Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתמר,רומק,

אני משתמש בתוכנה יחסית ישנה אבל מדוייקת לחישוב מידות הסליל לפי פרמטרים שונים.

התוכנה קלה לשימוש ואני יכול לשלוח לכם במייל במידה ותרצו.

איזה כייף לי :)

פורסם

עדכון:

"חרשתי" היום את שד' הר ציון והרחובות הסמוכים. מבין 8 חנויות שביקרתי בהן רק לאחת (אלקטרוניקה הר ציון) היו קבלים non polar, וגם להם מבחר קבלים מצומצם מה שאילץ אותי לרכוש כמה קבלים (במחיר מופקע יש לציין) בכדי להגיע לערכים המבוקשים. סלילים לא היה בשום מקום :?.

שבוע הבא אני אגש למישהו שמתעסק בליפוף תעשייתי, נראה אם הוא יוכל לעזור לי. עד אז אני אנסה לחשב מה הערך של כמה סלילים שזרוקים לי בבית, אולי זה יתאים.

תודה לעוזרים!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר ביקרתה אצל א.אבן?חנות בלתי נראת כמעט.

לפני כחודש רכשתי אצלו קבלים זהים לרסיבר ביתי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כן, לא היה לו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אלקטרוניקה שדרות הר-ציון (הבוכרים) אכן 'שודדים' לכן רק דברים שאין במקום אחר אני קונה אצלם.

מה המחיר ששילמת ?

לפי דעתי אתה סתם תתרוצץ בחיפושים בכדי למצוא מישהו שמוכר סלילים מתאימים עבורך.

פיתרון אפשרי

1. פירוק תיל מסליל יישן ומדידת הקוטר שלו וללפף מחדש בהתאם לחישוב שביצעת

2. ניתן גם לפרק תיל ממנוע יישן

3. כפי שכבר כתבתי לך יש לי לתת לך מטר תיל מתאים

מכיוון שאורך הסלילים לתחום השמע הינו גדול כלומר, היחס בין אורך הסליל לקוטר החוט הינו גדול ניתן לסטות מהמידה המחושבת בסביבות +/- 0.2 מילימטר כול עוד התיל יעמוד בזרם שיעבור דרכו.

כלומר במידה והתקבל בחישוב שדרוש תיל בקוטר 0.8 מילימטר תוכל להשתמש בתיל של 1 מילימטר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...