Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוטוס אלן S130/5 2+2

ישה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראשית תודה

במדינתנו הקטנטונת נאמר כבר רבות ",מי שיש לו קשרים לא צריך פרוטקציה" נראה אם כן כמה שווה הפרוטקציה שיש לי.

ייבדק, בכל אופן נעזרתי גם בזכרונו של אחי ובוודאות מדובר במודל 1973.

כך שיש לנו כבר עניין בלפחות שלוש מכוניות , של ליעד ושל ירון שעל פי הנתונים שבידי אינה שלי, וזו ושלי.

ברגע שתהיה לי אינפורמציה נוספת איידע אתכם במיידי.

אמור מעתה שלושה לוטוס אלן +2 יש /היו בארץ.

ישראל

מה מספר הרכב?

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה מספר הרכב?

זוהי המטלה שתוטל על הפרוטקציה לגלות. וכן את כל השתלשלות הבעלים שהיו לה אחרי.

קצת סבלנות ונקווה שנחכים .

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישראל שלום אודה לך מאוד אם תוכל לבדוק אם הקדילאק הפתוחה מהסרט צ"רלי וחצי שרדה את תלאות השנים,מ.ר 241-050.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם
ישראל שלום אודה לך מאוד אם תוכל לבדוק אם הקדילאק הפתוחה מהסרט צ"רלי וחצי שרדה את תלאות השנים,מ.ר 241-050.

מקווה שאצליח במשימה שלי ואין לי בעיה לבקש גם עבורך

בתקווה שהפרוטקציה שלי תשתף פעולה:-) גם בזאת

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
באילו שנים היתה הלוטוס ברשותך ?

אודי.

למיטב זכרוני בין 1976 ל 1978-9. אני הייתי יד שניה אחרי הבעלים שהתגורר בכפר "העני" שמריהו, שהביא אותה חדשה מאנגליה.

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
למיטב זכרוני בין 1976 ל 1978-9. אני הייתי יד שניה אחרי הבעלים שהתגורר בכפר "העני" שמריהו, שהביא אותה חדשה מאנגליה.

ישראל

אם כך אני עבדתי עליה לא מעט בפ''ת , שם גם עברה צבע אצל "הפרסי" ... אח''כ עבדו עיקבותיה ...

אודי.

פורסם
אם כך אני עבדתי עליה לא מעט בפ''ת , שם גם עברה צבע אצל "הפרסי" ... אח''כ עבדו עיקבותיה ...

אודי.

לאודי ולחברי הפורום שלום

הטיפולים במכונית בשנים שהייתה אצלי היו בחיפה או בירושלים

1)האם טיפלת במכונית אחרי שנת 1978/9

2 ) האם ידוע לך לאיזה צבע צבעו את המכונית. שלי הייתה בצבע אדום בוהק וכשנמכרה מצב הצבע היה כמעט כמו חדש.

3) אודה ולא אבוש עשה לי הכרות עם "הפרסי" אולי גם הוא יוכל לשפוך אור על המכונית

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כן ב79 -80 הרכב היה במצב לא טוב ... לאחר השפוץ היה נפלא ,איני זוכר את שמו של בעל הרכב אז (אולי עוד אזכר )אבל עד כמה שזכור לי אביו היה זכיין אזורי של מפעל הפיס .

אודי.

פורסם

אי שם כנראה בסוף שנות השמונים, ראיתי את המכונית אצל טייס מחיל האויר, בזמנו האוטו היה מאוכסן בבסיס שבנתב"ג, כבר אז הוא לא היה ממש במצב נסיעה, נדמה לי שהבחור היה תושב רמת אפעל,בשם דייב ליבר.

למיטב ידיעתי, אכן היו לפחות שתיים נוספות, אחת לבנה עם גג אפור, והשניה היתה כחולה (בשלב זה או אחר).

בהצלחה.

“ War is only a cowardly escape from the problems of peace. ”

— Thomas Mann

פורסם

ראשית תודה על המאמצים

כפי ששכבר כתבתי כאשר הרכב נמכר הוא היה במצב מצויין בסה"כ בן שש, וקילומטרג' לא גבוה, בצבע אדום ללא צורך בתיקון צבע כלל.קשה לי להאמין שמישהו החליף את צבע המכונית גם אם חלפו שנים רבות, כיון שאין למכונית הזו הבנוייה מפיברגלס בעיות חלודה. ייתכן שעמידה בשמש קופחת יכולה אולי לסדוק את הפיבר, אבל לטעמי לא לגרום לנזקים גדולים מדי שיחייבו צבע כללי.

בירושלים טופל האוטו אצל חבר של אחי בעל מוסך בשם שוקי + אחי. המוסך, שהיה ברחוב ירמיהו התמחה בקפיצים ואגזוזים אבל היו לו את כל האמצעים כך שניתן היה לטפל ברכב בקלות. לא שהיו גם בעיות מכניות כלל, פרט לטיפולים שוטפים.החלק הקשה היה רק כייון הקרבורטורים שניים כפולים תוצרת דהלורטו בהם טיפל בחיפה מוסך בצ'ק פוסט שהיה מוסמך לטיפול באלפות שחלקם היו מצויידים באותם קרבורטורים.

מחכה לשובו של הפרוטקציה מחופש ואז אולי יהיה לי מידע יותר עדכני

שבוע טוב ופורים שמחחחחחחח

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני כמעט בטוח שמדובר בביואיק לסייבר פתוחה...

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
אי שם כנראה בסוף שנות השמונים, ראיתי את המכונית אצל טייס מחיל האויר, בזמנו האוטו היה מאוכסן בבסיס שבנתב"ג, כבר אז הוא לא היה ממש במצב נסיעה, נדמה לי שהבחור היה תושב רמת אפעל,בשם דייב ליבר.

למיטב ידיעתי, אכן היו לפחות שתיים נוספות, אחת לבנה עם גג אפור, והשניה היתה כחולה (בשלב זה או אחר).

בהצלחה.

האוטו הזה שהיה שייך לטייס קיים גם היום והוא אינו במצב נסיעה - מוחזק אצל אספן מכוניות מאזור ת"א.

• תוכן חדש...