתרשמות שלי ממך בפורום.

להתרשמותי, וצר לי מראש אם אני טועה, הציפיות שלך מהרכב שרכשת כלל אינן תואמות את יכולותיו או איכויותיו. נראה כאילו התכוונת לרכוש רכב חזק ו/או מתנהג יותר, אולם משיקולים שונים נאלצת להסתפק רק בפונטו HGT, וכעת אינך יודע כיצד לאכול את זה.

מעיון מהיר של הודעותיך בפורום יעוץ ברכישה ניכר באופן בולט שאינך סגור על כך שאתה באמת רוצה את הפונטו הזאת, ורצף השרשורים שאתה פותח חדשות לבקרים בפורום שיפורים רק מחזקים אצלי את ההנחה הזאת.

לכן, עצתי לך היא שאתה והרכב תפרדו כידידים. אין טעם באחזקת רכב שאינך נהנה ממנו. ברור לי שיש במהלך הזה הפסד כספי מסוים, אולם בהתחשב במצבך, שכאמור - ממנו הצלחתי להתרשם אך ורק דרך הודעותיך כאן, אני באמת ובתמים מאמין שזה הרע במיעוטו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אז כניראה שקיבלת התרשמות שגויה.

אני פשוט מאוהב באוטו שלי ונהנה מאוד ממנו, ולא מוכן להיפרד גם אם ישלמו לי כרגע את הסכום ששילמתי עבורו.

ומי שמכיר אותי יודע שאני תמיד שואף למעלה, אולי זה הבעיה שלי.

בכל מקרה מהאוטו אני לא מתכוון להפרד בשנתיים הקרובות, ואם היית יודע כמה זמן לקח לי למצוא את האוטו שעונה על דרישותיי אני מניח שהיית מדבר טיפה שונה.

בכל מקרה אם זה לא ברור אני יבהיר, אני מרוצה מכל פינה שיש באוטו, ולמרות שהאוטו נמצא ברשותי סה"כ שבוע +, אני נקשרתי אליו מאוד :-).

חוץ מזה, עוד המון אנשים פה מצויידים ברכבים שכל אחד היה חולם, ולמרות זאת ממשיכים לשאול על שאלות איך אפשר להוסיף עוד סוס אחד פה ועוד סוס אחד שם, ואיך להפיק עוד מהרכב.

פורסם

אם אתה רציני לגבי הנושא ישנו בחור מאוד מקצועי שיוכל להתקין קיט עם KO3S על הרכב שלך.

העלות נושקת ל20K.

אתה תרוויח ייחודיות וכח אך תפסיד בשאר הפרמטרים במידה ולא תשקיע עוד סכום מכובד (מאוד).

כלכלית זה לא חכם,במיוחד כשישנן אלטרנטיבות מעולות בשוק.

אך אם אתה נעול על כך אין לי בעיה לקשר אותך לאדם הנכון.

פורסם

הבעיה עם הHGT שהיא פשוט יחסית עגלה למכונית ספורטיבית ומרגישה לא מספיק חזקה, פשוט צריך לקרוע את האוטו בשביל להוציא ממנו תפוקה.

פורסם

QUAD-X גם עם "סגרת סקאלה" לא ניצלת חלקיק ממה שהרכב יכול לתת. והוא יכול לתת הרבה מאוד בכביש הנכון או במסלול, מניסיון :wink:

יש צנרת של סופרספרינט במיוחד ל-HGT שמוסיפה לא מעט יחסית לאטמוספרית, בנוסף לקיט יניקה של GSR הרכב יעמוד על סביב ה-155 כ"ס לפי מדידות באנגליה.

תגיע למפגש מועדון פיאט ביום שישי הקרוב.

jimbo, ה-HGT ממש לא עגלה, למעשה כאשר הרכבים סטנדרטית היא דיי שווה לאיביזה 20VT, גולף GTI ו-206GTI.

פורסם

לקרוא ל- HGT עגלה... נו, לאן הגענו. :puzzled:

כן, אם אתה רגיל לאיזו גודשת על GT28RS בגדישה של באר וחצי - HGT זו עגלה,

אבל במצבה הסטנדרטי זו מכונית מאוזנת מאוד שנותנת המון FUN, נקודת התורפה שלה זו מע' ההיגוי החשמלית.

בכל אופן, לפותח השרשור, זה באמת נראה שאתה "לא סגור" על עצמך,

בשבוע - שבועיים לא לומדים שום דבר על הרכב, בטח ובטח לא מקבלים החלטות כמו לגדוש אותו (לדעתי לפחות).

פרוייקט גדישה הוא מסובך, יקר, וצריך לדעת למה נכנסים (כלכלית, נפשית, חוקית)...

הייתי מבצע מחקר מקיף בפורומים בחו"ל או מתייעץ עם כאלו שהם בעלי מושג ברכב הנ"ל (כמו Philip או Caveman).

אגב, KO3S (בהנחה שזה טורבו שמתאים, אין לי מושג) הוא בהחלט טורבון קטן וחביב, מהיכרותי עימו על רכב אחר :D

מספק כח זמין ממעמקי הסל"ד, לדעתי על מנוע שכזה הוא מעולה ליומיום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
QUAD-X גם עם "סגרת סקאלה" לא ניצלת חלקיק ממה שהרכב יכול לתת. והוא יכול לתת הרבה מאוד בכביש הנכון או במסלול, מניסיון :wink:

יש צנרת של סופרספרינט במיוחד ל-HGT שמוסיפה לא מעט יחסית לאטמוספרית, בנוסף לקיט יניקה של GSR הרכב יעמוד על סביב ה-155 כ"ס לפי מדידות באנגליה.

תגיע למפגש מועדון פיאט ביום שישי הקרוב.

jimbo, ה-HGT ממש לא עגלה, למעשה כאשר הרכבים סטנדרטית היא דיי שווה לאיביזה 20VT, גולף GTI ו-206GTI.

פיליפ אני יגיע למפגש יום שישי, אפשר עוד פרטים על זה לבינתיים?

יש לי שקונה בבסיס יומי מאיביי חלקים ושיפורים, אם תוכל לתת לי פרטים מלאים על הקיט יניקה והצנרת - ואם יש עוד דברים שכדי להוסיף, אז תגיד לי גם - בערב אני יברר את המחירים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...